- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.101
Evet canım ama ne bilmiyorum yemek yemeye korkuyorum yine başa döndük galiba süt sevmem ben ama peynir mi yapıyor bilmiyorumAh canım benim ya sana dokunan bir şey mi var acaba tetikliyor süt ürünü olabilir ya da yediğin başka bir şey
Ne desem bilemedim en çok unutlandıpım sendin boğazım düğümlendiYanımda olan canlarım teşekkğr ederim mesajlarınız için şuan o kadar çok kötüyüm ki tarifi yok bunun inşallah erken yaptığım için öylrdir ama 1.84ün artcağını pek sanmıyorum yinede test günümde tekrar test yapıcam inşallah değerim yükselir yoksa ben kendimi uzun bir süre toparlıyamam gerçekten hem maddi hem manevikarnıma kramplar giriyor hala ben anlamadım sol bacağım sızlıyor bunlar neyin belirtisi bilmiyorum adet olma hisside var
Hiç bir fikrim yok neden böyle oluyor diye sorguluyorum sadeceCanimm gecmis olsun acaba psikolojik olarak mi böyle tetiklendi?
Yaaa çok üzgünümDün transferin 8.günü dayanamayıp kan verdim 21.5 çıktı. Hevesim kursağımda kaldı tabi. Bugün akşam saatlerinde çok çok şiddetli adet sancısı başladı beni kıvrandırdı resmen. Tuvalete bir gittim kahverengi kan gibi yapışık akıntı gibi bişeyler gelmişdünyalar başıma geçti.Okudukça okudum her yerde yerleşme kanaması olabilir diyor umarım öyledir. Yarın sabah tekrar kan vereceğim. Dua edin bana ne olur
Umutsuz olmak istemiyorum ama sanırım o tarafa doğru sürükleniyorumBize öyle umutlu konuşan sensin lutfen kendınıde yıpratma Kendınede hep olumlu konus. Olumsuz dusunmeeeeeHERŞEY GÜZEL OLACAKKK CANOO
İnşallah kuzum benim inşallahağlamaktan gözlerim şişti hele eşimin bana belli etmemeye çalışması beni maffetti bana diyorki yanlış yaptık doktorun dediği günde yapsaydık kendini suçluyor ama gözlerinden anlıyorum oda ağlamamak için zor tutuyor beni teselli etmeye çalışıyor eline telefonu aldı çaktırmadan 3 saattir araştırıyor gördüm o farketmeden canım çok yandı be kuzum 6 senedir tek bir hayalimiz var bi bebeğimiz olsun çok zor çok eğer bu olmazsa 2.tüp bebek için hemen yapamayız maddi anlamda çok zor 95bini geçti şimdi aynı doktorum 120bin olmuş bizi çok ama çok zorlar tamam parayı pek düşünmüyor eşim ama bunu bile bilede eşimi zorlayamam allah bu yolda olan herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin
Off çok üzüldüm çokzahmetsizce bebek sahibi olanlar, kazara oldu sürpriz oldu diyenler, düşsün diye çok uğraştım ama düşüremedim diyenler biliyorum. Bizlerin halini düşündükçe içim parçalanıyor. Yazdıklarının hepsi bir bir gözümün önünde canlandı. Keşke yanında olabilsem dedim Onca acı ,onca zahmet ,onca para hiç biri kolay değil hiç. Sonucu güzel olacaksa hepsine değer de olmayada biliyor malesef. Nolur kendini yıpratma. Eşin senden güç alacak sen eşinden. Olur ya sonuç değişmezse de asla pes etme lütfen ümidini yitirme. Biraz toparlanmak için kendine zaman tanı. Hayat mucizelerle dolu. Rabbim ol der ve olur... Sen 2 gün sonra testini tekrarla mutlaka.Rabbim sana güzel kapılar açsın inşallah
Orta halliyim canımCanııım nasılsın basıl gidiyor herşey kaç gündür çok yoğundum giremedim
Hadi sende minişini al gel güzelimmmBenim transfer pazartesi canım
Merhaba hoşgeldiniz çıkadabilir çıkmayada bilir benimde 5.xi günüm bugünKızlar günaydınben 5. Gün embiryosu transfer oldum bugün 7. Gün idrar testinde belli olur mu sizce
Merhaba hoşgeldinizBende 25 kasımda transfer oldum yaşım 31. 5.gün embriyosu tek yumurtam. Hayırlı haberlerini alırız inşallah
İnşallah pozitf sonuç alırsın hayırlı olsun sürecinMerhaba aynı gün transfer olmuşuzama bana test günü 11 Aralık dediler. Bakalım inşallah pozitifi görürüz
Bugün müydü test gününBugün 10. Gün test yaptım kızlar.
Benim sonuç negatif
Kimyasal olmuş canım çok üzgünümBen sabah testimi tekrarladım kızlar gece çok ağrım oldı sabahı sabah ettim. Cuma günü beta 21 di. Bugün 0,1zaten hissediyordum olmadığını en başından beri nasip değilmiş. Ya kimyasal gebelik oldu. Ya da 8.gün kan verdiğim için ilaçların etkisiyle 21 çıktı bilemiyorum. Rabbim bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Sanırım bende kendimi negatife hazırlıyorum hiç bir hevesim kalmadı gibi