2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canımm kanama için geçmiş olsun bence bir an evvel acile git , orada bakarlar zaten eğer kesenin civarında kanama falan görülürse iğne başlarlar. Hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallah
Transferin 8. Günü canım daha kan testi bile yaptırmadım 5.inde çünkü günü. O yüzden kese görülmesi imkansız gibi bişey.

Ah canımm sorma nöbetli çalışıyorum ben ne bayram ne seyran ne pazar
Hemşire misin yoksa
Hayırlı olsun canısı inşallah bebeğin seninledir
O kadar alıştım ki kaşıntıya kızarıklığa umursamıyorum bile
Bende bazen dayanılmaz oluyor özellikle ayak altında da oluyor
Gluten yemeyebilirsin. Lifli bakliyat tüket onun yerine :)
Mesela

benim acil öğrenmem gerek bir an önce evime gitmek istiyorum
Annemde falan mısın kan değil test yap o zaman
Bak hemen test merakı en azından idrar yapın bencede kan nedir arkadaş ne bu cesaret

Evde ki teste cesaretim yok sözde transfer öncesi evi testle doldurasım vardı ama yemedi bende merak ediyorum ama bekleyeceğim dayanabildiğim kadar

Bence verme canım sonra çok üzücü oluyor ya düşük çıkıyor yada düşüyor en azından 8.gün filan olsun yinede sen bilirsin tabi
Ben çok üzüleceğimi düşünmüyorum hazırladım kendimi sadece emeklerime üzülürüm birde gorumcemin evinde kalıyorum ilkinde böyle değildi ama bu sefer farklı oldu rahat değilim böylede bana çok stres zorla kaldım gibi oldu evlerinde zaten o yüzden olumlu yada olumsuz, ona göre direk yolacikacagim

Neden kendi evinde kalmadın ben tekim evde eşim yardımcı oluyor bana arada herşey nasip bende hazırlıklı olmaya çalışıyorum

Nasıldı peki ? Yani ben ilk defa yasayackmışım gibiyim. İlkini unutmuşum resmen neler kullanıyorsunuz
İlkinden hiç farkı yok gibi bazı şeyler tabi unutulmuş. Ama şükür çok heyecanlı durum. Şimdi tekrar test yaptım 11. Günüm 105 çıktı .hepimizin yüzü gülüyor Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…