2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bütün dualarım seninle inşallah yüzün güler

Cnm normal gebelik testinin markasını hatirliyomusun benimde bitane mor erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı markadan dolayı sanırım suanki yaptığın testte silikte olsa gözüküyor cunku

Ben berfu hocaya gidiyordum. Çok seviyorum kendisini doktorluktan ziyade yakınlığı sıcaklığı da benim için önemliydi. Ayrıca çok başarılı bir doktor 3. Denemede pozitifi gördük. Negatiflerden sonra hiç doktor değiştirmeyi düşünmedim bu kez de pozitifi görmeseydim yine onunla devam ederdim.

Canım kötüyü çağırma. Benim ilk çocukta alttan muayenede görünmüştü kese

İnşallah yazarım ben de bol bol avakado yemeye başladım çok yararlıymış hangi tüp bebek merkezinin sitesine girsem avakado yazmışlar sizler de yiyin bol bol sonra gelsin bebişler
Canım yumurtlama dan önce mi sonra mı yiyoruz avakadoyu? Yoksa hep mı yiyoruz? Nar suyunu yumurtlamadan (transferden) sonra diye biliyorum da avakado nun var mı günü?

İyiyim canım hamd olsun 10 Aralık nasipse sen nasılsın
1 hafta var canoo daha sıkıntı yapma kendıne stres yapma Olmayacak dıye dusunme olacak de dua et karnınla Konus Kendı ıc sesın Olacak desın.
Bende Iyıyım Allaha sukur perşembe gıdecegom doktora bakalım Transfer tarigim ne zaman olacak

Canım yumurtlama dan önce mi sonra mı yiyoruz avakadoyu? Yoksa hep mı yiyoruz? Nar suyunu yumurtlamadan (transferden) sonra diye biliyorum da avakado nun var mı günü?
Canım nar suyunu transfer somrası asla kullanma rahimde kasılma ypıyor cok sakıncalı sadece transfer öncesi rahim kalınlaşması için kullanılır nar suyu avokado ise transfer öncesi ve sonrası rahatlıkla kullana bilirsin çok faydalı

Ay kuzum çok sağol. Ben de transferden sonra nar suyu içicez sanıyordum. Halbuki şimdi baktım not da almışım transfer öncesi diye o kadar çok takviye vitamin ve gıda alıyorum ki bir yerden sonra karıştırmaya başladım. Sağol kuzum çok sağol ❤

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımdasın

Ediyorum canim elimi karnıma koyup rabbim benim ve tüm hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ❤ peki canim kan testi yaptığında öncesi yada sonrasında evde test yaptin mi?
5.ve 6.gun evde test yaptım pozitifdi hepsi ama silik şeklinde zaten doktorum transferden 1 hafta sonra test yap demişti sonra kan verdim değerim 48.01 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…