2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Google destekli fotoyu metne cevirdim umarim boyle isine yarar

BESLENME

[ ] BIBERON 160 ML 2

EMZIK

2 Li

1 PK

[ ] EMZİK KUTUSU

2

[ ] EMZİK ZİNCİRİ

1

[ ] GÜMÜŞ KALKAN

1

[ ] GÖĞÜS PEDI

1 PK

[ ] SILIKON GÖĞÜS UCU

[ ] STANDART

1

[ ] SÜT SAĞMA MAKİNASI ELEKTRİKLİ

1

[ ] SUT TOPLAMA MAKİNESİ TERCİHEN

1

1 PK

[ ] SUT SAKLAMA POŞETİ

[ ] STERILIZATOR

[ ] BIBERON TEMİZLEYİCİ

1

[ ] STANDART

1

ARAÇ GEREÇ

[ ] ANA KUCAĞI

[ ] BEBEK ARABASI

1

[ ] PARK YATAK

1

[ ] BESIGE YATAK

1

[ ] KANGURU

1

[ ] PUSET

1

[ ] REFLU YATAĞI

1

[ ] ANNE BEBEK ÇANTASI

1

[ ] OYUN HALISI

1

[ ] BEBEK TELSİZI/KAMERA

1

DIGER

[ ] ZEKA KARTLARI

[ ] BOLCA KİTAPLAR

[ ] TUMMY TIME KATLANABİLİR KİTAP

[ ] DOKUN HISSET KARTLARI

[ ] DİŞ KAŞIYICI

[ ] PUSET OYUNCAĞI ÇINGIRAKLI OYUNCAK

[ ] DÖNENCE (TERCİHEN

ANNE HASTANE İHTİYAÇLARI

[ ] ALT-ÜST PIJAMA TAKIMI

[ ] GECELİK

2

[ ] HİJYENİK PED

1 PK

[ ] KÜLOT

BOLCA

[ ] ÇORAP (TERCIHEN)

[ ] HAVLU

[ ] EMZİRME SÜDYENI

[ ] TERLİK

2

1

1

[ ] TABURCU GÜNÜ İÇİN RAHAT KIYAFETLER

1

O

BESLENME

[ ] BIBERON

160 ML

2

[ ] EMZIK

2 Li

1 PK

[ ] EMZİK KUTUSU

2

[ ] EMZİK ZİNCİRİ

1

[ ] GÜMÜŞ KALKAN

1

[ ] GÖĞÜS PEDI

1 PK

1

[ ] SILIKON GÖĞÜS UCU

[ ] SÜT SAĞMA MAKİNASI ELEKTRİKLİ

1

[ ] SÜT TOPLAMA MAKİNESİ TERCİHEN

1

[ ] SÜT SAKLAMA POŞETİ

1 PK

[ ] STERİLİZATÖR

1

[ ] BİBERON TEMİZLEYİCİ

1

ARAÇ GEREÇ

[ ] ANA KUCAĞI

[ ] BEBEK ARABASI

1

[ ] PARK YATAK

1

[ ] BESIGE YATAK

1

[ ] KANGURU

1

[ ] PUSET

1

[ ] REFLU YATAĞI

1

[ ] ANNE BEBEK ÇANTASI

1

[ ] OYUN HALISI

1

[ ] BEBEK TELSİZİ/KAMERA

1

DİĞER

[ ] ZEKA KARTLARI

1

BOLCA

1

1

[ ] KİTAPLAR

[ ] TUMMY TIME

[ ] KATLANABİLİR

[ ] KİTAP

[ ] DOKUN HISSET KARTLARI

[ ] DIŞ KAŞIYICI

[ ] PUSET OYUNCAĞI

[ ] ÇINGIRAKLI OYUNCAK

[ ] DONENCE (TERCİHEN

2

1

2

1

2

1

ANNE HASTANE İHTİYAÇLARI

[ ] ALT-ÜST PİJAMA TAKIMI

[ ] GECELİK

[ ] HİJYENİK PED

[ ] KÜLOT

[ ] ÇORAP (TERCİHEN)

1 PK

BOLCA

2

[ ] HAVLU

2

1

[ ] EMZİRME SÜDYENİ

TERLIK

[ ] TABURCU GÜNÜ İÇİN RAHAT KIYAFETLER

ben de her cinsiyet göremediğimizde aklıma sen geliyorsun , diyorum üçüzler belli oldu siz daha oynaşın yavrucuklarım diye

inşallah hepimiz en az 35-36 mızı görürüz serklaja gerek kalmadan. ben de araştırdım baya, yani riskli işlem ancak zaten doktorlar da son çare olarak başvuruyor. öyle ya da böyle Allah a emanet hepsi , inşallah şubat mart aylarında topiğimiz şenlik yerine döner

Ben de bı kere kontrole gittiğimizde Dr alana kadar oturmamistm hiç. Bebek sürekli uyuyo hareketli olur belki diye Dr alana kadar yürümüştüm. Sonra tansiyon olculunce 13-7 fln çıkmıştı sanırım. Ben de sasirdm hic öyle yüksek çıkmazdı diye. Ölçen kişi yurudugunus iicn normal sıkıntı yok demişti. Siz sakınce oturdugunuz, uzandiginiz zamanlarda olctugunuz degeri dikkate alın oyuzden

Ben de akşam annemlere gitmiştim onlarda tansiyon aleti var bi ölçelim dedik 8/6 çıktı Niye böyle düşük çıktı anlamadım. Ara ara takip edeceğim ben de artık. 12/8 olması gereken normal bir değer zaten canım endişe etme

Ben excek dosyası yapıp çıktı aldım ama biraz kendime göre yorumladım. Sanırım burdan atılmıyormuş excel dosyası

Son çare onu yapacaktım ben de çok teşekkür ederim eline sağlık, yarar tabi.
Deisa evet ama burdan Excel formatında atılmıyor canım ben de ekran görüntüsü şeklinde atmıştım o şekilde birleştirdik
Sağlık olsun teşekkür ederim
Ben excek dosyası yapıp çıktı aldım ama biraz kendime göre yorumladım. Sanırım burdan atılmıyormuş excel dosyası
Öyleymiş sağlık olsun teşekkürler

Canım iki gün önce akşam basım döndü ölçtüm 9-6ydı benim de. O kadar oynuyor ki anlayamıyorum. Normal herhalde

Öyle yapıcam artık. Çok teşekkür ederim demek ki böyle dalgalanmalar normal :)

Canım benim normalde hep düşüktür 9-5 ama son 1 aydır 8-4 felan oluyor arada fenalasiyorum resmen dokyorum gebelikte tansiyonun normalden biraz daha düşük olabileceğini riskli olanın yüksek tansiyon olduğunu söyledi endişelenme o yüzden

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşayanlar nasıl ve ne kadar bir süre tedavi aldınız? Benim ağrı ile farkedildi test sonucunda doktorum çok az bir enfeksiyon bu dedi tek kullanımlık ürocare vermişti ama sonrasında ağrım devam edince yine test yaptık enfeksiyonun çok az miktarda devam ettiğini gördük antibiyotiğe gerek yok dedi ürocare verdi yine, iki gün oldu ama hafif de olsa hareket edince ağrım var hala kasığa yakın yerde demek ki devam ediyor Böyle ağrınız oldu ve tamamen geçti mi sonrasında? Direkt antibiyotiğe mi başladınız? Ağrınız bi süre devam etti mi? Uzun mu sürüyor bunun tedavisi? Bebeğe zararı olur mu iki haftadır geçmedi sonuçta Ağrı dediğim ani hareketlerde hissediyorum durduk yere hissedilen bir ağrı değil.

Bende de var idrar yolu enfeksiyonu en baştan beri.
İdrar kültürüne baktı doktor onda bir şey çıkmadı, ağrı vs yok bende. Gecen hafta gene test yaptı doktor gene enfeksiyon var salı günü gostericem bakalım ne diyecek ama hamilelikte oluyor demişti

Ay iyi bari çünkü kendimi gayet iyi hissediyodum öyle baş dönmesi vs de olmadı. Yemekten önce ölçmüştük belki de o yüzden düşük çıkmış da olabilir. Yine de takip edeceğim tabi

Benim ağrım yok. Ayın 4ünde sağlık ocağında test vermiştim lökosit (+) ve lökosit mikroskopi 18 çıkmıştı. Aile hekimi antibiyotiğe gerek duymadı bol su iç yeterli dedi. Sonra idrardaki koku ve akıntı bi türlü geçmeyince kendi gittiğim hastanede test verdim perşembe günü. Lökosit pozitif (++) ve lökosit mikroskopi 67 çıktı. Dr tek kullanımlık saşe antibiyotik yazdı. Geçirir umarım ya. Çok da su içen biriyim nasıl oldu anlamadım Antibiyotik vermek istemiyorlar hemen ama aslında daha hızlı çözülebilecek bi süreci uzatıyor gibi. Ağrın geçmediyse tekrar bi test ver canım enfeksiyon azalmış mı bi baksın doktorun en azından ona göre tedavi uygular

Ay iyi bari çünkü kendimi gayet iyi hissediyodum öyle baş dönmesi vs de olmadı. Yemekten önce ölçmüştük belki de o yüzden düşük çıkmış da olabilir. Yine de takip edeceğim tabi
Kendini iyi hissediyorsan sıkıntı yok benim 8-4 olduğunda kafami kaldırıp gözümü açamıyorum mide bulantısı baş ağrısı hepsi oluyor ama normalim 9-5 yine düşük olmasına rağmen sıkıntım yok. Tabi senin normal değerim kaçsa ona gore takip etmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…