2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canlarım şimdi size 4 doktor söyleyeceğim bu doktora giden duyan öneren var ise lütfen bana yazarsa çok memnun olurum Kubilay vicdan Berfu hoca Hulusi zeyneloglu göğşen hoca lütfen bunlardan bana öneri ve deneyimlerinizi paylaşın çok memmun olacağım

Neden huzursuz hissediyorsun kendini hastsne ile mi alakalı kaldığın yer ile mi huzurusz olma anlatmak isterden dinleriz
Sağol canım kaldığım yerle alakalı anide oldu onlarda haklı kabul etmek zorunda değiller işte bana değilde eşime söyledi baya bisi ler ama bir kere başlamış bulunduj ama başlamadan öncede kalsam sorun olurmu diye sormuştum onu sorun etmediğini söyledi daha sonrada insan musaitmisin değilmişin diye sorar dedi kocası kış günü herkes kendi evine sığar dedi dün akşam mutfakta çocuğa yemek yedirdim sonrada odaya geçip uzandım koridorda geçerken iki görümce yanındayım biri İrem nerde dedi ev sahibi olanda gene mutfakta yemek yiyordu dedi ve sürekli fısır fısır dedi konuları oluyor iste uzun oldu biraz

Ben şuan göğşen hocanın hastasıyım canım, doktorumdan genel anlamda memnunum

İnşallah pozitiftir canım çocuğu oldu bile onun Bana deneyimleriyle destek oluyor şimdi
Ayy bize de aktar canim benden tecrübeli arkadaşların yaşadıklarını dinlemek hoşuma gidiyor, bazen şey diyorum o kadar ilac vs alıyoruz normal gebe kalan kadınlarla ayni şeyleri yaşamak çok mantıklı gelmiyordu o kadar araştırdım anlayamadım bi belirti olmalı yani ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…