Bu karsima cikiyordu surekli inceliyordumKızlar geçenlerde bu pijamadan sipariş vermiştim, bugün geldi. Ben beğendim açıkçası, biraz iç gösteriyor tabi ama salaş güzel bir model. Göbek üstü bağlayınca kuşağını, tatlı duruyorBeni asıl cezbeden ten tene temasa uygun yakası oldu, bebişleri rahat rahat basarız bağrımıza inşallah
Evet ben de süreli değiştiyorum artık değiştirmekten iç çamaşırım kalmıyor rahat giyinenlerden:))) bikaç tane de hamileler için iç çamaşırı almıştım. Kızlar sütyen almam lazım göğüslerin büyüdü kendi sütyenlerimden taşmaya başladı artık. Var mı önerdiğiniz. Rahat kullanışlı rahatsız etmeyen? 80 kullanıyordum şuan 95 olmuştur@Rande de yazdı canim en güzeli sık sık çamaşır değiştirmek ama onda da ıslak kalmamaya dikkat etmek lazım
ahaha ay afiyet olsun yarasınKızlar size bişey sorucam, ben hamileliğin başından beri sağlıklı besleniyorum, ekmek hiç tüketmiyorum, protein sebze ağırlıklı besleniyorum, tatlı bile yok bir iki dilim çikolata yerim amaaa haftada bir gün pazar günleri benim hamburger kola günüm, bu da benim kaçamağım bütün hafta pazarı bekliyorum hattaGeçen birisi beni baya yargıladı aa nasıl kola mı diye , bu arada kendi çocuğu elinde şekerler cipslerle geziyor bilinçli birisi yargılasa koymazdı belki. Tabi o an çok kötü hissettim, bazen eskisi gibi hissetmek istiyorum bir gün bile olsa içmemem mi gerek siz hiç içmiyor musunuz?
Bazen de şunu dusunuyorum cok duyarli,hassas cocuk yetistirmek de bu devirde riskKesinlikle katılıyorum. Hatta o hafta programımda psikolog çağırdım akran zorbalığını konuştuk. O Veli oğluna izletmiş arkamdan da çocuğa söylenmiş ki çocuk gidip kızıma annenin programı yalanlarla dolu annenin programının adı yalancılar olsun falan demiş :))) hayır çocuğa neden işletiyorsun ya ds onun yanında konuşuyorsun benim kızım Veli grubundan hiç bşr konuşmamızı bilmez. Adı üstünde Veli grubu. Gerçekten yazık nasıl yetiştiriyorlar 11 yaşında çocuk sınıfta kızların memesini sıkıntı küfür ediyor dövmekle tehdit ediyor. Ailesi ben önüne geçeceğim bir daha yapmaz engel olacağım özür dilerim diyeceğine. Abartmayın o çocuk diyor. Ya gerçekten böyle insanlar çocuk yetiştirmemeli. Evinizde küfür kıyamet kavga dövüş varsa da çocuk yapılmamalı. Kesinlikle kan uyuşmazlığı testi yerine psikolojik testler yapılmalı öyle izin verilmeli. Hatta aklı dengesi bozuk olanlar kısırlaştırılmalı. Nası. Hayvanları kısırlaştırıyor İnan insanların da kısırlaştırılması lazım. Ben hastanedeyken 2 zihinsel engelli kişiyi evlendirip çocuk yaptırıyorlardı aileleri. Bşz bakarız diyorlar böyle bişi olabilir mi? Biz bakarız ne demek ya siz ölseniz kim bakacak o çocuklara. Yani o kadar şey gördüm ki hastanede artık şaşırmıyorum. 13/14 yaşında kızın çantasında annesi kondon buluyor korkarak muayeneye getiriyor. Kızın elinde telefon doktorun yanında annesine aman anne çok abartıyorsun alt tarafı kondon biraz geniş ol diyordu bilmiyorum halimiz ne olacak. Yine diyorum ki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepsini.
Evet perinatolog diye,esinin de 760 lira,nispeten daha uygun.Acibadem hastaneleri ekstra pahali da oluyor,bakalim mecbur kalirsakta yapacak bir sey yok1500 ne kadar çokmuş perinatolog diye öyle heralde, özel sigorta olmadan çok masraflı, evet eşi de iyiymiş diye duymuştum ben de.
O haberi duyunca ben de çok etkilendim benim kızımda 11 yaşında ona da örnek olsun diye anlattım. Kimseyle sınav notları yüzünden dalga geçme kimseyle tartışma yaşama herkesle ılımlı ol diye konuştum. Allahtan benim kız sessiz sakin 1 tane arkadaşı kendi halindeler derslerine bakıyorlar beraber. Ama akran zorbalıpı o kadar çok arttı ki. Sınıfta sabit otursan gelip sataşıyorlar. Herkese küfür eden bir çocuk vardı ama iğrenç küfürler ediyormuş. Toplantıda herkes dile getirdi. Annesi dediki; ne var ediyorsa çocuk o eder kızlar bile ediyor artık bu devirde dedi. Biz şok olduk. Bende o zaman size etsin ebeveynleri olarak ama benim kızıma edemez. Ben kızıma kendim etmiyorum sizin ne haddinize dedim. Ama haklısın çocuk evde ne görüyorsa onu yapıyor. Bu sefer de benim oğlum katil sizinkisi melek diye çemkirdi. Ben de biz size oğlunuz katil demedik bakın onu da kendiniz söylüyorsunuz böyle benzetmelerle yetiştiriyorsunuz oğlunuzu. Bu çocuk büyüdüğü zaman da hayatına giren kadınlara böyle davranacak ve o kadınların da sebebi siz olacaksınız oğlunuz değil. Sonra tartıştık baya. Bir ay sonra da bşr kızın boğazını şıkmış memesini ellemiş daha 11 yaşında ya. Yetiştirmeye bakar mısınız? Uzaklaştırma almış şimdi okuldan. Resmen çocuklar korkuyor ondan. Küçük mafyacılık oynuyor. Tamam çocuk ama böyle de çocuk olmaz. Bizimkiler de çocuk. Ben kızımın ağzından “banane ya, off, oha” gibi kelimeleri bile duymadım. Senin oğlun çıkıp o,ç diyecek kızıma. Ya görseniz annesini dövesim geldi o anda. Resmen bir canavar yetiştiriyor. O yüzden diyorum herkes anne baba olmamalı
Allah böyle anne babaya da akıl versin. Çocuk kimbilir evde ne muhabbetlere maruz kalıyor da bunları öğrenip uyguluyor. Çocuklarımız kimlerle muhattap olacak yeni jenerasyon çok tehlikeli geliyor banaHele bu bilgisayar oyunları tiktoklar iyice bozdu çocukların gelişimini
Sutyen olcum benim de çok değişti, lcw den balensiz modellerden aldim çok para vermek istemedim açıkçası. Pentide de vardır canimEvet ben de süreli değiştiyorum artık değiştirmekten iç çamaşırım kalmıyor rahat giyinenlerden:))) bikaç tane de hamileler için iç çamaşırı almıştım. Kızlar sütyen almam lazım göğüslerin büyüdü kendi sütyenlerimden taşmaya başladı artık. Var mı önerdiğiniz. Rahat kullanışlı rahatsız etmeyen? 80 kullanıyordum şuan 95 olmuştur
Bendeki accu check performa canim, önceki hamileligimde almistim ozaman bu kadar pahalı değildi tabi. Herhangi bir model işini görür bence deOylemi bnde hangisi dogru olcer diye arastirmadaydim. Snnki de aklimda olsun 1 2 gune alirim sagol canim bnim
Bu fiyat ne diger baktiklarim baya baya bedavaBendeki accu check performa canim, önceki hamileligimde almistim ozaman bu kadar pahalı değildi tabi. Herhangi bir model işini görür bence de
Yaa bende günlük pedim bitince havlu peçete koyuyorum
Canım başın sağ olsun. İnşallah en kısa sürede atlatırsın bu süreciİyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim
Yorumlarda hep büyük beden alın demişler ben de göbekte olacak 42 alayım dedim iyi oldu ama geniş genişBen de 42 aldım, sen benden zayıfsın aslında. Zaten bana şuan tam oldu gibiama önünü açıp bebeği içene koyduğunu hayal etsene ne kadar güzel bir his olur kimbilir sağlıkla mutlulukla giyelim inşallah
Ah ah canım yozlaşan toplum sorunu bi yana mülteci sorunu bi yana bilmiyorum çocuklarımız okul çağına gelene kadar bişeyler düzelir umarım“çeşitlenen” toplumumuzda geleceğe dair korku taşımamak mümkün mü artık ya? göz göre göre yozlaşma yaşanıyor. bazen eşime diyorum göndermeyelim çocukları okula, evde eğitim verelimtabii bu işin şakası da biz kitaplar okuyup araştırıp saygılı bilinçli çocuklar yetiştirmek için ekstra çaba sarf edelim sonra böyle “ ne var ki küfür etmesinde “ diyen annelerin eserleri bütün çabaya balta vursun. Allah çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın inşallah bir an önce çocuk ve toplum konusunda bilinçlenen insan sayısı artar.
Kuyruk sokumu değil kaburgalarımla sırtımın birleştiği tarafta ve alt belimdede agrı var bacaklarımada vuruyor cok fena bir agrı gercekten birde araç kullanıyorum oturuyorum sürekli oda etkılıyor sanırım hafta sonu yatacagım sürekli saga sola sürekliBen de hemen gün kızım hastalandığında yorgun kendimi doktora ben götürmek zorunda kaldım elimin işleri çok yoğundu.bir de söylemesi ayıp dolma istedi kızım dolma yaptım biraz da öyle ayakta durdum. O Günün akşamı belim kopacak gibi ağrıdı 2 gün çektim yan uzandım hep sağa sola dönüşümlü. Öyle öyle geçti. Gerçekten kendimizi yorunca direk belimizde yansıyor. Kuyruk sokumunda kalçama kadar vurdu ağrısı.
Sırt üstü uzanamıyordum bile. Dinlen canım sen de yorma kendini.
Başından beri Özgür Bey’e gidiyorum maddi olarak zorlamayacaksa kesinlikle ama kesinlikle yola kendisi ile devam etmenizi öneririmÖzgur Beyi biliyorum,muayene ucreti en son 1500 lira gibiydi,esi de ayni hastanede aslinda onu da dusundum ama acibadem biraz maddi acidan zorlayabilir.Sigorta yaptirabilirsiniz denmisti ama o da olasi kuvez masrafini karsilamiyormus,yine de gidip hastaneyle yuz yuze konusmayi dusunuyoruz.
Zaten esi de Ozgur beyle paslasarak hasta bakiyormus,riskli durumlarda esinden destek aliyormus
Yani eğitim evde başlar derken bundan bahs ediyorlar işte. Biz çocuklarımızı ne kadar korusakta her an yanlarında olamayız bu yüzden merhamet ve vicdan yanı sıra güçlü olmayı da öğrenmeleri lazım. Elimizden geldiğince Koruruz biz. Gördüklerimden ben korururum göremediklerinden rabbim korusun inşallah diyorum hep. Allah yardımcımız olsun çocuk yetiştirmek zorBazen de şunu dusunuyorum cok duyarli,hassas cocuk yetistirmek de bu devirde riskiki bucuk yasinda kizim var,simdiden baskalarina zarar vermeden,siddet uygulamadan kendini korumasini ogretmem lazim diyorum.Cunku okula basladiktan sonra her turlu cocukla karsilasacak,bunlarla bas etmeyi ogrenebilmesi lazim.Tabiki merhametli vicdanli olsun ama bir o kadar da duygularini kontrol edebilmeyi ogrenmesi lazim.
Okullarda da malesef hic bir yaptirim yok,cocugu dovelim,ceza verelim demiyorum ama bir cozumu de olmali.Artik biz ogretmenlerin de eli kolu bagli,bu tur cocuklari topluma kazandirmaya calissak bile cocuk ailede gordugu ahlak kurallariyla davranislarini sekillendiriyor.Kabullendigi,ogrendigi davranislari da degistirmek cidden zor.
Freud diyorki cocugun kisilik,ahlak gelisimi alti yedi yasina kadar tamamlanir ya da buyuk cogunlukla sekillenir,hatta peygamber efendimizin de buna benzer sozleri oldugunu duymustum,yedi yasina kadar aliskanlik kazandirilir sonrasinda cok zor dedigini okumustum bir yerde.
İşte çıkamıyorum dışerıya bu aralar eşimde yoğun ben de arana kullanamıyorum. İstanbul’un trafiğini biliyorsunuz bir ee taksi bulmakta da zorluk çekiyoruz giderken bulduğumuz yerde dönerken 1 saat taksi arayışında kalmak zorunda oluyoruz eşimde istemiyor açıkçası. Çok fazla yürüme ayakta durma dedi doktor o da o yüzden hep dinlenmemi istiyor ben de pratik olur diye internetten alırım diyorum.Sutyen olcum benim de çok değişti, lcw den balensiz modellerden aldim çok para vermek istemedim açıkçası. Pentide de vardır canim
İşte yorgunluktan canım artık 1 kg oldu bebekler o 1 kilomun ağırlığı içimizde hareket etmesi kemiklerimize organlarımıza dayanması hepsi normal büyüdükçe de ağırlaşacak maalesef bu ağrılar da.Kuyruk sokumu değil kaburgalarımla sırtımın birleştiği tarafta ve alt belimdede agrı var bacaklarımada vuruyor cok fena bir agrı gercekten birde araç kullanıyorum oturuyorum sürekli oda etkılıyor sanırım hafta sonu yatacagım sürekli saga sola sürekli
O ekmeğe bugün baktım ama içeriğinde koruyucu ve kıvam artiricilar varBende o ekmekten alıyorum gerçekten çok faydalı ve doyurucu çok tahıllı special yazıyor kahverengi ambalajı fiyatıda 21 tl idi en son