2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım yengemin doğumunda odayı ben ve onun kardeşi süsledik. Çok da güzel oldu organizasyon gibi. Hastanenin organizasyoncusundan sadece pleksi masayı kiraladık 200 tlye. Hiç zorlanmadık da. Çevrende birilerinden rica edebilirsin kız kardeşin vardı sanırım o yapabilir. Özelden fotoğraf gönderebilirim istersen

Bende ilk defa bu sabah oldu,dis etim cok kotu kanadi

Gozunuz aydin, Allah bir daha yasatmasin

Ben de kendim yapıcam 10-15 balon, balonları takmak için 2 tane ayakli standlardan alıcam bi de kapıyı süslemek icin beyaz tül. Üzerine de kapı süsümüzü asariz zaten masada cikolatasi iviri ziviri olacak al sana düşük maliyetli süsleme çok abartılı sevmiyorum zaten ben düğün organizasyonu gibi

Ben de kendim yapıcam balondu tüldü çikolata yaptırırım bi de , lohusa şerbeti yeterrrr

Canım çok geçmiş olsun, ben yakın zamanda bir grip geçirmedim ama sanırım Rheaa arkadaşımızı etiketlemek istemiş olabilirsin. Tekrar acil şifalar diliyorum

Canım sen gönlünü ferah tut, asla zannettiğin gibi bir süreç değil. Bi kere bütün zahmetlerine değen bebeğin yanında olacak inşallah, bu o kadar güzel bir duygu ki.. ben hamileliği genel olarak seven pek halimden şikayet etmeyen biriyimdir genelde. Ama hamilelik mi doğurup evde bakmak mı dersen bebeğimin kucağında olmasını sonuna kadar tercih ederim. En azından elle dokunup kokusunu alabileceğin bir yavrun olacak Biraz bu sendrom olayları etrafın kadını anlamayışından kaynaklanıyor. Sen kulaklarını tıka, iyiye güzele niyet et. Sonradan çook özlenen ve hızla geçen o ilk günleri en güzel şekilde yaşa inşallah

Diğer eksik gedik için de asla canını sıkma, olduğu kadar. Her zaman en iyisi en hazırı olsun isteriz ama imkanlar dahilinde ne kısmet olacaksa ona razı gelmek bizi rahatlatır canım. Sevgiler

Ben de geçen hafta çok fazla kasılma ve bel ağrısı hissettim ve dahi çatı (vajina kemikleri) ağrısı yaşadım. Magnezyum kullandım ama o da biraz baş ağrısı yaptı gibi bilemiyorum. Yani normal bence, yalancı sancılar başlıyor yavaş yavaş. Son haftalarda elde valiz doğuma gidiyorum diye evden çıkıp sancın yok diye eve yollanacağız daha inşallah

Evet cnm erkek bebek

Bunun farkindaysaniz cozersiniz de ... Bence bir kac seansta olsa destek alsaniz... Psk degerlendirme yapar, fikir verir bu size. Eger yasak degilse ozelden tanidigim Klinik psikolog onerebilirim.

Yasak mi acaba? minseo
Surekli gittigim psikiyatristim var aslinda belirtmedim burda ama bipolar rahatsizligim var hamilelikte daha fazla artis olabiliyor demisti doktorum ilaclari aksatma dedi ama bi yandan da kullanmak istemiyorum duzensiz aliyorum gunleri sayiyorum hamilelik bitsin diye

Olabiliyor böyle ağrılar evet. Evet sonlara yaklaşıyoruz Allahın izniyle Ayy o anlarda yaşanacak çok heycanlıyım

Kizlar bisi sorcam masa basi isim var devlette calisiyorum memurum ama cok stresli bi isim var 32 ci haftadan sonra calismassammi diyorum evde ne yapicam sikilirmiyim acaba siz ne dusunuyosunuz calisan kadinlar daha bebek esyasi hicbisi alamadik yogunluktan dogum iznimde onlarimi halletsem acaba esimle benjm ailemle sehir disinda yardim etcek kimsem yok siz bu surecte naptiniz?

Benin de sabah kalktığımda aynı sorun var canım diş eti kanaması dediğin gibi ağzımın ici hep kanla uyanıyorum umarım yakın zamanda bu da geçer

Canım ben de öğretmenim ve çok da yoğunum ama evde dinlenemeyeceksem izin almamın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Kasım ara tatilinde çok sıkıldım evde olmaktan nedense, çocuklar ve ben sırayla hasta olmuştuk. Bir de benim gün içinde cocukların okulu sebebiyle evden çıkmam gerekecek, hiç değmeyecek yani izin aldığıma. 20 Ocak’ta da sömestir başlangıcında ben 35 haftalık oluyorum inşallah. 2 haftada da tatil 37 dolmuş olacak inşallah

Kimsemiz de yok akraba olarak etrafımızda, Allah’a emanet ediyorum kendimi yavrularımı. Yavaş yavaş hallederim inşallah izin döneminde. Gerçi 35’ten sonra yeni bir hamilelik başlıyor ama napalım

Eğer hazirliklara baslamadiysaniz bence 32 de izne çıkın rahat rahat yaparsınız doğuma kadar

Anladim. Cok gecmis olsun. Insallah tez zamanda gecer gider ...

Kizlar zorla kendimi erkenden dogurtcam bu gidisle bugun tezim basina otursun, gerilmekten kasilmam artti Allah dogurcam galiba dedim... Isimi bitirdim birden kasilma falan kalmadi bu bebisin kariyerime kasti var galiba

Bu arada ben de hazirliklara yeni basladim. 2 tane kare pamuk aldim ocaktan sonra fultime vaktimi ogluma hazirlikla gecircem insallah, islerimi bitirmek uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…