Evet canım benimkiler de tek yumurta ikizleri. Seninkiler tek yumurta mı çift yumurta mı?Hosbuldumevet ikiz canım, grupta ikiz üçüz var sanırım, sende mi ikizlere hamilesin
Sakin ol canım herşeyin Bi çözümü vardır elbet. Geçen hafta bende stres olmuştumOff 100luk n3den yapılmadı ya stres oldum ne yapicam simdi
Oh bak fırsattan istifade bebeğin de güzel besinler almış oluyorminseo Valla bende şeker var sandımda geçen hafta korkudan beyaz ekmeği bıraktım tam buğday yiyorum ve 1 2 dilim anca yiyorum alıştım galiba çok hoşuma gitti bu durum yemeği dengeliyorum ekmek 1 dilim yediğim için. Ya diğer türlü resmen 1 bütün ekmek yiyormuşum Bi günde şaka gibi. Şuan iyi gidiyorum fazla karbonhidrat yok Bu arada 55 kiloyum 45 le hamile kalmıştım 10 kilo almışım doktorum çok demedi zayıf gebe kaldığım için ama bana fazla gibi geliyor
Ablan bu kadar hassassa kendi alsın benceya 3 yaşında çocuk zaten her aldığını baaak bunu kardeşine aldık diye göstermiyosundur. Tabi onun da gönlünü hoş edeceksin ne bilim ayakkabı mont alırsın mesela bi takım ihtiyacı vardır. Ama ihtiyacı olmayan her şeyden de alamazsın ki. Biz de böyle büyüdük sonuçta. Bi çocuk varıda yoku da bilmeli bence. Kardeşinin ihtiyacı varsa kardeşine onun ihtiyacı varsa ona alınacak yeri gelecek ikisine de alacaksın sonuçta
Sorma ya çok iyi oldu valla bu durumOh bak fırsattan istifade bebeğin de güzel besinler almış oluyor#beyazekmeğehayır kampanyası başlatıyorum bu topikte herkes tahıllı ekmeğe geçecek!
Yuksek cikarsa ne olur diye hic bakmamıştim birden o degeri gorunce afalladim. 57 ile hamile kaldim 3.ayda 54 e düşmüştüm yeni yeni kilo aldim bugun ölçtük 57 yim. Kendi dr um cok degil ama biraz fazla demisti suyuma. Bu arada cok seker tuketmiyorum sadece son 1 hafta ne olduysa gun icinde biraz abur cubur yedim. Bide suya genelde limon sıkıp iciyorum. Hareketsizligim cok fazla var. Bunlarda etki eder mi yuksek cikmasina.Stres olma bu arada canım stres oldukça insülin seviyen daha dengesiz olur. Bu işin tek çaresi sağlıklı beslenme ve egzersiz 1 haftada bile değerlerin normale dönüyor sıkma canını sen. Kilo alımın falan nasıldı senin, bebeğin suyu biraz fazla mı demişti doktorun?
Off sorma ya kendi dr um onlem almayi cok onemsedig8nden 100luk demisti keske orda yaptirsaydim. Bilmiyorum ki simdi bi sonraki kontrolde farkli dr a gidicem bakalim ne diyecek o zamana kadar kendim mi dikkat edeyim yoksa yakin zamanda mi gitsem aklim bulandi yaEh işte doktorun ortalığı karıştırması mis gibi yapacaktı 100 lük illa bi çomak sokacaklaristersen cihaz alıp kendin takip et zaten belli ki sınırlarda şeker tekrar 100 lük yapmanın bi mantığı yok gibi geliyor bana ama yine de sen bilirsin canım.
Anneyi yetersiz hissettirmr çalışmalarına şimdiden başlamışlar desenekiz simdiye kadar bir tane takim almisim grupumuz var attim bu aksam basladi ona ne aldin nasil almazsin o icten yasiyodur Ben de aynen senin soyledigini soyledim. Ona da kardesine de bir seyler alabilecegimizi ogrensin yoksa sonra daha kiskanc olur diye.
İşte sen de benim gibisin çok kilo almamışsınYuksek cikarsa ne olur diye hic bakmamıştim birden o degeri gorunce afalladim. 57 ile hamile kaldim 3.ayda 54 e düşmüştüm yeni yeni kilo aldim bugun ölçtük 57 yim. Kendi dr um cok degil ama biraz fazla demisti suyuma. Bu arada cok seker tuketmiyorum sadece son 1 hafta ne olduysa gun icinde biraz abur cubur yedim. Bide suya genelde limon sıkıp iciyorum. Hareketsizligim cok fazla var. Bunlarda etki eder mi yuksek cikmasina.
Off sorma ya kendi dr um onlem almayi cok onemsedig8nden 100luk demisti keske orda yaptirsaydim. Bilmiyorum ki simdi bi sonraki kontrolde farkli dr a gidicem bakalim ne diyecek o zamana kadar kendim mi dikkat edeyim yoksa yakin zamanda mi gitsem aklim bulandi ya
Hadi ya kac cikmisti snn canim. Bi haftadir beslenmeye mi dikkat ettin sadece. Ay bu bebe bni öldürecek ya yaşadığım korkunun haddi hesabi kalmad8 zaten korkak biriydim iuice kafa gittiSakin ol canım herşeyin Bi çözümü vardır elbet. Geçen hafta bende stres olmuştum
Bende korkudan stresten karıştırmıştım herşeyi meğersem sonucum iyiymiş doktora gösterene kadar stresten kafayı yemiştim napıcam ben diyeHadi ya kac cikmisti snn canim. Bi haftadir beslenmeye mi dikkat ettin sadece. Ay bu bebe bni öldürecek ya yaşadığım korkunun haddi hesabi kalmad8 zaten korkak biriydim iuice kafa gitti
Benimki çift yumurta ikizi canim, hatta gebeligimin başında 3 embriyo vardi biri gelişmedi, iki kızım olacak inşallah, bende de servikal yetmezlik var ilk etapta çok stresliydik bir taneyi zor taşırken rahim ikizi nasıl taşıyacak diye ama çok şükür bu günleri gördük. Seninkiler kız mı erkek miEvet canım benimkiler de tek yumurta ikizleri. Seninkiler tek yumurta mı çift yumurta mı?
Allah bağışlasın sağlıkla dünyaya gelirler inşallah canım. Benimkiler erkek. Bir tane de 7 yaşında oğlum var.Benimki çift yumurta ikizi canim, hatta gebeligimin başında 3 embriyo vardi biri gelişmedi, iki kızım olacak inşallah, bende de servikal yetmezlik var ilk etapta çok stresliydik bir taneyi zor taşırken rahim ikizi nasıl taşıyacak diye ama çok şükür bu günleri gördük. Seninkiler kız mı erkek mi
Evet dr demisti aksam 10 dan sonra bisey yeme diye bnde öyle yaptim. Neyse dedigin gibi bi cihaz alayim bu saatten sonra un seker bnim icin bitmistirİşte sen de benim gibisin çok kilo almamışsınvalla canım 1 gün önce son 8 saat yemeyi kesmiş olmak gerekiyor doğru sonuç için. Panik yapma kendi doktorunla ya da gideceğin doktorla sonucu paylaş onlar da beslenmeye dikkat et diyecek. Beyaz una, şekere ara ver. Eczaneden bi şeker ölçüm cihazı al 100 tl gibi bi fiyatı var ortalama onla takip et kendini zaten doğru beslendikçe düşecek şekerin korkma.
Cok şükür snn düşük çıkmış canim boşa stres yapmışsın. Iste insan bazen arastirmayayim bazi seyleri de bilmeyeyim ki stres olmayayim diyo ama bilmeyince de stres oluyoruz degisik işler. Burda da bilmedigim konularda 0ek yorum yapmam bilenler yapsin ki bilgi kirliliği olmasin diye. DestekcimizBende korkudan stresten karıştırmıştım herşeyi meğersem sonucum iyiymiş doktora gösterene kadar stresten kafayı yemiştim napıcam ben diyebenim 50 gr 1 saat sonrası 108 çıkmıştı canım. Yinede dikkat ediyorum yediğime falan şekerli tatlı şeyler hamur işi falan uzak durmaya çalışıyorum ekmeğide tam buğday yaptım. Sakin ol canım çok streste tetikliyormuş minseo demişti o gün banada. Doktorun nasıl bir yol izleyeceğini anlatır zaten sana canım. Bebişler için sağlığımız için herşey
Maşallah, benimde 5 yasinda bir kızım var. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinAllah bağışlasın sağlıkla dünyaya gelirler inşallah canım. Benimkiler erkek. Bir tane de 7 yaşında oğlum va
Estağfurullah canım bazen korkudan buraya yansıtabiliyoruz sorunlarımızı paylaştığımız için olabiliyor öyleEvet dr demisti aksam 10 dan sonra bisey yeme diye bnde öyle yaptim. Neyse dedigin gibi bi cihaz alayim bu saatten sonra un seker bnim icin bitmistirvallahi sizi de stres yaptim hakkinizi helal edin Fh2512
Cok şükür snn düşük çıkmış canim boşa stres yapmışsın. Iste insan bazen arastirmayayim bazi seyleri de bilmeyeyim ki stres olmayayim diyo ama bilmeyince de stres oluyoruz degisik işler. Burda da bilmedigim konularda 0ek yorum yapmam bilenler yapsin ki bilgi kirliliği olmasin diye. Destekcimizminseo sagolsun bizi bilgilendiriyo
Amin inşallah canım. Cinsiyetleri çok iyi uymuş o zamanMaşallah, benimde 5 yasinda bir kızım var. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Kaçıncı haftadasın canımMaşallah, benimde 5 yasinda bir kızım var. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
25+5 teyim canim sen kaçıncı haftadasınKaçıncı haftadasın canım
Benim de 22+0. Bir hafta ilerideydim normalde. Son kontrolde geriye giderek normale döndü25+5 teyim canim sen kaçıncı haftadasın