Sizin kiziniz cok tatliymis :) masallah akilli kiz. Belli ki guzel yetistirmissiniz, degeri ogrenmis masallah
tabii dimi neyin oldugunu onemi yok, zihninizde kalbimizde olmak istiyorlar... Bunu gostererek asacagiz insallah
Sizin gebeliginiz apayri. Allah im yardimci olsun. Saglikla insallah dogar bebekler... Kizinizda emin olun 3 bebekle sizi gorunce kiskancliga girmez, akilli masallah belli
Aynen öyle sevgi gördüğünü hala değerli olduğunu hissetmek istiyor
ben ona kıymetlim değerlim diyorum mesela hoşuna gidiyor
ben kızımı aşırı seviyorum bazen şımartıyorum gibi geliyor ama elimde değil can parçam o benim
Inşallah sağlıkla alırım kucağıma biraz riskli hala ama inşallah sorun yaşamam
sizler de sağlıkla alırsınız umarım kucağınıza hepiniz için dua ediyorum
Bence de kardeşleriyle imtihanımı görünce kıskanmayacaktır
bazen ona da üzülüyorum bence çocukları çok sevmek ilgi göstermek vakit geçirmek en onemli sey oluyor bana gore sanki 4 cocuk olunca hepsine yeterince vakit ayiramayacagim gibi geliyor
neyse hepsi sağlıklı olsun da ben en azından hepsini çok severim
katılıyorum ben de, ilgimizi sevgimizi kıskanacaklar, zaten benim de en büyük endişelerimden biri bu :) kardeşi geldi diye oglumun onunla ilgilenmedigimizi düşünmesini asla istemem. bebiş uyudukca oğlumla ilgilenip onunla vakit gecirecegim, kardeşiyle ilgili ufak tefek sorumluluklara kendisi isterse onu da dahil edecegim. biz henüz magazaya gidip alışveriş yapmadık oyuzden görüp isteme durumu olmadı, int.ten birkaç parca sey aldım ama gitsek bizimki de bişeyler ister eminim :) elimizden geldigince, ihtiyaç oldukca arada ona arada kardeşine, bir de bizde abla var tabi, hepsine sırayla alacagız :)
sana yardımcı olabilecek biri varmı canım hastane cantası icin, onu hazırlamak bile bayag zamanını alır, Allah yardımcın olsun
Kuzum bence öyle düşünmeyecekler çünkü ben de sen de eminim elimizden geldiğince çocuklarımıza ilgi gösteriyoruz çocuklar olduktan sonra da gosterecegiz
benim kızım biraz mecburiyetten kardeşleri için yardım etmek durumunda kalacaktır
ama emin ol onlar da çok sevecek bana öyle geliyor yani
Annem var yanımda
aynı sitede oturuyoruz
şuan kızımla da o daha çok ilgileniyor okula götürüyor falan sağ olsun her işime koşuyor annem
Hastane çantasını da birlikte hazırlarız sanirim ben uzun süre ayakta kalamıyoruz zaten otururum o da uzatır bana hazırlarız inşallah
geçende aldıklarımı aylara göre ayirdim başkalarından gelenleri de ayirdim suan premature, yenidogan ve 0 3 ay ancak sigiyor makinaya
onları yikayip utuleyecegiz bugün yarın inşallah
Minişler ya
Git gör bakalım neler yapıyolar içerde bi marifetlerini göstersinler
Şaka maka doğumlara da az kaldı ilk haberi senden bekliyoruz ama daha erken az daha dur
Sezeryan olucak di mi riskli olduğu için? Doktorun herhangi bi tarih veriyor mu?
3 haftaya yakın oluyor özledim vallahi
evet ben tahminimce en erken doğum yapan kişi olurum grupta
ama bence de erken daha ciğer geliştirici bile haftaya vurulcam
benim ilk gebeligimde sezeryanla sonuçlanmıştı maalesef ondan açıkçası tek bile olsa sezeryan istiyordum tekrar ama üçüz doğumu her türlü normal doğum olarak gerçekleştirmek sakincaliymis zaten
doktorum 30 haftayi gecelim duruma gore iceride durabildikleri kadar duracaklar benim ongorum 33 34 hafta civari doğum olur diye dusunuyorum dedi
bakalim az kaldi 30 haftaya ondan sonra cocuklarin durumuna bakılacak gerci ben de 34 haftadan sonra doğsun istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun
Günaydınlar herkese
Progestanı bende ağızdan almaya başladım, daha önce vajinal alıyordum ama enfeksiyon olunca ağızdan almak daha kolay geldi. Proluton da Progestan gibi düşük önleyici, rahim kaslarını rahatlatan bir iğne, yağlı bir iğne olduğu için çok yakıyor.
Mantar olman da gebelikte normal canım, hep kuru kalmaya dikkat et, ilaçlarını al hemen geçer, bir de probiyotik içeren gıdalar tüketmekte faydalı olacaktır.
Allah sağlıklı sihhatlatli vaktinde doğumlar nasip etsin, 2 kilonun altında doğarsa bebekler küvöze alıyorlar inşallah kuzucuklar dayanır da böyle süreçlere gerek kalmaz
Hımm ben o diğer ilacı hiç kullanmadım bilmiyorum ama şu ara büyüdükçe zorlaşıyor belki de verir
bana şuan ciğer geliştiricileri verdi çarşamba günü vurdurcam
Mantar benim genç kızken de olmuştu ıslak mayodan kaynaklı ama yıllardır tekrar etmemişti evde otururken mantar olunca şaşırdım biraz
hepsini kullanıyorum vallahi
iyileşir herhalde ilaçlar bitince
Benim bebeklerin 2 kilonun üstüne çıkması zayıf ihtimal o kadar içeride durduğu ornekler de biraz az ama kuvezde kalmalarını kabullendim gibi bir sey sağlıkla eve gelsinler de bu süreç de bir şekilde geçecek