2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun canım Enfeksiyondan kaynaklı mı olmuş leke, haftaiçi kendi doktoruna da gidersin inşallah içini ferah tut sen
Doktor cok aciklama yapmadi, sadece enfeksiyon var dedi.Ama bes dk surdu muayene insaah dogru durust bakmistir,aklima takildi.

masal3487 bunu yazdıktan sonra okudum iyiymişsin canım sevindim güzel haberine :))
Cok tesekkur ederim canim,hala icim rahat degil,cok paldir kuldur bir muayene oldu.Devlet hastaneleri boyle mi ya,ilk defa gittim Alttan baktigi icin dogru olcmustur diye dusunmek istiyorum,o kadar da acemi degillerdir herhalde

Cok tesekkur ederim canim,hala icim rahat degil,cok paldir kuldur bir muayene oldu.Devlet hastaneleri boyle mi ya,ilk defa gittim Alttan baktigi icin dogru olcmustur diye dusunmek istiyorum,o kadar da acemi degillerdir herhalde
Çok geçmiş olsun canım doğru ölçmüştür endişe etme ama akında kalacaksa hafta ici kendi doktoruna da görün

Kizlar soyle pijamalar aldim henuz gelmedi mali nasil bilmiyorum. Beyaz dantelli tazlar hic bnim tarzim degil acikcasi. Foto cekinirsrm soldaki benekliyi giderim dedim sizce ?
Ben de pek sevmiyorum süslü şeyler , bu tarz bir şey aldım ben de.

3 günde 1 kilo vermişim kızlar inşallah şu dikkat etme işi bebekte ters tepmez
Sıkma canını onlar zaten bizim stoklarımızdan her halukarda besleniyor. Sadece kalori alimini cok azaltmamaya calis halsiz düşmemek için. Sonucta cok kilolu olup hamilelikte diyet yapıp zayıflayan kadınlar da var ve gayet sağlıklı bir şekilde bebekleri kilo alıyor ve doguyorlar. Doktorunla da irtibatta ol derim canim, uyguladigin menüyü o da görsün belki bir öneride bulunur

3 günde 1 kilo vermişim kızlar inşallah şu dikkat etme işi bebekte ters tepmez
Belki odem atmisimdir canim. Sen biz den daha saglikli besleniyorsun canim. Keske biz de oyle dikkat edip beslenebilsek. Tabi sen de seker var o insani strese sokuyor. Bakalim bizim durumumuz ne olacak seker testinden korkuyorum acikcasi.Kuruyemislerini falan eksik etme hic sikinti olmaz. Ablamda da vardi seker bir sey yiyemedi ama bebegi 3600 dogdu.

İnşallah kızlar bakalım sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ölçümlerim iyi çıkıyor ama yüklemede sınırda çıkınca insan strese giriyor Doktor da karbonhidrat şeker fazla tüketme diyor işte onu biz de biliyoruz zaten tüketemiyordum şimdi ekstra kan şekerini düşürecek şeyler yemeye çalışıyorum çok sinir bozucu bu şeker işi

Sende arastırıp begenip kullanmışsındır canım sana güvenıyorum bende bu konuda farkındalığı bilgisi yüksek birisin belli ,doktoruma danısacagım uygun bulursa bende elenatal 2 kullanmak isterim
elenatal 2ye 12. haftadan sonra geçmenizi doktorunuz mu söyledi? ben 7. haftadayım 2yi verdi eczacı onu kullanıyorum ama kafam karıştı şimdi

Kızlar nasılsınız herkes son durumlarını yazsın da bilelim. Muhabbetlerin gerisinde kalınca birikiyor ayrı ayrı oluyor. Bazılarınızı çok daha merak diyorum şikayetleri rahatsızlıkları olan arkadaşlarımı ama yanlış kişileri etiketlerim diye etiketlemiyorum. Nedir son durumlar neler hissediyorsunuz?

lavenderbrown canım nasılsın iyi misin? Uzun zamandır yazmayınca merak ettim.
iyiyim canım şükürler olsun yatmaya devam benim , şikayetçi değilim yeter ki sağlıkla büyüsünler her gün rüyamda bi şehir geziyorum zaten
onun dışında da işte doktor kontrolümün gelmesini bekliyorum 5 aralıkta şeker yüklemesi yapılacak inşallah sıkıntı çıkmaz

sizde ne var ne yok afacanlar nasıl ?

Kızlar bu hafta içi bende şeker testine gideceğim ama o kadar korkuyorum ki ya kötü olursamm? Bir yandan da yaptırmazsam ya bir şey olursa bebek etkilenirse diye ölüyorum korkumdan off napacağım ben ya sizin şekerden böyle etkilendiğinizi okumakta çok üzdü beni

Hiç etkilenilecek bişey yok Canım gazoz gibi içiyorsun bir kutu. Ben bulantıyı hat safhada yaşayan birisi olarak bile kötü olmadım kusmadım. Fenalaşmadım. Hatta o gün 11:30/12:00 gibi yaptım kahvaltımı inan çyle açlıktan bayılacak gibi bile olmadım 1 saat daha beklesem beklerdim kendimi iyi hissediyordum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…