2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Detaylıya giren annişler yazdıklarınızı hep okudum ama 50 sayfa birikince tek tek yazamadım çok tatlış resimler gördüm ve durumlarınızın iyi olmasına çok sevindim Rabbim sağlıcaklada kucağımıza alacağımız günleri görmeyi nasip eder inşaAllah Benim de randevum cuma günü sizler gibi güzel haberler alıp, güzel pozlar yakalarız inşaAllah

Ne güzel düzene girmiş inşallah benimde öyle olur canım. O rahmime baskı yaptıkça ben tedirgin oluyorum allahtan bi kaçgümdür toplanma olmuyor hafif sertleşme oluyor ama tam vajina üstünde değil en azından. Normalde vajşnamın tam üstünde toplanıp sertleşiyordu. Dikkat ediyorum da genelde bebeği kasıkta olanların bel ağrıları ve kasık ağrıları çok fazla oluyor. Demekki belimize ağırlık oluyor. Doktora sağa sola uzanmadan bahsettim nasıl rahat ediyorsan o tarafa uzan öyle hareket et dedi. Sol tarafa uzan gibi bir zorunluluk yok dedi.

Bel ağrısı gerçekten çok zorlamıştı beni de Bu sola yatma olayını ben de hep duyuyorum ama sürekli o yöne yatamıyorum, sağ tarafımda daha rahat yatıyorum. Doktorun böyle söylemesine sevindim benim de kafama takılıyodu.
Randevun yarın sabah mı canım?

Canım ben de seninle aynı durumdayım 2 hafta önce doktorum suyumun fazla olduğunu ve pilav,makarna,börek,tatlı,muz bu tür şeyleri bi süre yeme dedi.
2 haftadır bi şekilde dikkat etmeye çalışıyorım ama artık ev de ne yemek yapıcamı şaşırmış durumdayım arada tatlı ve hamur işi konusunda bi kaçamak yaptım ama insanın içi rahat etmiyo işte
Cuma günü detaylıya giricem düzene girmiştir diye umuyorum
Diyet işi zor gerçekten hem de karbonhidrat olunca insan ne yiyeceğini şaşırıyo..
Ayrıca hiç bu konuyu araştırıp kendini strese sokma ben hiç kafaya takmadım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.

Sağlıcakla alalım inşallah hepimiz kucağımiza canım bebislerimizi. Benim detaylı haftaya inşallah

Evet detaylı gerçekten çok önemli bebeğin bakmadıkları yeri kalmıyor. Çok şükür onu da temiz atlattım. Darısı da sizin başınıza inşallah canım

Canım ben 12 kasımda detaylıya giricem insallah çok heyecanliyim

Özellikle sordum çünkü sürekli sola yatamıyordum Sağ tarafıma da dönüyordum. Hiç farketmez öyle bir zorunluluk yok nasıl rahat ediyorsan öyle hareket et dedi. Bende rahatladım. Yarın öğlenden sonra randevum 1 gibi gideceğiz canım. İnşallah sıkıntısız atlatırım güzel sonuçlar alırım inşallah

Yarın hayırlı, güzel haberlerle gelirsin inşaAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…