2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim saglik ocagina kaydin vardir illa ki. Ordaki eben soyluyor. Kadin dogum doktoru soylemez. Sen git saglik ocagina yaparlar.

yükleme konusunda yorum yapamıyorum. insülin direncim var dedigin icin merak ettim sende bu değer kac cıktı diye, benim de yuzde %5 cıkmıs, saglık ocagında tetanozun ilk dozu icin gittigimde bakmıslardı, dün bahsettikleri de bu ozaman. dedigin gibi önemli bir test aslında herkese bakmaları lazım, istersen saglık ocagına bir daha gidip bu değere de baktır canım

Ben de ilk hamilelikte 2 doz oldum. Koruyuculugu gecmis ondan 2 doz yapacagiz dedi aile.hekimim. Bugun ilk dozu oldum. 2. dozu da 25 Aralikta olacagim.

dur bakalım kuzu diğerleri de çıksın da, stres olma ben de dün çok stres oldum ama stres daha kötü etkiliyor şekeri. onlar da yüksek gelirse dikkat edince beslenmeye düzene giriyor hemen.
Haklısın canım stres yapmayım bari hemen. Biraz daha dikkatli olurum artık

Kızlar açlık kan şekeri çıktı sonuç nasıl şeker Varmı şimdi bilgisi olan söylesin doktora gidene kadar merak ederim
bir önceki gece geç saatte mi yemek yemiştin canım, tatlı karbonhidrat vs bişey tüketmiş miydin? panik olma, çok yüksek cıkmamıs ama bir tık yüksek, şeker çıksa da önlem alınabiliyor

3 aylık benim hiç bakılmadı canım son zamanlarda en son insülin direncim olduğunda 2,5 sene önce falandı, sonraları zaten ara ara kontrollerde kan değerlerim hep iyi çıkıyordu. Bi dahaki gidişimde baktırayım buna ben de bari

Bence gayet iyi benim 1. Saat tokluk 125 çıktı doktorum hic bir sorun yok dedi

Benimde 5 yıl oldu ama hemşire bi doz yeterli bu sefer ikinciye gerek yok dedi. Demekki herkes kafasına göre takılıyor
Bana hemşire kendi kadın doğum doktorunuza sorun öyle yapalım dedi. Diğer aşının üzerinden 10 yıl geçti tek doz yeterli dedi doktorum
Dolap uygulamasında aslında temiz ve daha uygun fiyatlılar var bakmak isterseniz.

75 g lik mi yapıldı sana canım, arkadaşın dediği gibi bir gün öncesi neler yemiştin. Aksam 8 den sonra yeme içme yapılmasın denmisti bana

Yaa benim de beyazlar.oyle olmus. Ben gecen actim bir baktim sari sari lekeler. Ben o sekilde hayatta koymazdim kotu olanlari da elden.cikarmistim zaten. Elite diye leke cikarici var onu cok fazla ovuyorlar onu denemeyi dusunuyorum.
canım bu elite leke çıkarıcıya bakayım dedim de acıklaması leke cıkarıcı & çamaşır suyu tozu, doğal ve vegan diyor ama adında çamaşır suyu görünce emin olamadım, bebek camasırlarında kullanılıyor degilmi?

75 g lik mi yapıldı sana canım, arkadaşın dediği gibi bir gün öncesi neler yemiştin. Aksam 8 den sonra yeme içme yapılmasın denmisti bana
Evet canım, saat 9 da beslenmeyi kestim her gün yediğim şeyleri yedim ekstra bi tatlı vs. tüketimim olmadı aslında. Kan verdiğimde 12 saatten fazla açlık vardı. Bilmiyorum vücudum şekeri tolere edemiyor galiba. Eşim sen şekere alışık değilsin bünyen alt üst oldu onu içince diyor ama umarım öyledir. Bakalım evde takibe devam ediyorum. Bugün tokluk şekerim 96 çıktı.

Araştırınca şu şekilde 2 ürün çıktı karşıma. Bunları sipariş verdim, deneyince öncesi/sonrası yaparım inşallah
ya bunların acıklamasında çamaşır suyu görünce bi tedirgin oldum ama yorumlar cok iyi, geceden bununla suda bekletince mutlaka çıkarıyormuş, deneyip ben de yorum yapıcam

Aynen canim bebek camasirlari icin. Ben henuz denemedim. Sadece tanidigim bir kullaniyor. Alip denemek istedim. Zaten sonrasi bebek detrjani ile makina da yikayacagiz

Bir giriyorum bir kayboluyorum. Nasılsınız kızlar?

Ben de çarşamba günü tetanoz aşısını oldum. Kan, idrar tahlili verdim. İlk gün kolum hiç ağrımadı. Ertesi gün öğleden sonra başladı. yine de öyle dayanılmayacak gibi değil yani. Şimdi de hala biraz ağrıyor ama çok korktuğum gibi olmadı şükür. Ne zaman geçer ki :)) 1 ay sonra 2. doza gideceğim. Kan idrar tahlili de fena değil galiba. Dün akşam düşmüştü e-devlete, sormadım daha doktora. Soracağım.

Çatı kemiğinin ağrısı hala devam ediyor. Bebiş çok aşağı vurunca olan o acı 2-3 gündür olmadı. Sanırım bebiş yer değiştirdi biraz, yani umarım öyledir. İnşallah daha da olmaz. Çok canım yanıyordu. İlerleyen zamanlarda olabilir tabi de.. Şimdiden olunca dedim bu böyle nasıl gidecek..

Doğal pamuk canım molfix hışırtı yok parfüm kokusu yok ben açıp inceledim su falan döktüm güzel emiyor
Hahahhaa Tamam canım. Bakayım ben ona :) Saol
Canım iyi oldu mu oğluşun? İnşallah iyidir. Çok geçmiş olsun tekrar. Herkes hasta.. Hele ki okullarda..
Sen nasılsın? bulantı ağrı var mı?
Şeker yüklemesinde değerler mi yüksek çıktı canım, bakamadım.
Gebelik şekeri her zaman direk beslenme ile ilgili olmuyor. Yani çok fit olan, sağlıklı sportif yaşayanlarda bile olabiliyor. Hormonların ne yapacağı hiç belli olmuyor. Çok yüksek çıkmadıysa, zaten çok öyle karbonhidrat falan yemiyorsun sanırım, sorun olmaz. Zaten sağlıklı besleniyorsan, öyle de devam edersin. Merak etme.. Tokluk 96 çok iyi bu arada.

dün yüklemeden sonra 1.saat 184 (max 190 olmalı), 2. saat 169 çıktı (max 165 olmalı) Evdeki ölçümlerim normal çıkıyor bakalım 1 hafta takip edicem canım bi veri olsun elimde

Som uc aylik bakilan HbA1C ona bakmislardir.Ben de bugun kan verdim ,troitler, alt,ast degerleri cok onemli onlara da bakilacak.

oğluşum daha iyi çok şükür canım sagol, adenovirüs cıktı, bu ara cocuklarda bu tarz virüsler cok varmıs, antibiyotik başladık birkaç güne toparlayacak inşallah.
tetanoz aşısı bende de oyle çok agrı yapmadı, kişiden kişiye değişiyor demekki, 2-3 güne bişey kalmaz canım.
inşallah çatı ağrısı yaşamazsın bir daha, ben yaşamadım ama tahmin edebiliyorum zordur. benim bu ara karnım cok geriliyor ya hareketlerim de kısıtlanmaya basladı şimdiden koltuktan kalkarken zorlanıyorum. baş ağrım vardı birkaç gündür ama bugün hafifledi, bulantı da bazı yemeklerden sonra oluyor, alıştım artık buna şükür diyorum.

Som uc aylik bakilan HbA1C ona bakmislardir.Ben de bugun kan verdim ,troitler, alt,ast degerleri cok onemli onlara da bakilacak.
aynen ona baktılar galiba, 20 haftalıkken de bakılmıstı. dedigin gibi tiroid ve tam kan sayımı da bakıyorlar. merak ediyorum ertesi gün cıkar demişlerdi ama henüz çıkmadı e-nabıza gec düşüyor galiba

1 saat 1 bucuk saat olmustu yaklasık yemek yiyeli

Aynen canim bebek camasirlari icin. Ben henuz denemedim. Sadece tanidigim bir kullaniyor. Alip denemek istedim. Zaten sonrasi bebek detrjani ile makina da yikayacagiz
doğru söylüyorsun sonrasında nasılsa deterjanla yıkayacagız içim rahatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…