- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.141
Transferin 8. Günü canım daha kan testi bile yaptırmadım 5.inde çünkü günü. O yüzden kese görülmesi imkansız gibi bişey.Canımm kanama için geçmiş olsun bence bir an evvel acile git , orada bakarlar zaten eğer kesenin civarında kanama falan görülürse iğne başlarlar. Hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallah
Anladım canım benim ya , Rabbim korusun kötü bir durumdan inşallahTransferin 8. Günü canım daha kan testi bile yaptırmadım 5.inde çünkü günü. O yüzden kese görülmesi imkansız gibi bişey.
Kan testi yaptır bence canım pozitifse en azından iğne verir doktor çok kanamada iyi birşey değilTransferin 8. Günü canım daha kan testi bile yaptırmadım 5.inde çünkü günü. O yüzden kese görülmesi imkansız gibi bişey.
Eşim gelsin akşama öyle yaptirrim olmadı canımKan testi yaptır bence canım pozitifse en azından iğne verir doktor çok kanamada iyi birşey değil
Hemşire misin yoksaAh canımm sormanöbetli çalışıyorum ben ne bayram ne seyran ne pazar
Hayırlı olsun canısı inşallah bebeğin seninledirKızlar bugün kanamam biraz daha artmış ve küçük pıhtılarda geliyor, belim kasıklarımda ağrıyor, doktora msj attım gebelik lehinedir demiş, başka şunu yap vs dememiş. Progrstanı fitil olarak kullanıyorum, acile gitsem iğnesini kendileri yapar mı reçete olmadan ? Dün erken gebelik testlerim negatifti. Bugün kaset test böyle. Hangisine inanıcam ben ?
Bende bazen dayanılmaz oluyor özellikle ayak altında da oluyorO kadar alıştım ki kaşıntıya kızarıklığa umursamıyorum bile
MeselaGluten yemeyebilirsin. Lifli bakliyat tüket onun yerine :)
Aynen canım hakkında hayırlısı olsun inş güzel sonuçlarını bekliyoruzEşim gelsin akşama öyle yaptirrim olmadı canım
İrem lütfen aklıma girmez misin amaYarın transferin 6. Günü olacak kan testi versem ufakta olsa cikarmi acaba hiç yaptıran oldumu 5. Gun emriyosu
Bence verme canım sonra çok üzücü oluyor ya düşük çıkıyor yada düşüyor en azından 8.gün filan olsun yinede sen bilirsin tabiYarın transferin 6. Günü olacak kan testi versem ufakta olsa cikarmi acaba hiç yaptıran oldumu 5. Gun emriyosu
İrem lütfen aklıma girmez misin amahenüz test bile yok kan nedir da
Bak hemen test merakı en azından idrar yapın bencede kan nedir arkadaş ne bu cesaretİrem lütfen aklıma girmez misin amahenüz test bile yok kan nedir da
Vermesin vermesin benide tetikler sonra ben bekliyom sende bekle I Iremsu2700Bence verme canım sonra çok üzücü oluyor ya düşük çıkıyor yada düşüyor en azından 8.gün filan olsun yinede sen bilirsin tabi
Annemde falan mısın kan değil test yap o zamanbenim acil öğrenmem gerek bir an önce evime gitmek istiyorum
Bak hemen test merakı en azından idrar yapın bencede kan nedir arkadaş ne bu cesaret
Ben çok üzüleceğimi düşünmüyorum hazırladım kendimi sadece emeklerime üzülürüm birde gorumcemin evinde kalıyorum ilkinde böyle değildi ama bu sefer farklı oldu rahat değilim böylede bana çok stres zorla kaldım gibi oldu evlerinde zaten o yüzden olumlu yada olumsuz, ona göre direk yolacikacagimBence verme canım sonra çok üzücü oluyor ya düşük çıkıyor yada düşüyor en azından 8.gün filan olsun yinede sen bilirsin tabi
Benim bugün 6. Günüm ama test yapmayı düşünmüyorum henüz. Bence erken sonuç yanıltıcı olabilir. Az daha sabırYarın transferin 6. Günü olacak kan testi versem ufakta olsa cikarmi acaba hiç yaptıran oldumu 5. Gun emriyosu
Neden kendi evinde kalmadın ben tekim evde eşim yardımcı oluyor bana arada herşey nasip bende hazırlıklı olmaya çalışıyorumBen çok üzüleceğimi düşünmüyorum hazırladım kendimi sadece emeklerime üzülürüm birde gorumcemin evinde kalıyorum ilkinde böyle değildi ama bu sefer farklı oldu rahat değilim böylede bana çok stres zorla kaldım gibi oldu evlerinde zaten o yüzden olumlu yada olumsuz, ona göre direk yolacikacagim
Hiç etkilenme kuzum benim durumum başka sıkıntı gibiyim şuan o yüzden ilkinde bende beklemiştim ama sabrım yok bunda
Vallaha anlından öpecem gel yanaşBenim bugün 6. Günüm ama test yapmayı düşünmüyorum henüz. Bence erken sonuç yanıltıcı olabilir. Az daha sabır
İlkinden hiç farkı yok gibiNasıldı peki ? Yani ben ilk defa yasayackmışım gibiyim. İlkini unutmuşum resmen neler kullanıyorsunuz
Güzel düşün güzel olumla kötü düşünürsen kötüyü çekersin kendine bende nötrüm ama umud Allah'tanHiç etkilenme kuzum benim durumum başka sıkıntı gibiyim şuan o yüzden ilkinde bende beklemiştim ama sabrım yok bunda