2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay hele ben korkumdan meyve bile tedirgin yiyorum çok severim meyvesiz duramam
Hamile olmasak dert değil de insan yese vicdan yapıyor yemese vicdan yapıyor. Meyveyi kesme zaten canım ama abartılı yeme. Bak ben dün gece ayva yedim ayva sıfır şeker, kan şekerini de düşürüyor sabah açlık şekerim 70 çıktı. Muz çok yükseltiyor, mandalina yükseltiyor, kırmızı elma da öyle. En iyileri ayva, armut, portakal, kivi, yeşil elma. Yeşil elmaya şekersiz fıstık ezmesi sürerek ara öğün yapabilirsin çok lezzetli ve doyurucu oluyor. Bir de meyve yerken yanında mutlaka 2 3 ceviz ye şekeri birden fırlatmıyor o şekilde.

Hiç sanmıyorum açıkçası ya ben de 75 lik içtim ve çok kötü oldum. Şükür istifra etmedim ama başımı kaldiramadim bı saat boyunca hastanedeki koltuğa yattım. İlk bı saat sonrasında biraz rahatladım ama gün boyu kotuydum ve sonuçlarım da çok şükür gayet iyi çıktı. İçinizi ferah tutun

Ben sinirsiz meyve yiyorum. Insallah sorun cikmaz. Kirmizi elma ozellikle cikolata da cok yemeye basladim. Tatliya resmen aseriyorum
Aman çıkmasın ağzını hayra aç Bugün tatlı namına ara öğünde 1 armut yedim yazık çocuk içerde halay çekti saatlerce mutluluktan

9 da meyve yedim demişsin ya canim onun da etkisi olabilir sıkma canını bi süre dikkatli gidip gozlemlersin

Bugün yediklerim,
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek, domates, salatalık, peynir, zeytin

1.Ara öğün:1 armut+2 ceviz

2.Ara öğün:5 ince kepekli grissini

Akşam: 4 köfte ızgara, patates fırında yağsız, salata

Kan ölçümü sonuçlarım
26.11.2022
Açlık 70
1.saat tokluk 94
2.saat tokluk 85

Akşam tokluk 1.saat 131
Akşam tokluk 2.saat 114

Cok şükür saglikli ya canim. Her hafta kontrol bi baska olur ya hep gorursun ne guzel bu guzel donemleri kendine yuklenerek gecirme. Hareketleri de bnce iyi 5/6 olarak. Benimki de sabah bi kipirti sonra uykuya geciyo aciktigimda canim biseyler istediginde kipirdiyo sonra vıźź uykuya

Bnimde gecen hafta gun boyu kipirdamadi sabah bi hissettim sonra bi korku geldi karnimla oynayip konusmaya basladim yan yattim falan birax kiprasti. Bizimde bi günümüz bi günümüzü tutmuyo zaten. Ama iste bu baska bi korku ne kadar bilsek de ana yüreği

Artık uyku periyotları uzamaya başlamış sanırım o yüzden Yine de insan endişeleniyor elinde olmadan

Bende su sagdakini kullaniyorum osteocare bana gunde 2 demisti ama bn gunde 1 aliyorum simdi 2 ye cikaricam. Faydali bi takviyeymis arastirdigima gore. Bi kac kez gerindigimde baldirima fena kramp giriyodu gece. Biraz daha iyi gibi ama yine geerinmiyorum tabi

Kizlar soyle pijamalar aldim henuz gelmedi mali nasil bilmiyorum. Beyaz dantelli tazlar hic bnim tarzim degil acikcasi. Foto cekinirsrm soldaki benekliyi giderim dedim sizce ?

Eklentiler

• Screenshot_20221126-211319_Trendyol.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20221126-211334_Trendyol.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 72
Aman çıkmasın ağzını hayra aç Bugün tatlı namına ara öğünde 1 armut yedim yazık çocuk içerde halay çekti saatlerce mutluluktan
Dimi cok seviyorlar gercekten minnoslar benim gebeligin basinda vardi risk. Ilk 4 ay seker icin diyet yaptim. Deger normale dondu. Ama simdi ne durumda bilmiyorum 1 aydir saldim biraz

Ben 2 gun once bi paket cizi yedim. Ertesi gun nasil odem nasil... Kesinlikle tuz bana hic iyi gelmiyor! Zatem pek istemiyor canim. Tuzsuz yiyorum. Odemi olan arkadaslar tuz kesinlikle nedeni

Kizlar soyle pijamalar aldim henuz gelmedi mali nasil bilmiyorum. Beyaz dantelli tazlar hic bnim tarzim degil acikcasi. Foto cekinirsrm soldaki benekliyi giderim dedim sizce ?
Ben de bu tarzlarda aldım canım en iyisini yapmışsın bence güle güle kullan
Dimi cok seviyorlar gercekten minnoslar benim gebeligin basinda vardi risk. Ilk 4 ay seker icin diyet yaptim. Deger normale dondu. Ama simdi ne durumda bilmiyorum 1 aydir saldim biraz
Seviyorlar valla Benim ki sebze yemeklerini de çok seviyor bakalım doğduktan sonra sevecek mi şeker işi insana vicdan yaptırıyor valla kimse yaşamasın insan bi yandan şekerim yükselmesin kontrollü olayım diyor bi yandan bebek besleniyo mudur yetiyo mudur diye endişe ediyor hayat çok acımasız

Dimi ya sonrasinda giymeyeceğim seye para vermek istemedim. Normal dogum olursa etekli giyi n demişler belki uygun bişi bulursam etekli alirim yada almam bilmiyorum
Valla bnce şeker konusunda beslenmen gayet iyi görünüyo olcumlerini de yapiyosun. Cok stres yapma. Dr un bebek beslenmesinde sorun görürse illa oneride bulunur. BBugünkagan kocatepenin videosunu izledim bebek zaten sizden alacagini aliyo siz kendinize besleniyosunuz diyodu.

Bi tane gecelik al canım doğum sonrası hemen pijama giyemeyebilirsin ben bu önü düğmeli gömlek tarzı olanlardan aldım. İnşallah canım bebek iyi olsun da valla başka bişey istemiyorum

Nu günlerimize çok şükür tabikide rabbim kötüsünden sakınsın hepimizin yavrusunu. İnşallah sağlıkla kavuşacağız evlatlarımıza canım. Böyle tedirgin ola ola geldik bu günlere doğuma kadarda böyle gideriz herhalde :)

Aynen gerildiğim zaten bende de bşr kramp giritor bıçak gibi baldırıma saplanıyordu özellikle gece oluyor tüm gün devam ediyor hafifliyor sonra gece yine oluyor zahen onun ilacı osteocare kalsiyum içerikli onunda alıyorsun bol su iç yeter dedi. Bugün geçti gibi. Ayaklarım da ağrıyor sizde oluyor mu bilmiyorum mesela elimi yüzümü yıkacağım sanki saatlerdir yürümüşüm ya da ayakta kalmışım gibi ağrı giritor ayaklarıma sanırım onunda gebelikle alakası var. Gebelikle oluşabilecek bütün sıkıntıları çekmek zorunda mıydım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…