- 29 Kasım 2023
- 62
- 218
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.161
Dayanabilirsen dayanAnnemde falan mısın kan değil test yap o zaman
Evde ki teste cesaretim yok sözde transfer öncesi evi testle doldurasım vardı ama yemedibende merak ediyorum ama bekleyeceğim dayanabildiğim kadar
Hayırlı olsun ne zaman transfer oldun kaçıncı gün ne zaman test verdinİlkinden hiç farkı yok gibibazı şeyler tabi unutulmuş. Ama şükür çok heyecanlı durum. Şimdi tekrar test yaptım 11. Günüm 105 çıktı .hepimizin yüzü gülüyor Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasin
Ben gaziantepte yaşıyorum bizim oradaki tup bebek merkezlerini beğenmiyorum o yüzden istanbulda yaptırmaya karar vermiştik ilkinde çok rahattım ama bu sefer öyle olmadiNeden kendi evinde kalmadın ben tekim evde eşim yardımcı oluyor bana arada herşey nasip bende hazırlıklı olmaya çalışıyorum
Gittiği yere kadar artık
Saçlarıma aklar düştü kiz sabır ede edeBenim bugün 6. Günüm ama test yapmayı düşünmüyorum henüz. Bence erken sonuç yanıltıcı olabilir. Az daha sabır
Neden huzursuz hissediyorsun kendini hastsne ile mi alakalı kaldığın yer ile miBen gaziantepte yaşıyorum bizim oradaki tup bebek merkezlerini beğenmiyorum o yüzden istanbulda yaptırmaya karar vermiştik ilkinde çok rahattım ama bu sefer öyle olmadi
Aklar mübareğin simgesi unutmaSaçlarıma aklar düştü kiz sabır ede ede
Maşallahİlkinden hiç farkı yok gibibazı şeyler tabi unutulmuş. Ama şükür çok heyecanlı durum. Şimdi tekrar test yaptım 11. Günüm 105 çıktı .hepimizin yüzü gülüyor Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasin
Hangi gün test yapacaksın doktorun demesine göre?Gittiği yere kadar artık
10 AralıkHangi gün test yapacaksın doktorun demesine göre?
Olsunn mükafatı güzel olacak buna inanSaçlarıma aklar düştü kiz sabır ede ede
Amin canım tebrik ederim darısı bizlere inşallahİlkinden hiç farkı yok gibibazı şeyler tabi unutulmuş. Ama şükür çok heyecanlı durum. Şimdi tekrar test yaptım 11. Günüm 105 çıktı .hepimizin yüzü gülüyor Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasin
23 Kasım'da transfer oldum. 5. Gün embiryosu .7. günde test verdiğim de 30 su. Bugün 11. Gün 105 oldu.Hayırlı olsun ne zaman transfer oldun kaçıncı gün ne zaman test verdin
Aramızda 1 gün var. Doktorum 11i dedi hemşirem 9unda da kan verebilirsin dedi. Galiba cuma mübarek gün kan vericem ben10 Aralık
Allah'tandır umut kesilmez, tabi ama kaset testlerde alayım bari onu hergun bi tane yapsamGüzel düşün güzel olumla kötü düşünürsen kötüyü çekersin kendine bende nötrüm ama umud Allah'tan
Maşallah ya çok güzel sonucun23 Kasım'da transfer oldum. 5. Gün embiryosu .7. günde test verdiğim de 30 su. Bugün 11. Gün 105 oldu.
Amin inşallah canımOlsunn mükafatı güzel olacak buna inanbelki de bebiş beyaz seviyordur
Canısı sen nasılsın nasıl gidiyor süreçKuzum benimm biraz stres de yapmış olabilirsin o da tetiklemiştir belki , Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah , biraz gez dolaş kuzum istersen değişiklik de olsun
Canım peki 7. Günü kaset testlerde yapmismiydin23 Kasım'da transfer oldum. 5. Gün embiryosu .7. günde test verdiğim de 30 su. Bugün 11. Gün 105 oldu.