2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın kızlar sırtım çok ağırıyor 2 günden beri tam sırtım sayılmaz aslında kaburgalarım göğsümün arka tarafı hayatı zindan etti bana resmen ağrı Sabah 8 buçuk akşam 6 masa başında olduğum için buda tetikliyor ağrıyı. Bel desteği var sandalyemde ama oda fayda etmiyor artık... Doktoruma sordum parol içebilirsin dedi ama bi etkisi olmadı. Benim ağrılarım genelde çok olduğu için majezik yada apranax beni anca kesiyor oda yasak... Var mı bu ağrıları yaşayan nasıl geçti ne yaptınız. Dün gece kantaron yağı ile masaj yaptı eşim çok sıkmadan ama yinede fayda etmedi.

Kızlar dün doktora gittim şükür bebiste bir sıkıntı yok gayet iyi ama benim tansiyon orda da 13-8 cıktı bir ara 14-8 i gördü falan küçük heyecanlar yaşattı. Doktorum takip edicez 15 i görür ve orda kalırsa ilaç vericem dedi dua edin görmeyim stres yapiyorum bu konuyu. Bir ay sonra da şeker yükleme testi ve kontrol icin randevu verdi bizde haberler böyle

Günaydın, ne güzel bebeğinin gelişimi yerinde en önemlisi bu, benim de başından beri günde 5-6dır hiç sürekli hissetmedim uyuyorlar zaten çoğunlukla bence o normal bir durum, açıklık için de her hafta kontrolün olacak böylece bir şey olursa önlem almak için de fırsatınız olacak, en kötü ihtimale değil iyiye odaklanmaya çalış zor biliyorum ama ben sağlıkla sonuna kadar devam edeceğini düşünüyorum. Doktor size magnezyumun hangi türünü verdi onu merak ettim ?

Geçmiş olsun geçen haftalarda benim de başlamıştı artmaya kalça bacak sırt ağrıları, pilatese gitmeye başladım doktorumun izniyle çok çok iyi geldi bana, yastık destekleri de bana çok iyi geliyor, imkanınız varsa pilatese gitmenizi yoksa evden youtubedan ya da online ders yapmanızı tavsiye ederim.

İnşallah daha fazla çıkmaz canım düzene girer inşallah. Bitmiyor ki stresimiz zaten

Canım egzersizden başka iyi gelen bir şey yok malesef. Ben işyerinde bile oturduğum yerde sırt egzersizi yapıyorum. Ağrılarım yüzde 10 seviyelerine düştü çok rahatladım şükür en azından geceleri rahat uyuyorum

Canım o hareket olayı zaman zaman değişiyor galiba mesela benimki de düm nerdeyse hiç hareket etmedi/hissetmedim. Belki konumu ile alakalı belki de ben şeker olayına stres oldum o yüzden o da etkilendi. Ama şuan kıpır kıpır, insan ister istemez endişeleniyor

malesef gitmeye zamanım yok ama evde yapabilirim geçmesinde etkisi varsa. bacak arama yastık koyuyorum son 1 aydır ama sabah uyandığımda yastık yok hamile yastığı alacağım mutlaka belki oda iyi gelir.

İnşallah çıkmaz canım valla insanın morali bozuluyor böyle şeylere hepimiz farklı şeylerle uğraşıyoruz, hayırlısıyla alalım da bebekleri kucağımıza inşallah

Öyle yapmaya çalışıyorum ama istemsizce stres yapıyorum. Bunları verdi doktorum 36.haftada bıraktıracakmış. O bile bana 2,5 ay daha dayan dedi valla ben dayanmaya çalışıyorum ilaç bol su bol istirahat. Genelde yatıyorum hep haftada bşr dışarıya çıkıyorum o da ablama falan onda da oturuyorum ya da uzanıyorum hep. Bunun başka tedavisi yok. Krramplar da başladı özellikle sol ayağımın baldırında aşağıya doğru resmen toplallıyorum onun içinde kullanıyorum bu kullandıklarım onunda ilacıymış. Kalsiyum magnezyum. Bakalım inşallah böyle böyle son haftalara giderim.

Eklentiler

• F73A9BBA-5C70-47A4-AD22-5556EB4F6EB8.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 34
  • 1C7EE9B9-BA28-4292-84B9-060521C9029E.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 30
Teşekkür ederim canım Bende bakayım youtubeden başlayayım bugün başlangıç bu şekildeyse devamı beni çok endişelendiriyor dün gece hiç uyuyamadım

İşte birden azalınca bir sıkıntımı oldu diyorum sürekli temkinli olmam da gerekiyor. Açıklıkta dolayı. Neyse iyi ki dün yazmşım girişim doktora her şey normal dedi. Zaten doktorda bebekle ilgili sıkıntı olmadığını söylüyor o da açıklığın üzerine düşüyor. Erken Doğum olur mu olmaz mı bilemem diyor yarım cm açıklık içerden olduğu için müdahale edemiyorum dedi. O yüzden her halde kontrole gideceğim. Giderim zaten iyi olsun yeter 2,5 ay daha dayanacağım Allah izin verirse. Açıklığı 22.haftada öğrendim şimdş 27.haftaya gireceğim bi bu kadar bile bana yaşam sınırını aşmış olacağım canım.

Gunaydin kizlar,

Biliyor musunuz artik benim gebeligim anlasiliyor kucagimda bebekle anlasilmasini umuyordum
Günaydınnn darısı başıma bende çok kilo aldım 10 kilo karnımda gayet var ama otobüste kimse hala yer vermiyor anlayıpta vermediklerini düşünmek istemiyorum

O sirt agrisi aynen soyledigin yer benim.ilk hameligimde vardi gecmiyor. Vucut doguma hazirlaniyor ondan

Günaydınnn darısı başıma bende çok kilo aldım 10 kilo karnımda gayet var ama otobüste kimse hala yer vermiyor anlayıpta vermediklerini düşünmek istemiyorum
Ben de aldim. 5 kg kadar. Bol kiyafet kamufle ediyordu ama artik fayda etmiyor yer vermeme normallesti. Benim her gun kullandigim servisteki insanlar yer vermiyor! Bu kadar insanlik bitmis! Öne oturmayinca cok salliyor ve bulanti oluyor. Bizim is yerinde kural gibiydi, gebeye ön rezerve edilirdi. Pandemiden sonra insanlar kötuluk namina evrim gecirdi

Canım geçenlerde bir mesajinda benden 2 gün önde olduğunu yazmıştın, ben de 26+3’teyim. Doktor senin her seferinde farklı mı tarih söylüyor?

Kaybetme korkuna gelince; sağlık sorunu yaşayan pek çok kadın gününde sağlıkla doğum yapıyor. Ya da riskli denilen nice bebek sapasağlam geliyor Allah’ın izniyle. Tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Doktorun tabi sık gel demiş ama, biraz daha az gidebilsen belki sende rahatlarsın. Allah yardımcımız olsun, kimseyi korktuğu ile sınamasın inşallah

Kızlar ben şeker yüklemesini yaptıramadım 75mg lık içecekten içtim, tüm bedenim uyuştu, hareket etmekte bile zorlanmaya başladım tam 1 saat dolmasına 2 dakika kala istifra ettim 1 saat boşu boşuna işkence çektim. Doktorum tekrar yapmıcaz dedi. Dahiliyeye gidip açlık tokluk şekerin düzenli takip edilmesini istedi. Merak ettiğim soru şu sizlere sormak istedim. Dahiliyeye değil de aile hekimliğine gitsem orası bu konuyla ilgileniyo mudur acaba? Özele para vermek zorlamaya başladı artık Devlette de randevu bulamıyorum böyle giderse yine özele gitmek durumunda kalıcam.

O sirt agrisi aynen soyledigin yer benim.ilk hameligimde vardi gecmiyor. Vucut doguma hazirlaniyor ondan
bakalım canım daha ne yaşayacağız Bazen lütfen geçsin artık diyorum sonra tövbe Allah'ım her ağrıya razıyım yeter ki sağlıklı doğsun kızım diyorum . Çok korkuyorum ağrıyla söylediğim şeylerden isyan etmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…