2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ah ah sinif ogretmeniyim akran zorbaligi artik ilkokullara kadar inmis malesef.Benzer bir ogrenci bende de var,gecen sene veliyi cok uyardim dikkate almadi.Bu sene cocuk erkek organlari cizip kizlara gostermis.Bildigin cizmis yani.Rehberlik servisine yonlendirdik cocugu,aileyle gorusme oldu,rehber ogretmen soyleyince az da olsa dikkate aldirlar gibi.Cocuk sinifta surekli "erkegiz biz ezikmiyiz kizlar gibi" diyor.Nasil bir ailede yetisiyorsa iste oncelikle biz vicdanli,duzgun anneler olacagizki duzgun cocuklar yetistirelim,bir toplumu kadin insa eder kim ne derse desin.

Kesinlikle öyle çevre çok önemli muhattap olacağı kişiler çok önemli. Şu an kızımın kankam dediği birisi var. Ailesiyle tanıştık. Annesiyle kızlarla dışarıya çıktık yazın bile görüştük çocuklar istediği için kızda başarılı benim kızım da öyle ama arkadaşı daha başarılı ve kızıma katkısı güzel oluyor saygılı yetişmiş. Aile çok önemli bakıyorum nerede düzeni bozuk aile varsa onların çocukları sorunlu oluyor. Çocukların suçu günahı yok aileler böyle. Bizzat kendim gördüm toplantıda. Annem böyle diyorsa çocuk ne yapsın dedim. Allah iyi insanlar çıkartsın evlatlarımızın karşısına. Okul başarısndan daha önemli bu iyi insanlara denk gelmesi

Kızlar geçenlerde bu pijamadan sipariş vermiştim, bugün geldi. Ben beğendim açıkçası, biraz iç gösteriyor tabi ama salaş güzel bir model. Göbek üstü bağlayınca kuşağını, tatlı duruyor Beni asıl cezbeden ten tene temasa uygun yakası oldu, bebişleri rahat rahat basarız bağrımıza inşallah

Eklentiler

• B5368DC3-FE1D-4A04-94EE-54AD75C902A1.png
    311,4 KB · Görüntüleme: 84
Of o an hiç beklemiyordum samimi bi şekilde söylediğim bişeyle yargılanmayı hık diye kaldım ve çok üzüldüm kötü anneyim gibi hissettirdi beni, sonradan ah şöyle deseydim böyle deseydim diye içim içimi yedi tabi neyse bidahakine artık lafımı asla esirgemem
A D Z ye saglikli beslenmiyoruz ki. Ben kola icmem yillardir ama benim de zararli olarak sevdigim baska seyler var kendimi ödullendiryorum. Sanki anne karninda sadece zararli. Kucuk cocuk devamli abur cuburla cok daha zarar gorur.
gerçekten dediğiniz gibi kendimi ödüllendirmeye ihtiyacım var bu dönemde iki aydır böyle bir rutin yapıyorum, belki psikolojik olarak ihtiyacım var bilmiyorum geçicidir, onun dışında herşeyin içeriğine önem veririm zaten bana bile laf sokuluyorsa yandım, annelik şimdiden herkesin ağzına laf verme hakkı veriyor.

Özgur Beyi biliyorum,muayene ucreti en son 1500 lira gibiydi,esi de ayni hastanede aslinda onu da dusundum ama acibadem biraz maddi acidan zorlayabilir.Sigorta yaptirabilirsiniz denmisti ama o da olasi kuvez masrafini karsilamiyormus,yine de gidip hastaneyle yuz yuze konusmayi dusunuyoruz.

Zaten esi de Ozgur beyle paslasarak hasta bakiyormus,riskli durumlarda esinden destek aliyormus

1500 ne kadar çokmuş perinatolog diye öyle heralde, özel sigorta olmadan çok masraflı, evet eşi de iyiymiş diye duymuştum ben de.

Kesinlikle katılıyorum. Hatta o hafta programımda psikolog çağırdım akran zorbalığını konuştuk. O Veli oğluna izletmiş arkamdan da çocuğa söylenmiş ki çocuk gidip kızıma annenin programı yalanlarla dolu annenin programının adı yalancılar olsun falan demiş :))) hayır çocuğa neden işletiyorsun ya ds onun yanında konuşuyorsun benim kızım Veli grubundan hiç bşr konuşmamızı bilmez. Adı üstünde Veli grubu. Gerçekten yazık nasıl yetiştiriyorlar 11 yaşında çocuk sınıfta kızların memesini sıkıntı küfür ediyor dövmekle tehdit ediyor. Ailesi ben önüne geçeceğim bir daha yapmaz engel olacağım özür dilerim diyeceğine. Abartmayın o çocuk diyor. Ya gerçekten böyle insanlar çocuk yetiştirmemeli. Evinizde küfür kıyamet kavga dövüş varsa da çocuk yapılmamalı. Kesinlikle kan uyuşmazlığı testi yerine psikolojik testler yapılmalı öyle izin verilmeli. Hatta aklı dengesi bozuk olanlar kısırlaştırılmalı. Nası. Hayvanları kısırlaştırıyor İnan insanların da kısırlaştırılması lazım. Ben hastanedeyken 2 zihinsel engelli kişiyi evlendirip çocuk yaptırıyorlardı aileleri. Bşz bakarız diyorlar böyle bişi olabilir mi? Biz bakarız ne demek ya siz ölseniz kim bakacak o çocuklara. Yani o kadar şey gördüm ki hastanede artık şaşırmıyorum. 13/14 yaşında kızın çantasında annesi kondon buluyor korkarak muayeneye getiriyor. Kızın elinde telefon doktorun yanında annesine aman anne çok abartıyorsun alt tarafı kondon biraz geniş ol diyordu bilmiyorum halimiz ne olacak. Yine diyorum ki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepsini.

Bilmiyordum bu bilgiyi,tesekkur ederim bilgilendirme icin iyi oldu.

İhtiyacım vardı bu itirafı yapıp yalnız olmadığımı bilmeye, teşekkür ederim kapatıyorum kulaklarımı bundan sonra, eleştirilmeye pek alışık değilim zaten yavaştan öğrenmeliyim takmamayı dediğin gibi daha emzirmeme uyutmama konuşacaklar yolum uzun

Doğrudur canım, ben genelde ıslaklığı hissettiğim an değiştiriyorum. Dışardan gelince filan mutlaka değiştiririm.
Evet ben de ıslaklığı hissettikce cok rahatsız oluyorum. En sagliklisi bu tabiki sık sık çamaşır değiştirmek

Amaaan millet hep konuşur salla gitsin :) arada benim de canım sacma şeyler çekiyor, kendimi iyi hissetmek için yiyorum ya da içiyorum, sürekli tüketmiyoruz ya, sen de zaten normalde sağlıklı besleniyormussun hiç canını sıkma canim

Kendi kullandığımı birazdan resim atayım canım ama çok farkedeceğini sanmıyorum eczaneden al geç bi tane
Ay bundan ben de aldımmm 42 beden aldım hatta ben esnek kumaşta değil diye kalçamı da kapadı altı da bol bol çok rahat oldu hastanede de hem şık hem rahat olur

Ben de 42 aldım, sen benden zayıfsın aslında. Zaten bana şuan tam oldu gibi ama önünü açıp bebeği içene koyduğunu hayal etsene ne kadar güzel bir his olur kimbilir sağlıkla mutlulukla giyelim inşallah

Memende uyutma alışır, Kucağına fazla alma, sallama hep sallanmak ister yoksa. Doymuyor bu çocuk sütün az herhalde:)) pişik olmuş gibi sanki
Ben böyle yapmıştım ben şöyle yapmıştım bilmem bilmem işte herkes kendinden oy çıkartacak allahtan benim ikinci de susturabilirim ilk çocuk olanlara tavsiyem kesinlikle ilk çocuk annelerinin geneli bunlara maruz kalıyor o yüzden kulakları tıka ve geç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…