- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Bence o 6 ay değil, 3 ayıda uzaktan telefonla çalışırsınTam öyleyim tamNe halleri varsa görsünler valla 5 senedir beynimi yediler bi 6 ay bensiz kalsınlar
Yine zeka küpü bir Türk insanı yorumunu yapmışBir tanidigima soyluyorum diyo ki aman ne olacal biz yillardir.vurdurduk bir sey olmadi zararli.olsaydi bize olurdu. Zaten ölecegiz ne olacak. Oyle gicik oldum dedim iyi ölecegiz diye sakat mi yasayalim, surunelim mi. Ya bebege geri donusumu olmayan bir zarar verse. Boyle insanlara laf anlatmak.oyle zor ki onlara bir sey paylasinca insani iyice sinir ediyorlar
Açmam ki naparlarsa yapsınlarBence o 6 ay değil, 3 ayıda uzaktan telefonla çalışırsın
"Pardon rahatsız ediyorum ama bu nasıldı, şu nasıldı" diye sorarlar.
İzne çıktığında Telefonunu kapat
Ayy allahım sinirlerim bozuldu yaBöyle yazmış :) şaka gibi ne desem bilemiyorum umarım hiçbir sıkıntı yaşamayız
Yok canım şükür ki bugün iyiyim, ama çok korktum dün ağrı aşırı oluncaAgrilarin devam ediyor mu?Benim sadece belime gun icin de 1 defa en fazla 2 adet sancisi gibi agri giriyor nefes alirken bile farkli oluyorum ama uzaninca 2 3 dakika icinde geciyor devam etmiyor yani.
Çok sağ olun valla dediğiniz gibi oldu, neyse ki bugün çok daha iyiyim, inşallah 3.trimester 2. Trimester gibi geçer hepimiz içinCanım bende 29 dayım bugün benimde karnıma anlık bir ağrı girdi geçti. Ve akşama doğruda belim ağrımaya başladı bende koltuğa geçtim. Şimdi yatağıma yattım. Geçici oluyor bazen ağrılar endişelenme canım
Canım uyuyordur ya da pozisyonla alakalıdır. Bende de oluyor bugun kontrolum vardı arkası dönüktü bizimkinin doktor acaip sarstı karnımı artık acıdı yani k derece bana mısın demedi kapadı yüzünü uyuduGün içinde belki 30 defa bile hiddesiyorumdur canım ama küçük küçük hareketlerle, seyirme gibi, sert bir hareketi 3 gündür hiç yok.
3 gün önce öyle hareletliydiki kıyafetin üzerinden tekmesi görünecek kadardı.
Ne güzel canım inşallah hepimiz iyi olalımÇok sağ olun valla dediğiniz gibi oldu, neyse ki bugün çok daha iyiyim, inşallah 3.trimester 2. Trimester gibi geçer hepimiz için
Bunların havası kime ya yüz göstermemeler falanKızlar bizde bugun doktora gittik1 kg olmuş 34 cm herşeyi iyi dedi çok şükür 26+3teyiz. sabah akşam demir hapı kullanıyorum ama yinede düşük çıktı kan değerlerlerim iğne olarak verdi bu sefer
Bu karınla kalçadan yapmak zor olucak tabi..
Bizimki döndü kıçını kapadı yüzünü hiç bakmadı bize yandan ufak bir gördükdoktor sarstı baya ama hiiiç rahat rahat uyuyordu
Ben de ben deBugün öyle yoruldum ki kızlar size anlatamam başım çatlıyor resmen. Artık vücudum hiç kaldırmıyor bu tempoyu 7 hafta daha sabır diliyorum kendime
Benimde karnım diğer hamilelere göre küçük canım. Hamile kalmadan önce sporda yapıyordum aslında, bugün sordum bende arkadaşlaraSelamlar benim bir sorum var şuan 27. Haftadayim karnım neredeyse yok denecek kadar az korkuyorum biraz açıkçası
Benimde karnım diğer hamilelere göre küçük canım. Hamile kalmadan önce sporda yapıyordum aslında, bugün sordum bende arkadaşlaraminseo karın kaslarınla alakalı olabilir dedi, gerçekten karın kaslarım hafiften vardı, bide ne kadar doğru bilmiyorum ama iç karın denilen bir durum varmış o geniş olabiliyormuş
Bir fotoğraf atabilirmisin kendimle kıyas yapmak istiyorum, aynı haftadayız.