Kendini şartlama canım, aç karna içildiği için biraz mide bulandırabiliyor ama benim öyle fenalaşma tansiyonum düşme gibi bi olay olmadı biraz midem kalktı uzandım geçtiKızlar bu hafta içi bende şeker testine gideceğim ama o kadar korkuyorum ki ya kötü olursamm? Bir yandan da yaptırmazsam ya bir şey olursa bebek etkilenirse diye ölüyorum korkumdan off napacağım ben ya sizin şekerden böyle etkilendiğinizi okumakta çok üzdü beni
Korkma canım ben mide bulantısı bile yaşamadım kaç saat aç durdum hiç bişey olmadı. İnşallah sende kolayca atlatırsınKızlar bu hafta içi bende şeker testine gideceğim ama o kadar korkuyorum ki ya kötü olursamm? Bir yandan da yaptırmazsam ya bir şey olursa bebek etkilenirse diye ölüyorum korkumdan off napacağım ben ya sizin şekerden böyle etkilendiğinizi okumakta çok üzdü beni
İyi olmana çok sevindim canım. İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz. İnşallah sağlıkla büyüyüp, sağlıkla dünyaya gelecekler. Bu arada cinsiyetleri belli oldu mu?iyiyim canım şükürler olsunyatmaya devam benim , şikayetçi değilim yeter ki sağlıkla büyüsünler her gün rüyamda bi şehir geziyorum zaten
onun dışında da işte doktor kontrolümün gelmesini bekliyorum 5 aralıkta şeker yüklemesi yapılacak inşallah sıkıntı çıkmaz
sizde ne var ne yok afacanlar nasıl ?
Ben iki aydır çekiyorum bu ağrıyı dayanılmaz ön taraftan kaburgam arka tarafta sırtım. Kaburga sanıyordum mide ağrısı oraya vuruyormuş. Yemeklerden sonra artıyor mu ona dikkat et seninki de öyle olabilir belki.Günaydın kızlar sırtım çok ağırıyor 2 günden beri tam sırtım sayılmaz aslında kaburgalarım göğsümün arka tarafı hayatı zindan etti bana resmen ağrıSabah 8 buçuk akşam 6 masa başında olduğum için buda tetikliyor ağrıyı. Bel desteği var sandalyemde ama oda fayda etmiyor artık... Doktoruma sordum parol içebilirsin dedi ama bi etkisi olmadı. Benim ağrılarım genelde çok olduğu için majezik yada apranax beni anca kesiyor oda yasak... Var mı bu ağrıları yaşayan nasıl geçti ne yaptınız. Dün gece kantaron yağı ile masaj yaptı eşim çok sıkmadan ama yinede fayda etmedi.
Korkma canım herkesin bünyesi bir değil, sen böyle diyince kendimi kötü hissettim. Sizlerin üstünde etkim olduğunu düşündüm şuan hakkınızı helal edinKızlar bu hafta içi bende şeker testine gideceğim ama o kadar korkuyorum ki ya kötü olursamm? Bir yandan da yaptırmazsam ya bir şey olursa bebek etkilenirse diye ölüyorum korkumdan off napacağım ben ya sizin şekerden böyle etkilendiğinizi okumakta çok üzdü beni
Canim uzun olmazsa gün içinde nasil hangi saatlerde beslenyorsun yazar mısın3 günde 1 kilo vermişim kızlarinşallah şu dikkat etme işi bebekte ters tepmez
Tek başına gitme canım, benim yanımda ki bayan tek gelmişti ve bayağı kötüydü şükür ben hiç problem yaşamadımKızlar bu hafta içi bende şeker testine gideceğim ama o kadar korkuyorum ki ya kötü olursamm? Bir yandan da yaptırmazsam ya bir şey olursa bebek etkilenirse diye ölüyorum korkumdan off napacağım ben ya sizin şekerden böyle etkilendiğinizi okumakta çok üzdü beni
Canım şöyle özetleyimCanim uzun olmazsa gün içinde nasil hangi saatlerde beslenyorsun yazar mısın
Doktoruma mesaj attim cevap vermesini bekliyorum,cok sukur iyiyim lekelenmenin devami gelmedi.Günaydın kızlar,masal3487 nasıl oldun canım ? Kendi doktoruna gidecek misin ?
Kızlar bu arada bilenlerden yorum bekliyorum,
Şeker yükleme sonucum 75 lik içecek:
Açlık glukoz=76 (70-105 referans)
Açlık insülin=11 (2-25 referans)
1. saat tokluk= 184 (190 üst sınır)
2. saat tokluk=169 (165 üst sınır)
Evdeki ölçümlerim de bu aralıklarda çıkıyor;
26.11.2022
Açlık 70
1.saat tokluk 94
2.saat tokluk 85
Akşam tokluk 1.saat 131
Akşam tokluk 2.saat 114
27.11.2022
Açlık 91
1.saat tokluk 117
2. Saat tokluk 93
Akşam tokluk 1. Saat 108
Akşam tokluk 2. Saat 91
Bu sabah açlık 73 çıktı
Bence menulerin dolu dolu gayet guzel,bebek de iyi besleniyordur.Canım şöyle özetleyim
09.00 Kahvaltı : Tam tahıllı ekmek 1 dilim çok açsam 2 dilim, 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, domates
11.00 Ara Öğün: Çiğ kuruyemiş (4-5 fındık ya da 3-4 badem). 2-3 tane kepekli grissini ama kahvaltıda çok doyduysam grissini yemiyorum
13.00 Öğle yemeği: Çorba+Salata+Ana yemek+yoğurt ya da ayran ne varsa (beyaz pirinç, makarna yemiyorum)
16.00 Ara Öğün: 1 porsiyon meyve (yeşil elma veya armut) 2 tam ceviz ile birlikte yiyorum. Eğer canım tatlı istiyorsa 1-2 kare bitter çikolata ya da elmanın üzerine şekersiz fıstık ezmesi sürerek yiyorum
19.00 Akşam yemeği: 1 dilim tam tahıllı ekmek+çorba+salata+ana yemek+yoğurt ya da ayran bir gün sebze yemeği yiyorsam diğer gün protein içerikli yemeye çalışıyorum tavuk, balık,et benzeri
21.00-21.30 arası son ara öğün: tercih ettiğim yiyecekler canım abur cubur istiyorsa kabak çekirdeği, meyve istiyorsa ayva, eğer aç hissediyorsam kepekli grissini+ayran, bir şey yemek istemiyorsam 1 tane salatalık
Sevindim canım devamı olmasın inşallahDoktoruma mesaj attim cevap vermesini bekliyorum,cok sukur iyiyim lekelenmenin devami gelmedi.
Seker olcumlerin gayet guzel,benim de bu sabah aclik biraz yuksek cikti (95) kahvaltidan bir saat sonra 114 cikti.Ekmek yedigim zaman yuksek cikiyor,ekmegi kesince gayet guzel.
ay inşallah canımmmBence menulerin dolu dolu gayet guzel,bebek de iyi besleniyordur.
süpermiş ben de bakayım buna canımKızlar YouTube da ve Instagramda yabancı bir bayanın sayfasına denk geldim. Hamilelikte yapılacak egzersiz videoları var. Yaptım ve sırt ağrım gerçekten azaldı denemek isterseniz size atayım bakın isterseniz , pregnancy postpartum TvEki Görüntüle 3167394 Eki Görüntüle 3167393
İlk defa duydum bu ekmegi deneyecegim mutlaka,tesekkur ederimSevindim canım devamı olmasın inşallah
Canım ben bimden ekmekcik marka çok tahıllı special ekmek yazıyor üstünde ondan alıyorum aşırı doyurucu ve şekeri etkilemiyor 1 dilim ile doyuyorum ben onu denemeni tavsiye ederim. Yine de çok yüksek çıkmamış ama temkinli olmakta fayda var.
Mutlaka dene canım bizim eve alınan tek ekmek eşim de bundan tüketiyor hem lezzetli hem doyurucu, tostta ve soğuk sandviçlerde de çok lezzetli oluyor.İlk defa duydum bu ekmegi deneyecegim mutlaka,tesekkur ederim