2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kendini şartlama canım, aç karna içildiği için biraz mide bulandırabiliyor ama benim öyle fenalaşma tansiyonum düşme gibi bi olay olmadı biraz midem kalktı uzandım geçti

Korkma canım ben mide bulantısı bile yaşamadım kaç saat aç durdum hiç bişey olmadı. İnşallah sende kolayca atlatırsın

İyi olmana çok sevindim canım. İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz. İnşallah sağlıkla büyüyüp, sağlıkla dünyaya gelecekler. Bu arada cinsiyetleri belli oldu mu?
Benimkiler de hiç durmuyorlar çok hareketliler. Bende de çok fazla ağrı ve sancı oluyor ama kontrollerde hiç bir sıkıntı çıkmıyor şükürler olsun.

Ben iki aydır çekiyorum bu ağrıyı dayanılmaz ön taraftan kaburgam arka tarafta sırtım. Kaburga sanıyordum mide ağrısı oraya vuruyormuş. Yemeklerden sonra artıyor mu ona dikkat et seninki de öyle olabilir belki.

Korkma canım herkesin bünyesi bir değil, sen böyle diyince kendimi kötü hissettim. Sizlerin üstünde etkim olduğunu düşündüm şuan hakkınızı helal edin
Hiç bi sorun yaşamadan rahatlıkla yaptıran çok arkadaş var kuzum için rahat bi şekil de git bişey olmadan geçer Allahın izniyle Sonuçlarında güzel çıkar inşaAllah

Kızlar benim uykusuz geceler bi kaç gündür başladı artık. Benim kız geceleri çok çok hareketli karnımdan çıkacakmış gibi hissediyorum, çok sert hareketleri olmaya başladı. Tam videoya çekeyim diyorum flashı açıp çekiyorum tık yok sonra çekemeyince flashı kapatıyorum 3-4 sn sonra hoppa zıppa devam ediyo, yerin de durmuyo cimcime bebekler anne karnında ışığa tepki mi veriyolar acaba anlıyolar mı ki bu durum çok garip geldi bana

Günaydın kızlar, masal3487 nasıl oldun canım ? Kendi doktoruna gidecek misin ?

Kızlar bu arada bilenlerden yorum bekliyorum,

Şeker yükleme sonucum 75 lik içecek:

Açlık glukoz=
76 (70-105 referans)
Açlık insülin=11 (2-25 referans)

1. saat tokluk= 184 (190 üst sınır)
2. saat tokluk=169 (165 üst sınır)

Evdeki ölçümlerim de bu aralıklarda çıkıyor;
26.11.2022
Açlık 70
1.saat tokluk 94
2.saat tokluk 85

Akşam tokluk 1.saat 131
Akşam tokluk 2.saat 114

27.11.2022
Açlık 91
1.saat tokluk 117
2. Saat tokluk 93

Akşam tokluk 1. Saat 108
Akşam tokluk 2. Saat 91

Bu sabah açlık 73 çıktı

3 günde 1 kilo vermişim kızlar inşallah şu dikkat etme işi bebekte ters tepmez
Canim uzun olmazsa gün içinde nasil hangi saatlerde beslenyorsun yazar mısın
Tek başına gitme canım, benim yanımda ki bayan tek gelmişti ve bayağı kötüydü şükür ben hiç problem yaşamadım

Kızlar YouTube da ve Instagramda yabancı bir bayanın sayfasına denk geldim. Hamilelikte yapılacak egzersiz videoları var. Yaptım ve sırt ağrım gerçekten azaldı denemek isterseniz size atayım bakın isterseniz , pregnancy postpartum Tv

Canim uzun olmazsa gün içinde nasil hangi saatlerde beslenyorsun yazar mısın
Canım şöyle özetleyim
09.00 Kahvaltı : Tam tahıllı ekmek 1 dilim çok açsam 2 dilim, 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, domates
11.00 Ara Öğün: Çiğ kuruyemiş (4-5 fındık ya da 3-4 badem). 2-3 tane kepekli grissini ama kahvaltıda çok doyduysam grissini yemiyorum
13.00 Öğle yemeği: Çorba+Salata+Ana yemek+yoğurt ya da ayran ne varsa (beyaz pirinç, makarna yemiyorum)
16.00 Ara Öğün: 1 porsiyon meyve (yeşil elma veya armut) 2 tam ceviz ile birlikte yiyorum. Eğer canım tatlı istiyorsa ek olarak 1-2 kare bitter çikolata ya da elmanın üzerine şekersiz fıstık ezmesi sürerek yiyorum
19.00 Akşam yemeği: 1 dilim tam tahıllı ekmek+çorba+salata+ana yemek+yoğurt ya da ayran bir gün sebze yemeği yiyorsam diğer gün protein içerikli yemeye çalışıyorum tavuk, balık,et benzeri
21.00-21.30 arası son ara öğün: tercih ettiğim yiyecekler canım abur cubur istiyorsa kabak çekirdeği, meyve istiyorsa ayva, eğer aç hissediyorsam kepekli grissini+ayran, bir şey yemek istemiyorsam 1 tane salatalık

Doktoruma mesaj attim cevap vermesini bekliyorum,cok sukur iyiyim lekelenmenin devami gelmedi.

Seker olcumlerin gayet guzel,benim de bu sabah aclik biraz yuksek cikti (95) kahvaltidan bir saat sonra 114 cikti.Ekmek yedigim zaman yuksek cikiyor,ekmegi kesince gayet guzel.

Bence menulerin dolu dolu gayet guzel,bebek de iyi besleniyordur.

Sevindim canım devamı olmasın inşallah

Canım ben bimden ekmekcik marka çok tahıllı special ekmek yazıyor üstünde ondan alıyorum aşırı doyurucu ve şekeri etkilemiyor 1 dilim ile doyuyorum ben onu denemeni tavsiye ederim. Yine de çok yüksek çıkmamış ama temkinli olmakta fayda var.

İlk defa duydum bu ekmegi deneyecegim mutlaka,tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…