Bende o ekmekten alıyorum gerçekten çok faydalı ve doyurucu çok tahıllı special yazıyor kahverengi ambalajı fiyatıda 21 tl idi en sonDr.minseo canımcım geçenler de bim de bi ekmeği önermiştin onun ekran görüntüsünü almayı unutmuşum hangi ekmekti öğrenebilir miyim
Bi süredir çavdar yiyodum, dün de tam buğday ekmeği aldırdım yedim ama buğday ekmeği çok lezzetli geldi sürekli çokokrem sürüp yiyesim geliyo hatta dayanamadım öyle yapıp yedim
Bi de diyorum senin dediğin şu ekmekten yiyeyim en yararlısının o olduğunu söylüyodun
Kimse de bana kilo almışsın demiyor zaten. Sadeve karnım çıkmış gibi ama bacaklarım kollarım da hafif doluyor anlamıyorlar pekYaa ben de sinir oluyorum yiyip yiyip kilo almasam keskeben de bu hafta dikkat edicem baktım gene alıyorum dediğin gibi salıcam gitsin hamileyim napiyim
Ben de hemen gün kızım hastalandığında yorgun kendimi doktora ben götürmek zorunda kaldım elimin işleri çok yoğundu.bir de söylemesi ayıp dolma istedi kızım dolma yaptım biraz da öyle ayakta durdum. O Günün akşamı belim kopacak gibi ağrıdı 2 gün çektim yan uzandım hep sağa sola dönüşümlü. Öyle öyle geçti. Gerçekten kendimizi yorunca direk belimizde yansıyor. Kuyruk sokumunda kalçama kadar vurdu ağrısı.Kızlar ya belim agrıyor bugun dün yogun bir gün gecirdim ve koltukta yatmak durumunda kaldım ayrıca masabası bir işte calısıyorum normal mi bel agrısı , lekelenmem yok cok sukur
ayakta durduğum günler bende de durumlar aynı oluyor malesef canım yaa kuyruk sokumu ağrısı berbat birşeyBen de hemen gün kızım hastalandığında yorgun kendimi doktora ben götürmek zorunda kaldım elimin işleri çok yoğundu.bir de söylemesi ayıp dolma istedi kızım dolma yaptım biraz da öyle ayakta durdum. O Günün akşamı belim kopacak gibi ağrıdı 2 gün çektim yan uzandım hep sağa sola dönüşümlü. Öyle öyle geçti. Gerçekten kendimizi yorunca direk belimizde yansıyor. Kuyruk sokumunda kalçama kadar vurdu ağrısı.
Sırt üstü uzanamıyordum bile. Dinlen canım sen de yorma kendini.
Ben halen kullaniyorum progestani. Hicte sevmiyorum kullanmayi da mecbur. Bakalim bu kontrol de belki biraktirir duruma goreOldu canim, 3.5 aylikken oldu. Sabah aksam 200mg progestan kullandim bir hafta, ikinci hafta da 100mg kullandim. Plates, is, iliski hepsi yasakti. 5.ayda yeniden normale donduk, ama genede 3 haftada bir Dr a gidiyorum. Doktor kanamasi olanlari boyle takip ediyormus. Bu hafta da 2 gun boyle sac teli gibi hafif oldu. Insallah tekrarlamaz. Bugun test verdim, haftaya gidecegim bakalim. Suan iyiyim...
Ohh masallah atlattin darisi kalanlaraKızlar dr dan çıktık. Her şey normal çok şükür
Tokluk şekeri 132 çıktı ama 140 ın altında olduğu için anormal bir durum yok dedi dr sadece biraz dikkat edelim dedi
Ben de sevmedim. Hem bulanti yapiyordu hem de ruh halimi olumsuz etkiliyordu... Insallah gecmistir de biraktirir doktorunuzBen halen kullaniyorum progestani. Hicte sevmiyorum kullanmayi da mecbur. Bakalim bu kontrol de belki biraktirir duruma gore
İyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim
Sizi unutur muyum hiçç
Başınız sağolsun canım çok merak ettik seni neyse ki bebeğin ve sen iyisinizİyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim
Basiniz sagolun... Mekanlari cennet olsun insallahİyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim
Çok sağol canım, en zoru böyle dönemlerden sonra normal hayata geçiş yapmak sanırım. Bebiş olmasa çok daha zor olurdu. Onun için daha hızlı toparlanmaya çalışıyorum şimdi çok daha iyiyim. Çünkü her şeyi hissediyor biliyorum. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederimBaşınız sağolsun canım çok merak ettik seni neyse ki bebeğin ve sen iyisinizYakın kayıpları sarsıcı oluyor malesef Umarım en kısa sürede toparlayabilirsin canım benim
Hissediyor tabi canım hissetmez mi, anne karnında yaşanan her travmayı hissedip kaydediyorlar. Üzülmemek imkansız ama kendini çok hırpalama canım.Çok sağol canım, en zoru böyle dönemlerden sonra normal hayata geçiş yapmak sanırım. Bebiş olmasa çok daha zor olurdu. Onun için daha hızlı toparlanmaya çalışıyorum şimdi çok daha iyiyim. Çünkü her şeyi hissediyor biliyorum. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim
Gözün aydın canım amin inşallah güzel haberler alalım hepkızlar şimdi doktordan geldim her şey yolunda çok şükür 37+4 ile uyumlu dedi 1050 gr 35 cm olmuş benim yakışıklı
Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Evet duygunun modunu hissediyorlarmis. Ama Allahtan ne oldugunu anlamiyorlar. Oteki turlu benim bebegin vay haline ... Kizimda ustelik agir psikiyatri hastalariyla calisiyordumHissediyor tabi canım hissetmez mi, anne karnında yaşanan her travmayı hissedip kaydediyorlar. Üzülmemek imkansız ama kendini çok hırpalama canım.
Başiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesinİyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim
Başın sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versinİyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim
Senin işin de zor vallahi. İçselleştirmemek çok zor bu tarz durumları. Ben çok empat bi insanımdır, çok etkilenip günlerce düşünürüm. En sevmediğim özelliğim. Konyadaki barınak vahşetinden sonra günlerce kendime gelemedim. Şimdi sokakta bi kedi görsem gözlerim doluyor, sürekli onları beslemek bişeyler yapmak istiyorum yapamayınca kendimi suçlu hissediyorumEvet duygunun modunu hissediyorlarmis. Ama Allahtan ne oldugunu anlamiyorlar. Oteki turlu benim bebegin vay haline ... Kizimda ustelik agir psikiyatri hastalariyla calisiyordum