- 29 Mart 2023
- 803
- 973
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.181
Ben de 28 kasım salı günü transfer oldum aynı gün test vereceğiz inşallah pozitif görürüz10 Aralık
Sağol canım kaldığım yerle alakalı anide oldu onlarda haklı kabul etmek zorunda değiller işte bana değilde eşime söyledi baya bisi ler ama bir kere başlamış bulunduj ama başlamadan öncede kalsam sorun olurmu diye sormuştum onu sorun etmediğini söyledi daha sonrada insan musaitmisin değilmişin diye sorar dedi kocası kış günü herkes kendi evine sığar dedi dün akşam mutfakta çocuğa yemek yedirdim sonrada odaya geçip uzandım koridorda geçerken iki görümce yanındayım biri İrem nerde dedi ev sahibi olanda gene mutfakta yemek yiyordu dedi ve sürekli fısır fısır dedi konuları oluyor iste uzun oldu birazNeden huzursuz hissediyorsun kendini hastsne ile mi alakalı kaldığın yer ile mihuzurusz olma anlatmak isterden dinleriz
Ben şuan göğşen hocanın hastasıyım canım, doktorumdan genel anlamda memnunumCanlarım şimdi size 4 doktor söyleyeceğim bu doktora giden duyan öneren var ise lütfen bana yazarsa çok memnun olurum Kubilay vicdan Berfu hoca Hulusi zeyneloglu göğşen hoca lütfen bunlardan bana öneri ve deneyimlerinizi paylaşın çok memmun olacağım
Canım benimm iyiyim çok şükür sen nasılsınCanısı sen nasılsın nasıl gidiyor süreç
Benim bu 3. Denemem, evde test insanı bence çok demoralize ediyor. Ben test gününü bekleyeceğim inşallahben salı günü yani transfer gününü sayarsak 6.gün testlere başlarımhatta yarın bile yapasım var ama bir yandan korkuyorum
Oy maşallah maşallah canım iyiyim valla doktor arıyorum bende arayıştayımCanım benimm iyiyim çok şükür sen nasılsınKeseyi gördük kuzum hayırlısıyla 15 aralıkta kalp atışına gideceğim doktoruma
Sağol canım benim Rabbim senin için de en hayırlı olacak doktorlarla karşılaştırsın inşallahOy maşallah maşallah canım iyiyim valla doktor arıyorum bende arayıştayım
Bende bariz var gluten hassasiyeti ama her şeydede gluten var ve gulütensiz yiyeceklerin tadı çok kötü ve çok pahalılarHemşire misin yoksa
Hayırlı olsun canısı inşallah bebeğin seninledir
Bende bazen dayanılmaz oluyor özellikle ayak altında da oluyor
Mesela
Yok cnm o dursun biz Ankara’da biraz araştıralım dedikSağol canım benim Rabbim senin için de en hayırlı olacak doktorlarla karşılaştırsın inşallahdonmuş embriyonu mu taşıtacaksın kuzum
Anladım canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim kolaylıkla güzellikle yolunuzu bahtınızı açık etsin inşallahYok cnm o dursun biz Ankara’da biraz araştıralım dedik
Teşekkür ederim canım inşallah sende güzel sonuçlarla ilerle inşallahAnladım canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim kolaylıkla güzellikle yolunuzu bahtınızı açık etsin inşallah
Tedavi tamamlandi mi canim bnde 2gun snra o doktora gidicem?sorun neydi sizin.ne önerdi nasıl basladiAlsancakta özel sağlık hastanesi hakan kadiraga doktorum
Amin canımm inşallahTeşekkür ederim canım inşallah sende güzel sonuçlarla ilerle inşallah
Yarın verecem canım kan 10 . günCanim sabah ilk idrarda daha net sonuç verir benim de 9. Günüm bugun kan testini ne zaman vereceksin?❤
Sağol canımHayırlı olsuntransfer gününü de saydın mı acaba @1sevgi1 test günüm 10 aralık
Ayy bize de aktar canim benden tecrübeli arkadaşların yaşadıklarını dinlemek hoşuma gidiyor, bazen şey diyorum o kadar ilac vs alıyoruz normal gebe kalan kadınlarla ayni şeyleri yaşamak çok mantıklı gelmiyordu o kadar araştırdım anlayamadım bi belirti olmalı yani ama bilemedimİnşallah pozitiftir canımçocuğu oldu bile onun Bana deneyimleriyle destek oluyor şimdi
Ayy hadi bakalım Allahin izniyle tutmustu insallah kuzumYarın verecem canım kan 10 . günya tutmadiysa
4 gün kalmış canım gönlünü ferah tut7 aralik canim transferden 13 gun sonra❤