2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu karsima cikiyordu surekli inceliyordum Demek guzel geldi. Rahat rahat giyersin guzel rahat bir modele benziyor

@Rande de yazdı canim en güzeli sık sık çamaşır değiştirmek ama onda da ıslak kalmamaya dikkat etmek lazım
Evet ben de süreli değiştiyorum artık değiştirmekten iç çamaşırım kalmıyor rahat giyinenlerden:))) bikaç tane de hamileler için iç çamaşırı almıştım. Kızlar sütyen almam lazım göğüslerin büyüdü kendi sütyenlerimden taşmaya başladı artık. Var mı önerdiğiniz. Rahat kullanışlı rahatsız etmeyen? 80 kullanıyordum şuan 95 olmuştur

ahaha ay afiyet olsun yarasın haftada bir seni bu kadar mutlu eden bir şey bulmuşsun, bi kolaya gelene kadar neler neler yiyoruz ne havalar soluyoruz. pet şişedeki suda bile plastik granülleri var , sad but true yani bunlar.
hani bu yanlışa teşvik gibi düşünülmesin de yargılanacak bi durum değil.
ben kola içmiyorum eşim içirmiyor sadece 1-2 yudum veriyor kendi içerse ama ben de deli gibi tatlı yiyorum çikolata yiyorum ve hatta bi ara çay kısıtlamasını aşmıştım bebeklerin gelişimi iyi gittiği ve sağlığımızı , gebelik sürecimizi etkilemediği sürece bu kadar takılmaya gerek yok bence. gelişim çağındaki çocuğa paketli yiyecek vermesin önce madem öyle ( yargı machine is here )

Bazen de şunu dusunuyorum cok duyarli,hassas cocuk yetistirmek de bu devirde risk iki bucuk yasinda kizim var,simdiden baskalarina zarar vermeden,siddet uygulamadan kendini korumasini ogretmem lazim diyorum.Cunku okula basladiktan sonra her turlu cocukla karsilasacak,bunlarla bas etmeyi ogrenebilmesi lazim.Tabiki merhametli vicdanli olsun ama bir o kadar da duygularini kontrol edebilmeyi ogrenmesi lazim.

Okullarda da malesef hic bir yaptirim yok,cocugu dovelim,ceza verelim demiyorum ama bir cozumu de olmali.Artik biz ogretmenlerin de eli kolu bagli,bu tur cocuklari topluma kazandirmaya calissak bile cocuk ailede gordugu ahlak kurallariyla davranislarini sekillendiriyor.Kabullendigi,ogrendigi davranislari da degistirmek cidden zor.

Freud diyorki cocugun kisilik,ahlak gelisimi alti yedi yasina kadar tamamlanir ya da buyuk cogunlukla sekillenir,hatta peygamber efendimizin de buna benzer sozleri oldugunu duymustum,yedi yasina kadar aliskanlik kazandirilir sonrasinda cok zor dedigini okumustum bir yerde.

1500 ne kadar çokmuş perinatolog diye öyle heralde, özel sigorta olmadan çok masraflı, evet eşi de iyiymiş diye duymuştum ben de.
Evet perinatolog diye,esinin de 760 lira,nispeten daha uygun.Acibadem hastaneleri ekstra pahali da oluyor,bakalim mecbur kalirsakta yapacak bir sey yok

“çeşitlenen” toplumumuzda geleceğe dair korku taşımamak mümkün mü artık ya? göz göre göre yozlaşma yaşanıyor. bazen eşime diyorum göndermeyelim çocukları okula, evde eğitim verelim tabii bu işin şakası da biz kitaplar okuyup araştırıp saygılı bilinçli çocuklar yetiştirmek için ekstra çaba sarf edelim sonra böyle “ ne var ki küfür etmesinde “ diyen annelerin eserleri bütün çabaya balta vursun. Allah çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın inşallah bir an önce çocuk ve toplum konusunda bilinçlenen insan sayısı artar.

Sutyen olcum benim de çok değişti, lcw den balensiz modellerden aldim çok para vermek istemedim açıkçası. Pentide de vardır canim

Oylemi bnde hangisi dogru olcer diye arastirmadaydim. Snnki de aklimda olsun 1 2 gune alirim sagol canim bnim
Bendeki accu check performa canim, önceki hamileligimde almistim ozaman bu kadar pahalı değildi tabi. Herhangi bir model işini görür bence de

Canım başın sağ olsun. İnşallah en kısa sürede atlatırsın bu süreci

Yorumlarda hep büyük beden alın demişler ben de göbekte olacak 42 alayım dedim iyi oldu ama geniş geniş zaten üstü ayarlanıyor o yüzden sıkıntı olmuyor. İnşallah o günleri görürüz bebişlerimizle

Ah ah canım yozlaşan toplum sorunu bi yana mülteci sorunu bi yana bilmiyorum çocuklarımız okul çağına gelene kadar bişeyler düzelir umarım

Kuyruk sokumu değil kaburgalarımla sırtımın birleştiği tarafta ve alt belimdede agrı var bacaklarımada vuruyor cok fena bir agrı gercekten birde araç kullanıyorum oturuyorum sürekli oda etkılıyor sanırım hafta sonu yatacagım sürekli saga sola sürekli

Başından beri Özgür Bey’e gidiyorum maddi olarak zorlamayacaksa kesinlikle ama kesinlikle yola kendisi ile devam etmenizi öneririm

Yani eğitim evde başlar derken bundan bahs ediyorlar işte. Biz çocuklarımızı ne kadar korusakta her an yanlarında olamayız bu yüzden merhamet ve vicdan yanı sıra güçlü olmayı da öğrenmeleri lazım. Elimizden geldiğince Koruruz biz. Gördüklerimden ben korururum göremediklerinden rabbim korusun inşallah diyorum hep. Allah yardımcımız olsun çocuk yetiştirmek zor

Sutyen olcum benim de çok değişti, lcw den balensiz modellerden aldim çok para vermek istemedim açıkçası. Pentide de vardır canim
İşte çıkamıyorum dışerıya bu aralar eşimde yoğun ben de arana kullanamıyorum. İstanbul’un trafiğini biliyorsunuz bir ee taksi bulmakta da zorluk çekiyoruz giderken bulduğumuz yerde dönerken 1 saat taksi arayışında kalmak zorunda oluyoruz eşimde istemiyor açıkçası. Çok fazla yürüme ayakta durma dedi doktor o da o yüzden hep dinlenmemi istiyor ben de pratik olur diye internetten alırım diyorum.

İşte yorgunluktan canım artık 1 kg oldu bebekler o 1 kilomun ağırlığı içimizde hareket etmesi kemiklerimize organlarımıza dayanması hepsi normal büyüdükçe de ağırlaşacak maalesef bu ağrılar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…