2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sizi unutur muyum hiçç çok özledim. Zor bir süreçten geçtim ama artık burdayım inşallah, iyiyim daha iyi olacağım. Kim bilir neler kaçırdım, sen nasılsın kuzum iyi misin?
Başınız sağolsun cnm. İnan ben de bu sene hep kötü haberler aldım. İnşallah 2023 te kötü olumsuz haberler almayacağımız bir yıl olur.
Pek bişey kaçırmadın canım hepimiz şeker yükleme haftalarındayız. Senin bebiş nasıl en son kontrolünde doktor ne dedi. Kaç haftalık olsun bebişin kilosu boyu ne oldu. Malum bu haftalardan sonra hızla büyüyorlar

O sıkıntı bende de var biz empatiden çok bu olayları içselleştiriyoruz bununla ilgili psikoloğa gitmiştim. Konya olayınca o kdar kötü oldum ki kendimi orada olan bir köpek givi hissetmeye başladım. O kadar canım yandı işte. Sokakta. Ş köpek göreyim ya da kedi onun yerine kendimi koyuyorum.Empatiyle ilgili en güzel konuşmayı geçen haftalarda rahmetli olan Billur Kalkavan’dı. Gerçekten sanki beni tarif ediyordu. Aslında bşz de çok zarar veriyoruz bedenimize rumuza. Hani derler ya her şeyin fazlası zarar. Gerçekten zararmış… elimizde de olmuyor maalesef.

Kizlar akintiniz oluyor mu? Su gibi ya da beyaz krem seklinde
Oluyor ama Progestan kullandıktan sonra olmaya başladı bende hafifi vardı beyaz ve kremsi gibi. Progestan kullandıktan sonra su gibi gelmeye başladı ama doktorum Protestanla alakalı sıkıntı yok dedi.

ikisi de oluyor bende, günlük ped markalarını zengin etmeye devam :)
Ben de kağıt havlu markalarını zengin ediyorum günlük ped ne zaman kullansam kaşıntı yaptığını farkettim kağıt havluya döndüm. Akıntıda çok olunca kağıt havluda dayanmıyo her ay ped almaktan kurtulduk derken bi de bu çıktı

Ben de 12 yasindaki kiz cocugun okulda arkadasini oldurmesi haberinden cok etkilendim korkunc bir sey.
O haberi duyunca ben de çok etkilendim benim kızımda 11 yaşında ona da örnek olsun diye anlattım. Kimseyle sınav notları yüzünden dalga geçme kimseyle tartışma yaşama herkesle ılımlı ol diye konuştum. Allahtan benim kız sessiz sakin 1 tane arkadaşı kendi halindeler derslerine bakıyorlar beraber. Ama akran zorbalıpı o kadar çok arttı ki. Sınıfta sabit otursan gelip sataşıyorlar. Herkese küfür eden bir çocuk vardı ama iğrenç küfürler ediyormuş. Toplantıda herkes dile getirdi. Annesi dediki; ne var ediyorsa çocuk o eder kızlar bile ediyor artık bu devirde dedi. Biz şok olduk. Bende o zaman size etsin ebeveynleri olarak ama benim kızıma edemez. Ben kızıma kendim etmiyorum sizin ne haddinize dedim. Ama haklısın çocuk evde ne görüyorsa onu yapıyor. Bu sefer de benim oğlum katil sizinkisi melek diye çemkirdi. Ben de biz size oğlunuz katil demedik bakın onu da kendiniz söylüyorsunuz böyle benzetmelerle yetiştiriyorsunuz oğlunuzu. Bu çocuk büyüdüğü zaman da hayatına giren kadınlara böyle davranacak ve o kadınların da sebebi siz olacaksınız oğlunuz değil. Sonra tartıştık baya. Bir ay sonra da bşr kızın boğazını şıkmış memesini ellemiş daha 11 yaşında ya. Yetiştirmeye bakar mısınız? Uzaklaştırma almış şimdi okuldan. Resmen çocuklar korkuyor ondan. Küçük mafyacılık oynuyor. Tamam çocuk ama böyle de çocuk olmaz. Bizimkiler de çocuk. Ben kızımın ağzından “banane ya, off, oha” gibi kelimeleri bile duymadım. Senin oğlun çıkıp o,ç diyecek kızıma. Ya görseniz annesini dövesim geldi o anda. Resmen bir canavar yetiştiriyor. O yüzden diyorum herkes anne baba olmamalı

Ay herkes kendi işine baksın ya çok meraklıysa kendi hamile kalıp ona göre beslensin Anca konuşmayı biliyorlar. Ben hiç etkilenmiyorum böyle şeylerden direk lafımı koyarım içimin yağları erir stresimi de atmış oluyorum böylelikle tavsiye ederim

A D Z ye saglikli beslenmiyoruz ki. Ben kola icmem yillardir ama benim de zararli olarak sevdigim baska seyler var kendimi ödullendiryorum. Sanki anne karninda sadece zararli. Kucuk cocuk devamli abur cuburla cok daha zarar gorur.

Koku kasinti yok ama yine de endiselendim,pazartesi doktora sorayim.

Gunluk ped pek onerilmiyor diye biliyorum,memnun musun sen?

Ben havlu pecete koyuyorum,gunluk ped onerilmedigi icin kullanmaya korkuyorum.
Progestan kullaniyor musun. Ben sabahlari.progestan kullaniyorum bir sure sonra su gibi akinti oluyor. Ben de devamli kagit havluylayim valla onu.sik sik degistirmekte rahat oluyor.

Allah böyle anne babaya da akıl versin. Çocuk kimbilir evde ne muhabbetlere maruz kalıyor da bunları öğrenip uyguluyor. Çocuklarımız kimlerle muhattap olacak yeni jenerasyon çok tehlikeli geliyor bana Hele bu bilgisayar oyunları tiktoklar iyice bozdu çocukların gelişimini

Acibadem de fiyatlar nasil? Orda bir perinatolog varmis cok ovuyorlar,sanirim esi de kadin dogum doktoru olarak yine acibademdeymis.
Özgür Bey’e ben sadece detaylı için gitmiştim ama mükemmel bir doktor bence, gebelik takibi ücretlerini bilmiyorum tabi ama tavsiye ederim, bir arkadaşımın normal doğumunu da yapmıştı çok memnunlardı, ben başka şehirde olmasam çok isterdim doktorum olmasını.
Canim cybex arabanin hangi modelini aldin ben kolay oldugu icin eezy twitst bakiyorum ama kararsizim biraz
Ben de eezy twist aldım çoook uzun araştırmalar sonucu, hafif ama süspansiyonu iyi bir araba yok gibi piyasada ayrıca kolay dönmesi, full yatışı, katlanması artısı çok fazla bence.
Kizlar akintiniz oluyor mu? Su gibi ya da beyaz krem seklinde
Oluyor ikisi de, doktorum da normal demişti, çare gün içinde çamaşır değişimi hava da alması gerek çünkü.
Ah canım teşekkür ederim, bir açık bulunca yargılamaya bayılıyor insanlar heralde. Ben de 15’de 1’e düşürmeye çalışayım

Ben gün içinde çamaşır değiştirme taraftarıyım, bazen 3-4 değiştiriyorum.
Aslinda aile hekimim bana gun icin de sik sik ic camasiri degistir demisti ama şuan evim de de olmayinca o bana zor oluyor. Ondan bana şuanlik en rahati kagit havlu

Canım insanlar konuşur kulaklarını kapat bence, doğurursun konuşurlar emzirirsin konuşurlar yatırırsın konuşurlar sürekli konuşur. Ben de canım ne istese diyorum sağlıksız beslendiğim de oluyor. Biliyorum sağlıksız olduğunu ama ya dışarıda oluuroım ya da canım çekiyor.

Koku kasinti yok ama yine de endiselendim,pazartesi doktora sorayim.

Gunluk ped pek onerilmiyor diye biliyorum,memnun musun sen?

Ben havlu pecete koyuyorum,gunluk ped onerilmedigi icin kullanmaya korkuyorum.
Kağıt havlu pecetelerde agartma işlemi için bazı kimyasallar kullanılıyor ve bunlar kansere sebep oluyormuş maalesef, takip ettiğim bir doktor var yazısını bulursam paylaşırım, dolayısıyla onlar da masum değil maalesef. Özellikle gıdayla asla temas etmemesi gerekiyor, agzimizi silmememiz gerekiyormus, ben onu okuduktan sonra temizlik dışında pek kullanmıyorum, akintilara karşı da kullanılabilir mi bilemedim. Pedler de tabiki masum değildir ama doğal içerikli kokusuz olanları tercih ediyorum. Önceki hamileligimde de kullandım bir sorun yaşamadım cok şükür

Sunrseee linke tıkla canım
Konu Mesajı '2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı' Anne Grupları - 2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
Cok tatlısın ama sn cok sagol vallahi. Bnde her gun muz yiyorum. Esime bugun ozellikle kirmizi elma aldirdim yaa hic dusunmedim renk farkini yesilin sekeri daha düşüktür mantik olarak. Tavsiyelerine uyacagim canim umarim basarili olurum.
Seker ölçüm cihazlari dogru gosterir mi acaba marka farki var midir. Onu da dogru yapmak gerekir. Var mi marka tavsiyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…