- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
başınız sağolsun canım benim Rabbim sizlere sabır versin inşallahİyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim
Butun sefkatini kizina vermeye baslayinca senin icin daha guzel olacak yasamak :) gebelik duygulu yapiyor insani...Senin işin de zor vallahi. İçselleştirmemek çok zor bu tarz durumları. Ben çok empat bi insanımdır, çok etkilenip günlerce düşünürüm. En sevmediğim özelliğim. Konyadaki barınak vahşetinden sonra günlerce kendime gelemedim. Şimdi sokakta bi kedi görsem gözlerim doluyor, sürekli onları beslemek bişeyler yapmak istiyorum yapamayınca kendimi suçlu hissediyorum
başınız sagolsun canımİyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim
ben de cok etkileniyorum maalesef, bugün de takip ettigim bir sayfada üzücü bir olaya denk geldim modum düşük. hamilelikte ekstra duygusallık oluyor. sokak hayvanları icin ben de üzülüyorum her zaman olmasa da elimden geldigince bişeyler yapmaya calısıyorum, çok istedigim kadar olmasa da hiç yapmamaktan iyidir diyorum.Senin işin de zor vallahi. İçselleştirmemek çok zor bu tarz durumları. Ben çok empat bi insanımdır, çok etkilenip günlerce düşünürüm. En sevmediğim özelliğim. Konyadaki barınak vahşetinden sonra günlerce kendime gelemedim. Şimdi sokakta bi kedi görsem gözlerim doluyor, sürekli onları beslemek bişeyler yapmak istiyorum yapamayınca kendimi suçlu hissediyorum
Evet keşke elimizden daha fazlası gelseben de cok etkileniyorum maalesef, bugün de takip ettigim bir sayfada üzücü bir olaya denk geldim modum düşük. hamilelikte ekstra duygusallık oluyor. sokak hayvanları icin ben de üzülüyorum her zaman olmasa da elimden geldigince bişeyler yapmaya calısıyorum, çok istedigim kadar olmasa da hiç yapmamaktan iyidir diyorum.pcfl nin dedigi gibi dünyada her zaman iyilik de kötülük de var olmaya devam edecek
Ben de 12 yasindaki kiz cocugun okulda arkadasini oldurmesi haberinden cok etkilendimEvet keşke elimizden daha fazlası gelseÜlkenin genel durumu zaten psikoloji bozmaya yetiyor, bir de böyle olaylar eklenince...
Amin canım amin.. Bizimki artık iyice kötü olmuştu. Bir de çocuk büyüdü evde :) Rengi de zaten çirkin bir sarı tonu bir şeydi. Kiracı olunca çok önem vermedik, çıkar mıyız vs. Hani çıkarken zaten boyatılıyor falan.. artık baktık oturuyoruz :) Güzel bir şey yapılırsa da çıksak da idare eder sanırım. Çok uzun zaman olmadıysa idare ederse girişme istersen. 11 yıl oldu bizim.Maşallah hepimiz görelim o günleri inşallahBoya işine ben de niyetliyim ama çok üşeniyorum bi yandan, hala karar veremedim napsam diye
Benimki de genişti, sivrilmeye başladı şimdi. ' haftadır baya baya hamile oldumbenim de karnım kocaman oldu ya, başkasında görsem herhalde 8 aylık filan diye tahminde bulunurumama benim ilki de böyleydi, aldıgım kiloyu da direkt karın bölgeme alıyorum, kollar bacaklar yine zayıf
senin de bebiş yukarı cıkmaya başlamıs, daha rahatlarsın bundan sonra, aşağıya vurdugunda ben de tedirgin oluyorum, şimdilerde daha cok göbek civarında dolasıyor ama hala bazen aşağı vuruyor yaramaz :) aramızda 15 gün filan var zaten çok bişey yok. zamanında saglıkla gelsinler inşallah
Çok şükür canım maşallah :) Kilosu da ne güzelmiş maşallah oh :)kızlar şimdi doktordan geldim her şey yolunda çok şükür 37+4 ile uyumlu dedi 1050 gr 35 cm olmuş benim yakışıklı
Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Allah rahmet eylesin.. Allah sabırlar versin canımİyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim
Benim sürekli var canım. Hatta kahverengiydi, şimdi krem renge beyaza falan döndü. Doktorum hamilelikte sürekli akıntı olabilir, normal diyor. Kokusu falan önemliymiş.Kizlar akintiniz oluyor mu? Su gibi ya da beyaz krem seklinde
Sorma o haber beni de mahvetti 12 yaşında bi çocuk öldürmeyi nerden bilebilir ya ....Ben de 12 yasindaki kiz cocugun okulda arkadasini oldurmesi haberinden cok etkilendimkorkunc bir sey.
Ben mütahit boyasına girmiştim evlenirken canım yeni biten binaydı sonra oturduğum daireyi satın aldım satın alacağımı bilsem girmeden boyatırdımAmin canım amin.. Bizimki artık iyice kötü olmuştu. Bir de çocuk büyüdü evde :) Rengi de zaten çirkin bir sarı tonu bir şeydi. Kiracı olunca çok önem vermedik, çıkar mıyız vs. Hani çıkarken zaten boyatılıyor falan.. artık baktık oturuyoruz :) Güzel bir şey yapılırsa da çıksak da idare eder sanırım. Çok uzun zaman olmadıysa idare ederse girişme istersen. 11 yıl oldu bizim.
ikisi de oluyor bende, günlük ped markalarını zengin etmeye devam :)Kizlar akintiniz oluyor mu? Su gibi ya da beyaz krem seklinde
cok sevindim canım plasentanın yukarı cıkmasına, aynı rahatlamayı ben de yasadıgım icin biliyorum insan kendini cok iyi hissediyor :) magnezyum un hem anneye hem bebege yararı var canım, benim doktorumun önerdigi magnimore plus, bunu bel agrıları icin ortopedi doktoru eşime de vermişti, hamilelik için de uygun. şeker çıkmamasına da sevindim, maşallahBen de dün doktor kontrolüne gittim kızlar. Yavruşum haftasıyla uyumlu çok şükürBaya büyümüş maşallah minnoşum
Şeker yüklemesi de yapıldı. Çok şükür onda da sorun yok. Oğluma hamileyken şeker çıkmıştı. Şimdi her öğün o parmak delmelerden yırttığım için mutluyum :) Karbonhidrata zaten dikkat etmeye çalışıyorum ama canım da isterse strese girmemek güzel.. İnşallah hepimiz sağlıkla geçiririz şu dönemleri
O çatı ağrılarına falan normal diyor benim doktor. Magnezyum vermedi ama ben sizin yazdıklarınızdan alacağım. Faydası olursa ne ala, zararı yok nasılsa.
Plasentam çok büyük derecede yukarı çıkmışYine de doktor bir sonraki kontrole kadar progestana devam dedi. 3 boyutlu göremediğimiz için bir nebze bile ihtimal varsa kullanalım diyor.. ama yani %90 geçmiş görünüyormuş. Yani haberler iyi çok şükür İnşallah herkes de çook güzel haberler alsın.. Pek takip edemiyorum bu araa... Öpüyorum sizleri
canım aynı sorun baska arkadaslarda da oldu moderator yazmıstı, bir bak istersen ayarlaraAaa..! Bu arada bizim hamilelik takvimleri mi uçmuş gitmiş, sadece bende mi görünmüyor :)
ikisi de oluyor bende, günlük ped markalarını zengin etmeye devam :)
Koku kasinti yok ama yine de endiselendim,pazartesi doktora sorayim.Amin canım amin.. Bizimki artık iyice kötü olmuştu. Bir de çocuk büyüdü evde :) Rengi de zaten çirkin bir sarı tonu bir şeydi. Kiracı olunca çok önem vermedik, çıkar mıyız vs. Hani çıkarken zaten boyatılıyor falan.. artık baktık oturuyoruz :) Güzel bir şey yapılırsa da çıksak da idare eder sanırım. Çok uzun zaman olmadıysa idare ederse girişme istersen. 11 yıl oldu bizim.
Benimki de genişti, sivrilmeye başladı şimdi. ' haftadır baya baya hamile oldumİnsanların gözler hep göbeğe gidiyor, insan fark ediyor
Bugün yine aşağılarda oynaşıyor benimki. Acıtıyor yaramazŞükür diyelim :)
Amin canım, inşallah.. SAğlıkla zamanında
Çok şükür canım maşallah :) Kilosu da ne güzelmiş maşallah oh :)
Allah rahmet eylesin.. Allah sabırlar versin canım
Benim sürekli var canım. Hatta kahverengiydi, şimdi krem renge beyaza falan döndü. Doktorum hamilelikte sürekli akıntı olabilir, normal diyor. Kokusu falan önemliymiş.
Gunluk ped pek onerilmiyor diye biliyorum,memnun musun sen?ikisi de oluyor bende, günlük ped markalarını zengin etmeye devam :)
Ben havlu pecete koyuyorum,gunluk ped onerilmedigi icin kullanmaya korkuyorum.
Ben iciyorum. Kolayi severim normalde cok icerim ama gebelikte 15 gunde bir balikla iciyorum. Bir hafta salgam tursu suyu iciyorsam arada kola. Gerci bir aydir koladan tiksindim. Bu ay bir iki fanta icmisimdir. Simdi ondan da tiksindim.Kızlar size bişey sorucam, ben hamileliğin başından beri sağlıklı besleniyorum, ekmek hiç tüketmiyorum, protein sebze ağırlıklı besleniyorum, tatlı bile yok bir iki dilim çikolata yerim amaaa haftada bir gün pazar günleri benim hamburger kola günüm, bu da benim kaçamağım bütün hafta pazarı bekliyorum hattaGeçen birisi beni baya yargıladı aa nasıl kola mı diye , bu arada kendi çocuğu elinde şekerler cipslerle geziyor bilinçli birisi yargılasa koymazdı belki. Tabi o an çok kötü hissettim, bazen eskisi gibi hissetmek istiyorum bir gün bile olsa içmemem mi gerek siz hiç içmiyor musunuz?
Kesinlikle öyle canım dikkat ettim hep ayakta biraz çok dursam yorulsam oluyor uzanınca rahatım :)ayakta durduğum günler bende de durumlar aynı oluyor malesef canım yaa kuyruk sokumu ağrısı berbat birşey
Koku kasinti yok ama yine de endiselendim,pazartesi doktora sorayim.
Gunluk ped pek onerilmiyor diye biliyorum,memnun musun sen?
Ben havlu pecete koyuyorum,gunluk ped onerilmedigi icin kullanmaya korkuyorum.