2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnşallah kısalma yoktur dediğiniz gibi olur sizin de canım haftayı iple çekiyorum ondan sonra güzel haberler alırsam bi oh diyeceğim. Hiç bişey yapmıyorum bende yatıyorum sürekli. 1,5 atımında atlatırsam rahat edeceğim inşallah canım.

Arkadaşlar bebek ihtiyaç listesinden neyi ne kadar aldığım ve eksikler karışmaya başladı. İlk sayfadaki listeleri fotoğraf değil de yazılı olarak telefonuna bilgisayarına kaydeden oldu mu olduysa rica etsem bana da atabilir mi hepsini tek tek yazmak çok zor geldi hazıra konayım :)

Canım ben de 2 gündür evde pilates yapıyorum kendi çapımda YouTube videoları ile ama sıkılıyor insan.
Ben şimdi bizim yakından yürüyüş alanı var, sabah oğlanı okula bırakınca takıcam kulaklıkları bi yarım saat , 1 saat yürüyeceğim. Müzik inanılmaz motive ediyor. 1 hafta yurusen kendin alisiyorsun zaten. Hamile kalmadan önce bi 9 kilo verdim düzenli yürüyüş ile.

Güzel haberler ile geleceksin canım

Eklentiler

• B825B5E5-0399-4480-B721-0FB6150B4BBB.png
    254,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 6CC02054-84B9-4D89-B88A-7B22D84C5D7C.png
    283,6 KB · Görüntüleme: 44
Yaa çok teşekkür ederim ne güzel özetlemişsin,içim rahatladı gerçekten Gelecek hafta ayrıntılı ultrasyon ile daha netleşir en azından o zamana kadar da diyet /spor yapacam zaten

ben de hiç yapamıyorum çok sıkılıyorum dediğin gibi en güzeli yürüyüş ben de akşam yemeklerden sonra yürümek istiyorum inşallah bu haftasonu başlayacağım bel kaslarım bacak kaslarım biraz kuvvetlensin istiyorum

M miniktostos Yok fotoğraf ya da ekran kaydı değil yazılı formatta kaydetmeye çalışıyorum bilgisayar üstünden listeyi düzenleyebileceğim şekilde. Teşekkür ederim :)

Evet bazen ben de useniyorum ama bi baslayinca sonra iyiki yaptim diyorum. Cok rahatlatiyor. Dogumda cok faydasini gordum. Gene ayni sekilde dogum yapmak istiyorum. Haftada 3 yapmak lazim ama suanda 3 haftadir doktorumun izni ile yapiyorum. Haftada 2 gun yapiyorum. Kasimin 3.haftasondan sonra insallah 3e cikaricam

Tansiyon takibi yapan arkadaşlar günde kaç kere yapıyorsunuz? Benim normal tansiyonum 11-7. Bugün sabahtan beri 12-8 çıkıyor mesela resmen saatte bir ölçüp neden düşmüyor diye stres yapiyorum kendime. Bu normal degil mi böyle hafif dalgalanmalar olabilir günden güne. Doktorum 13-9 un üstüne çıkarsa bana haber ver demişti.

Tansiyon değerin normal canım. Hemşireyim bir sorun olursa yazabilirsin

Kızlar ben bi kaç yerden doktor karnımı ölçtü haftama göre büyükmüş yada küçükmüş gibi şeyler duydum. İnternetten baktım ama bi Aralık bi değer bulamadım. Duyan yada böyle bi ölçüm yapılan var mı?

Dün aynı seyi yasadım korkmayın , şöyle oldu hastanedeydim yürümüştüm 20 dk stresliydimde kalbim hızlı atıyordu yürümekten ölçtüler 14-8 doktor yoruldunmh kalbin cok hızlı çarpıyor evet hiç dinlenmeden direkt geldim dedim normal dedi o halde , somra içim rahat etmedi 10 dk dinlendim tekrar ölçtüler 13-7 tamam dedim sonra eve geldim karsıdaki eczanede ölçtürdüm 12-7 sonra bugun ac karna saglık ocagına gittim yürüdüm kalbim carpıyordu 5 dk dinlendikten sonra ölçtü hemşire 10-6 düşük dedi yani korkmayın kadın doğum doktorumda ailede hamilelikte cıkan var mı veya kronik hipertansiyon olan var mı yoksa ve simdiye kadar gebeliğinde hiç yüksek tansıyondan şikayetin olmadıysa normaldir dedi , takip et dedi yinede ettim işte bugun düşük cıktı baya oluyor oyle dedim demekki

Sanirim minseo hazırlamıştı canim

Bu mesaj beni su an o kadar rahatlattı ki bir kere aşırı yoruldum eczaneye gidip ölctürdüm 14-8 cıktı sonra o geceyi acilde geçirdik bir daha hiç o kadar yükselmedi ama bende böyle bir anksiyete oluştu resmen. Umarım böyle bir problem yaşamayız hiç Çok teşekkür ederim canım

Bende endişe etmiştim dün 14-8 diyince ama sonrasında sıkı takip ettim en son işte eve gecmeden eczanede ölçtüğümde 12-7 diyince tamam dedim sorun yok , bugun sabahta hemşire düşük baya tansıyonun 10-6 diyince bi oh dedim şükür dün stersli ve yorgun bir gün geçirmiştim baya o tetikliyor demekki, takılmayın sorun olmaz allahın izniyle , cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…