- 1 Kasım 2022
- 870
- 1.153
- 32
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.201
Kuzum ne demek senden de razı olsunTamam canım Allah razı olsun
Yarına denerim inşallah
9.gün deyim 1 tane test yapmadım taş olsam çatlardım acayip sabırsızımdir Allah sabrını veriyor galiba yapmadım hiçBence verme canım sonra çok üzücü oluyor ya düşük çıkıyor yada düşüyor en azından 8.gün filan olsun yinede sen bilirsin tabi
Hadi bakalım senin gün bitmiş canım en doğrusu o zaten üzülsek bile 1 kere üzülürüz en azından umut olmaz9.gün deyim 1 tane test yapmadım taş olsam çatlardım acayip sabırsızımdir Allah sabrını veriyor galiba yapmadım hiç❤
Ediyorum canim elimi karnıma koyup rabbim benim ve tüm hepimizin dualarını kabul etsin inşallah4 gün kalmış canım gönlünü ferah tutbolca dua et kendine
O kadar haklisin ki üzüleceksem 1 defa üzüleyim zaten bu süreci benimsemek anlamak benim icin oldukca zordu es faktörü de var bende . Bakalim hakkımda hakkımızda hayırlısı senin 5 sinde miydi transferin kuuzum❤Hadi bakalım senin gün bitmiş canım en doğrusu o zaten üzülsek bile 1 kere üzülürüz en azından umut olmaz
Ben de yapmıyorum fobim var idrar testlerine , inşallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz.9.gün deyim 1 tane test yapmadım taş olsam çatlardım acayip sabırsızımdir Allah sabrını veriyor galiba yapmadım hiç❤
İnşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAyy hadi bakalım Allahin izniyle tutmustu insallah kuzum❤ guzel haberlerini bekliyoruz kuzum❤
Oyyy maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah23 Kasım'da transfer oldum. 5. Gün embiryosu .7. günde test verdiğim de 30 su. Bugün 11. Gün 105 oldu.
Bende 8inde yada 9unda veririm 10u pazar günü çünküAramızda 1 gün var. Doktorum 11i dedi hemşirem 9unda da kan verebilirsin dedi. Galiba cuma mübarek gün kan vericem ben
İnşallah sımsıkı tutunmuşturAllah'tandır umut kesilmez, tabi ama kaset testlerde alayım bari onu hergun bi tane yapsam
İnşallah canım hoşgeldin hayırlı sonucun olsunBen de 28 kasım salı günü transfer oldum aynı gün test vereceğiz inşallah pozitif görürüz
Aaa üzüldümSağol canım kaldığım yerle alakalı anide oldu onlarda haklı kabul etmek zorunda değiller işte bana değilde eşime söyledi baya bisi ler ama bir kere başlamış bulunduj ama başlamadan öncede kalsam sorun olurmu diye sormuştum onu sorun etmediğini söyledi daha sonrada insan musaitmisin değilmişin diye sorar dedi kocası kış günü herkes kendi evine sığar dedi dün akşam mutfakta çocuğa yemek yedirdim sonrada odaya geçip uzandım koridorda geçerken iki görümce yanındayım biri İrem nerde dedi ev sahibi olanda gene mutfakta yemek yiyordu dedi ve sürekli fısır fısır dedi konuları oluyor iste uzun oldu biraz
Bi ilaç var doktor kullan dedi ama korkuyorum yinede bişey olur sürecimi etkiler diyeBende bariz var gluten hassasiyeti ama her şeydede gluten var ve gulütensiz yiyeceklerin tadı çok kötü ve çok pahalılar
Benim 5.ci günüm bende de 0 belirtiKızlar nasılsınız benim bugün 6. Günüm , belirtim hala yok inşallah benimledir bebislerim siz de durumlar nasıl
Rabbim nasip et de yap istersen canım ama üzülmemek adına hazırla kendini öyle yap yoksa yapmaKızlar eşim 4 adet test almış 2 si erken gebelik 2 normal kaset test yarın 9. Günüm hangisini yapmak daha doğru yanıt verir sizce
Erken gebelik testini yap tabi kiKızlar eşim 4 adet test almış 2 si erken gebelik 2 normal kaset test yarın 9. Günüm hangisini yapmak daha doğru yanıt verir sizce
İdrar testi yaniltabiliyor ama bilgin olsunKızlar idrar testi yapmayın
Erken gebelik testini yap tabi ki
Nasılsın test ne zaman senın canımEvet canım ama ne bilmiyorum yemek yemeye korkuyorum yine başa döndük galiba süt sevmem ben ama peynir mi yapıyor bilmiyorum
Ne desem bilemedim en çok unutlandıpım sendin boğazım düğümlendi
Hiç bir fikrim yok neden böyle oluyor diye sorguluyorum sadece
Yaaa çok üzgünüm
Umutsuz olmak istemiyorum ama sanırım o tarafa doğru sürükleniyorum
Orta halliyim canım
Hadi sende minişini al gel güzelimmm
Merhaba hoşgeldiniz çıkadabilir çıkmayada bilir benimde 5.xi günüm bugün
Merhaba hoşgeldinizinşallah güzel haberler alırsın
İnşallah pozitf sonuç alırsın hayırlı olsun sürecin
Bugün müydü test günün
Kimyasal olmuş canım çok üzgünüm
Sanırım bende kendimi negatife hazırlıyorum hiç bir hevesim kalmadı gibi
Kuzum Allah korusun inşallah bebeğin seninledir kötü düşünme bak hamdolsun kanama da kesilmiş , Rabbim ikinizi korusun kollasın inşaAllahKızlar ben 5. Haftaya dün girdim gece birden regl ağrısı gird ve kanama başladı hemen acile gittik karından baktılar kese görünmüyor dedi beta 1491 çıktı progestan kullandğm için bi ilaç falan vermediler eve yolladılar evde arttı kanama baya pırtıkar geldi falan kendi doktorumda ilaçlara devam et dedi yarın gel dedi sadece sabah kanama kesildi sadece akıntı ve çok nadir kahve rengi akıntı geliyor sizce düştü mü bebek çok kötüyüm
5. Haftaya girmeme rağmen karından bakınca kese görünmüyor dedi o çok etkiledi ama beta iyi çıktı anlamadım umutlanmakta istemiyorum çok kötü olcam diye dua edin lütfenKuzum Allah korusun inşallah bebeğin seninledir kötü düşünme bak hamdolsun kanama da kesilmiş , Rabbim ikinizi korusun kollasın inşaAllah
Canım herkesin kesesi aynı anda görülmüyor ki karından hiç üzülme Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bebeğin hep seninle olsun5. Haftaya girmeme rağmen karından bakınca kese görünmüyor dedi o çok etkiledi ama beta iyi çıktı anlamadım umutlanmakta istemiyorum çok kötü olcam diye dua edin lütfen
Aynen canım salı günü inşO kadar haklisin ki üzüleceksem 1 defa üzüleyim zaten bu süreci benimsemek anlamak benim icin oldukca zordu es faktörü de var bende . Bakalim hakkımda hakkımızda hayırlısı senin 5 sinde miydi transferin kuuzum❤
Bende perşembe günü kan testi vermeye karar verdim hatta randevu aldım yakınımdaki hastaneden. Tezcanlılık yapmak istemiyorum bende benim de eşim perşembe dediyse doktor perşembe ver kanı dedi. Ama perşembeye kadar her gün idrar testi yapacağım gibi duruyor:)Canim benim de aynı gün eşime cok dedim bugün vereyim sali vereyim persembe zaten gitcem asla kabul etmedi kızdı hatta şimdiden kendini neden üzüyorsun dedi Dr senden daha mi iyi bilecek dedi bir sey diyemedim o yuzden bekleyeceğim. Allahtan ümit kesilmez kac senedir bekliyorum biraz daha beklerim inşallah ❤
İyiyim canım hamd olsun 10 Aralık nasipse sen nasılsınNasılsın test ne zaman senın canım