2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hadi bakalım senin gün bitmiş canım en doğrusu o zaten üzülsek bile 1 kere üzülürüz en azından umut olmaz
O kadar haklisin ki üzüleceksem 1 defa üzüleyim zaten bu süreci benimsemek anlamak benim icin oldukca zordu es faktörü de var bende . Bakalim hakkımda hakkımızda hayırlısı senin 5 sinde miydi transferin kuuzum❤

23 Kasım'da transfer oldum. 5. Gün embiryosu .7. günde test verdiğim de 30 su. Bugün 11. Gün 105 oldu.
Oyyy maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Aramızda 1 gün var. Doktorum 11i dedi hemşirem 9unda da kan verebilirsin dedi. Galiba cuma mübarek gün kan vericem ben
Bende 8inde yada 9unda veririm 10u pazar günü çünkü
Allah'tandır umut kesilmez, tabi ama kaset testlerde alayım bari onu hergun bi tane yapsam
İnşallah sımsıkı tutunmuştur
Ben de 28 kasım salı günü transfer oldum aynı gün test vereceğiz inşallah pozitif görürüz
İnşallah canım hoşgeldin hayırlı sonucun olsun
Aaa üzüldüm destek olacakları yerde birde böyle insanı irdeliyorlar ya ne desem olmaz
Bende bariz var gluten hassasiyeti ama her şeydede gluten var ve gulütensiz yiyeceklerin tadı çok kötü ve çok pahalılar
Bi ilaç var doktor kullan dedi ama korkuyorum yinede bişey olur sürecimi etkiler diye
Kızlar nasılsınız benim bugün 6. Günüm , belirtim hala yok inşallah benimledir bebislerim siz de durumlar nasıl
Benim 5.ci günüm bende de 0 belirti
Kızlar eşim 4 adet test almış 2 si erken gebelik 2 normal kaset test yarın 9. Günüm hangisini yapmak daha doğru yanıt verir sizce
Rabbim nasip et de yap istersen canım ama üzülmemek adına hazırla kendini öyle yap yoksa yapma

Kızlar ben 5. Haftaya dün girdim gece birden regl ağrısı gird ve kanama başladı hemen acile gittik karından baktılar kese görünmüyor dedi beta 1491 çıktı progestan kullandğm için bi ilaç falan vermediler eve yolladılar evde arttı kanama baya pırtıkar geldi falan kendi doktorumda ilaçlara devam et dedi yarın gel dedi sadece sabah kanama kesildi sadece akıntı ve çok nadir kahve rengi akıntı geliyor sizce düştü mü bebek çok kötüyüm

Nasılsın test ne zaman senın canım

Kuzum Allah korusun inşallah bebeğin seninledir kötü düşünme bak hamdolsun kanama da kesilmiş , Rabbim ikinizi korusun kollasın inşaAllah

Kuzum Allah korusun inşallah bebeğin seninledir kötü düşünme bak hamdolsun kanama da kesilmiş , Rabbim ikinizi korusun kollasın inşaAllah
5. Haftaya girmeme rağmen karından bakınca kese görünmüyor dedi o çok etkiledi ama beta iyi çıktı anlamadım umutlanmakta istemiyorum çok kötü olcam diye dua edin lütfen

5. Haftaya girmeme rağmen karından bakınca kese görünmüyor dedi o çok etkiledi ama beta iyi çıktı anlamadım umutlanmakta istemiyorum çok kötü olcam diye dua edin lütfen
Canım herkesin kesesi aynı anda görülmüyor ki karından hiç üzülme Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bebeğin hep seninle olsun

Bende perşembe günü kan testi vermeye karar verdim hatta randevu aldım yakınımdaki hastaneden. Tezcanlılık yapmak istemiyorum bende benim de eşim perşembe dediyse doktor perşembe ver kanı dedi. Ama perşembeye kadar her gün idrar testi yapacağım gibi duruyor:)

Kızlar iyi akşamlar hani hafif pembe leke gelmişti demiştim ya size yanlış alarmmış kabız olmuşum çok aferdesiniz kan öbür taraftan gelmiş şuan umudum 1 kat daha arttı rahimdrn gelen ne lekelenme var nede kan ama dünkü kan sonucum gene beni etkiledi yarın sabah erkenden kan vericem inşallah geç yerleşme olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…