2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dogumdasim bakalim hangimiz erken dogurcak ilki vajinal dogum oldugu icin bekliyecegiz biz... Insallah bir aksilik cikmazsa sezeryan olmak istemiyorum... Kizim 40+1'de dogdu. Insallah oglumda 38 den sonra dogsun istiyorum, bakalim
Ben önce doğurur gibiyim o zaman sağlıkla zamanında gelsin de sezeryan olurum gibi geliyor nedense

Kızlar bu işe yarar bir şey mi yani baby nestten farkı ne tam olarak

Eklentiler

• FE1654C7-745C-458B-814C-01EF8E5606AD.png
    249,4 KB · Görüntüleme: 40
Reflü yatağı bu canım. Bence babynest işlevi de görür gayet. Ben ikisini birden almayı düşünmüyorum sadece reflü yatağı alacağım. Baktım çok ihtiyaç duyuyorum o zaman babynest alırım anca

Eğimli olduğu için kusma ve boğulmalara karşı kullanılması gereken bir yatak. İlk 6 ay özellikle kullanılıyor. Hem odalarda bebişini buna yatırabilirsin hem beşik içinde de kullanabilirsin. Gece mesela emzirdikten sonra uyurken aman kustu mu aman boğazına kaçtı mı endişesi yaşamazsın.

Anladım canım kayınvalidem baby nest almış bana o zaman ben bunu almayım boş yere

Aa babynestte böyle bi özellik yok degil mi

Aa babynestte böyle bi özellik yok degil mi
Yok kuzum. Bazı babynestler hem reflü yatağı hem babynest tipinde oluyor sevibebenin vardı sanırım o şekilde. Ama sana kv babynest almış zaten o yüzden sen direk bi reflü yatağı alabilirsin. Bazıları da babynestin baş kısmını yükselterek reflü yatağı etkisi yapıyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum çünkü onun belli bir yükseklikte olması lazım sürekli onu ayarlamak zor olabilir.

Çok teşekkür ederim canım bugün bu ürün indirime girecekmiş takip edip alayım ben en iyisi

Maviesil23 sen naptın 2 gündür yoksun seni de merak ediyorum
Canım kaç kere etiket yapmışsın kusura bakma bazı sebeplerden dolayı hiç giremedim buraya ama sağlık problemlerinden dolayı değil
Çok şükür iyiyim, bi sıkıntımız yok elhamdülillah
Şu ishal olayı bitince benim kız da oldukca hareketlenmeye başladı hatta hiç durmuyo desem yeridir cimcime kendine geldi

Çok sevindim cnm kültür de aynen kesin temiz çıkar o da, inşallah çarşamba da iyi haberler alacaksın
İnşallah canım bebek sürekli yukarda dursa ozaman da rahat edeceğim dün ne güzel yukarılardaydı bugün yine kasıkalea iniş yaptı ç. Oradan rahmime baskı yapıyor diye korkuyorum. Bel ağrısı da normal mi bilmiyorum benim gelim ağrıyor uzanıp kalktığım zaman özellikle sağ kalçama vuruyor ağrısı. Biraz yürüyorum açılıyor ama çok ayakta kaldığım zaman da ağıyor anlamadım bu işte hiç bişey

Herkese iyi pazarlar kızlar o kadar güzel şeyler paylaşıyorsunuz ki tam diyorum bende alsam ne olavak 6.aydayım zaten diyorum başka şeyler çıkıyor:) kesinlikle 1,5 ay daha bekleyip öyle alacağız rabbim o günleri göstermeyi nasip ederse inşallah. Zaten şuan yatıştayım bir yere gidip bişeyler alacak durumda da değilim maalesef.
Ama insanın içi gidiyor :)
Neyse siz alınca paylaşıyorsunuz bana da seçenek çıkıyor işte.
minseo sen nerelerdesin canım haftasonunu mu değerlendiriyorsun :)
Kızlar detaylılar bitti mi daha olacaklar var mı. Mart ayı doğum yapanların son haftasıydı sanırım bu hafta:)

Canım benim de yakın zaman da senin gibi şikayetlerim vardı benim kız da tamamen doğum pozisyonunda ve rahim ağzında duruyodu. Bacağım da kalçamda ağrılar, sık idrara çıkma vardı ve sürekli bebeğin top halinde orda durduğunu hissediyodum. Kasıkta ağırlaşmadan dolayı tuvalete bile zor eğiliyodum. Doktorum magnezyum almamı istedi şimdilik erken doğum riski görmüyorum ama ağır iş yapma dinlen demişti. Rahim ağzı uzunluğu 30küsürlerdeydi ama tam hatırlamıyorum. 1 hafta sonra gittiğimde bebeğim çok şükür normale dönmüştü artık yan bi şekilde yatıyodu yine biraz altta duruyo ama sorun olmaz zamanla yukarı çıkar dedi. İnşaAllahh senin durumda yarın düzelmiş olur canım İçini ferah tut Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşaAllah

Benim doktorum 20+ larda yaptir dedi canim. O yuzden sonraki hafta benim detayli :) detayli Bence cok onemli. Her anlamda rahatlatan bir sey... Inşallah sagliklica atlatiriz bunu da

Biz de henuz bir sey almadik. Detaylida emin olalim cinsiyete dedik sonra o kadar degisince insan supheli yaklasiyor Ben iknayim da esim olamadi bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…