Canım yengemin doğumunda odayı ben ve onun kardeşi süsledik. Çok da güzel oldu organizasyon gibi. Hastanenin organizasyoncusundan sadece pleksi masayı kiraladık 200 tlye. Hiç zorlanmadık da. Çevrende birilerinden rica edebilirsin kız kardeşin vardı sanırım o yapabilir. Özelden fotoğraf gönderebilirim istersenAynen öyle oldu. Ocak ayıyla birlikte yeni fiyatlar da gelecekmiş. Birde hastane dışardan oda süsleme kabul etmiyormuş . Kendş bünyelerinde yapılıyormuş o da şuan 7000 bin lira mesela ben internetten fiyat aldım size yolladıklarını 2400/3000 arası. Bunlar resmen soyguncu olmuş gerçekten de. Doğumu nerede yapacağım henüz belli değil daha. Bakalım inşallah güzel bir hastane ayarlarız
Bende ilk defa bu sabah oldu,dis etim cok kotu kanadiGünaydın kızlar
Ağrıları olanlar bu haftalarda bence çok normal yalancı doğum sancıları başlıyor, dinlenince geçiyorsa korkmayın ama ritmik ve düzenliyse uzanınca geçmiyorsa doktorunuza danışın mutlaka
@yazosey geçmiş olsun hamileyken aferin kullanilabiliyormuymus ? Ben koronayken benim dr. Parol bile vermedi bana dayanamicağın noktada ateslenirsen iç demişti. Ben 2-3 parol ile koronayı atlattım. Hamilelere veriliyorsa keşke bana da ilaç verseymiş sürünmüştüm resmen
Kızlar benim diş etlerim feci kanamaya başladı yaSabahları ağzımın içi kan doluyor resmen kusasım geliyor. Sizde var mı böyle bir sorun ne yapmak lazım
Gozunuz aydin, Allah bir daha yasatmasinKızlarrrr günaydın Yeğenim çıktı hastahanedenderin bir nefes aldık... Emar sonuçları temiz çıktı Allah'a şükür.. Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için..
Bende çok iyiyim maşallah kızım çok hareketlendi durmuyor içeride 30. haftayı bekliyorum sabırsızlıkla başlayacağım kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye o kadar heyecanlıyım ki
Edward Cullen gibi dişlerim çıkacak diye korkmaya başladımDiş ipi yapınca ortalık savaş alanına dönüyor benim deBir çözüm bulamadım ben ama hamilelikte normal olduğunu biliyorum sadece.
Bu haftalarda artıyor sanırımBende ilk defa bu sabah oldu,dis etim cok kotu kanadi
Ben de kendim yapıcam 10-15 balon, balonları takmak için 2 tane ayakli standlardan alıcam bi de kapıyı süslemek icin beyaz tül. Üzerine de kapı süsümüzü asariz zaten masada cikolatasi iviri ziviri olacak al sana düşük maliyetli süslemeCanım yengemin doğumunda odayı ben ve onun kardeşi süsledik. Çok da güzel oldu organizasyon gibi. Hastanenin organizasyoncusundan sadece pleksi masayı kiraladık 200 tlye. Hiç zorlanmadık da. Çevrende birilerinden rica edebilirsin kız kardeşin vardı sanırım o yapabilir. Özelden fotoğraf gönderebilirim istersen
Ben de kendim yapıcam balondu tüldü çikolata yaptırırım bi de , lohusa şerbeti yeterrrrBen de kendim yapıcam 10-15 balon, balonları takmak için 2 tane ayakli standlardan alıcam bi de kapıyı süslemek icin beyaz tül. Üzerine de kapı süsümüzü asariz zaten masada cikolatasi iviri ziviri olacak al sana düşük maliyetli süslemeçok abartılı sevmiyorum zaten ben düğün organizasyonu gibi
Rande canım selam senin ne zaman gecti bu grip soguk algınlıgın , bugun doktoruma gittim bebeğim iyiydi cok sukur test istedi gribal enfeksiyon olabılır dedi sonuclarıma aksam 1 aferin al dedi az once aldım , cunku crp degerim yüksek çıkmıs 43 cıkmıs seninde oyle miydi ne zaman hafifledi kaç günde ayy cok zor ya
Kesinlikle kuzumBen de kendim yapıcam balondu tüldü çikolata yaptırırım bi de , lohusa şerbeti yeterrrr
Bende de tam tersi, şu an her şey çok kolay karnımda ne güzel uyuyor besleniyor ama az kaldı doğacak ve benim hiç deneyimim yok, doğunca daha yatağı yok dolabı yok hiçbişey alamadım evin tadilatı bitmedi şu an yerimiz yok diye, doğumu ve sonrasında lohusa depresyonu diyorlar mesela onları falan düşünürken panikle nefesim sıkışıyor bazen
Canım bende 29 dayım bugün benimde karnıma anlık bir ağrı girdi geçti. Ve akşama doğruda belim ağrımaya başladı bende koltuğa geçtim. Şimdi yatağıma yattım. Geçici oluyor bazen ağrılar endişelenme canım
Evet cnm erkek bebekHormonlar bünyene biraz fazla ağır gelmiş olabilir, herkesin hamileliği farklı geçiyor ve ne olursa olsun hamilelikten olduğunu düşün ve otur derin nefes al sakinleşmeye çalış. Bunun sebebini o an aklına getirmek seni bir nebze olsun ratlatacaktır.
Bu arada bebeğin erkekse bu daha çok olabiliyormuş canım, erkek bebeğe hamile olan anneler çok daha asabi sinirli oluyormuş.
Surekli gittigim psikiyatristim var aslinda belirtmedim burda ama bipolar rahatsizligim var hamilelikte daha fazla artis olabiliyor demisti doktorum ilaclari aksatma dedi ama bi yandan da kullanmak istemiyorum duzensiz aliyorum gunleri sayiyorum hamilelik bitsin diyeBunun farkindaysaniz cozersiniz de ... Bence bir kac seansta olsa destek alsaniz... Psk degerlendirme yapar, fikir verir bu size. Eger yasak degilse ozelden tanidigim Klinik psikolog onerebilirim.
Yasak mi acaba?minseo
Olabiliyor böyle ağrılar evet. Evet sonlara yaklaşıyoruz Allahın izniyleCanım sen gönlünü ferah tut, asla zannettiğin gibi bir süreç değil. Bi kere bütün zahmetlerine değen bebeğin yanında olacak inşallah, bu o kadar güzel bir duygu ki.. ben hamileliği genel olarak seven pek halimden şikayet etmeyen biriyimdir genelde. Ama hamilelik mi doğurup evde bakmak mı dersen bebeğimin kucağında olmasını sonuna kadar tercih ederim. En azından elle dokunup kokusunu alabileceğin bir yavrun olacakBiraz bu sendrom olayları etrafın kadını anlamayışından kaynaklanıyor. Sen kulaklarını tıka, iyiye güzele niyet et. Sonradan çook özlenen ve hızla geçen o ilk günleri en güzel şekilde yaşa inşallah
Diğer eksik gedik için de asla canını sıkma, olduğu kadar. Her zaman en iyisi en hazırı olsun isteriz ama imkanlar dahilinde ne kısmet olacaksa ona razı gelmek bizi rahatlatır canım. Sevgiler
Ben de geçen hafta çok fazla kasılma ve bel ağrısı hissettim ve dahi çatı (vajina kemikleri) ağrısı yaşadım. Magnezyum kullandım ama o da biraz baş ağrısı yaptı gibi bilemiyorum. Yani normal bence, yalancı sancılar başlıyor yavaş yavaş. Son haftalarda elde valiz doğuma gidiyorum diye evden çıkıp sancın yok diye eve yollanacağız daha inşallah
Benin de sabah kalktığımda aynı sorun var canım diş eti kanaması dediğin gibi ağzımın ici hep kanla uyanıyorum umarım yakın zamanda bu da geçerGünaydın kızlar
Ağrıları olanlar bu haftalarda bence çok normal yalancı doğum sancıları başlıyor, dinlenince geçiyorsa korkmayın ama ritmik ve düzenliyse uzanınca geçmiyorsa doktorunuza danışın mutlaka
@yazosey geçmiş olsun hamileyken aferin kullanilabiliyormuymus ? Ben koronayken benim dr. Parol bile vermedi bana dayanamicağın noktada ateslenirsen iç demişti. Ben 2-3 parol ile koronayı atlattım. Hamilelere veriliyorsa keşke bana da ilaç verseymiş sürünmüştüm resmen
Kızlar benim diş etlerim feci kanamaya başladı yaSabahları ağzımın içi kan doluyor resmen kusasım geliyor. Sizde var mı böyle bir sorun ne yapmak lazım
Bu gidisle eskiye donus olacak herkes evde doguracakYok artık ya cidden suyunu çıkardılar 40 bin lira nedir 10 dk lik bir işlem yaHerkes soyguncu oldu resmen enflasyonu fırsat bilip
Kizlar bisi sorcam masa basi isim var devlette calisiyorum memurum ama cok stresli bi isim var 32 ci haftadan sonra calismassammi diyorum evde ne yapicam sikilirmiyim acaba siz ne dusunuyosunuz calisan kadinlar daha bebek esyasi hicbisi alamadik yogunluktan dogum iznimde onlarimi halletsem acaba esimle benjm ailemle sehir disinda yardim etcek kimsem yok siz bu surecte naptiniz?
Eğer hazirliklara baslamadiysaniz bence 32 de izne çıkın rahat rahat yaparsınız doğuma kadarKizlar bisi sorcam masa basi isim var devlette calisiyorum memurum ama cok stresli bi isim var 32 ci haftadan sonra calismassammi diyorum evde ne yapicam sikilirmiyim acaba siz ne dusunuyosunuz calisan kadinlar daha bebek esyasi hicbisi alamadik yogunluktan dogum iznimde onlarimi halletsem acaba esimle benjm ailemle sehir disinda yardim etcek kimsem yok siz bu surecte naptiniz?
Anladim. Cok gecmis olsun. Insallah tez zamanda gecer gider ...Surekli gittigim psikiyatristim var aslinda belirtmedim burda ama bipolar rahatsizligim var hamilelikte daha fazla artis olabiliyor demisti doktorum ilaclari aksatma dedi ama bi yandan da kullanmak istemiyorum duzensiz aliyorum gunleri sayiyorum hamilelik bitsin diye