- 29 Mart 2023
- 803
- 973
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.081
Canım kimyasal da biraz artıp sonra düşünüyordu sanırım senin taze transfer miydi hangi merkez bide cnm kaç enbryo konmuştuBen sabah testimi tekrarladım kızlar gece çok ağrım oldı sabahı sabah ettim. Cuma günü beta 21 di. Bugün 0,1zaten hissediyordum olmadığını en başından beri nasip değilmiş. Ya kimyasal gebelik oldu. Ya da 8.gün kan verdiğim için ilaçların etkisiyle 21 çıktı bilemiyorum. Rabbim bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
7 aralik canim transferden 13 gun sonraAmin canım çok sağol senin test günün ne zaman
Canim GünaydınKızlar günaydınben 5. Gün embiryosu transfer oldum bugün 7. Gün idrar testinde belli olur mu sizce
Ayyy bu güzel haber kuzum pembe kanama yerleşme kanaması diyorlar forumda bak şimdi bende umutlandım kan gününe kadar bekle Rabbim çok büyük dualarım seninle❤Kızlar günaydın canlarım bişi söylücem size sabaha karşı gece 4 gibi tuvalete kalktım hiçbir sıkıntı yok fakat peçeteyr sulu çok hafif pembe leke geldi 1 seferlik bir daha gelmedi tekrar sildim gelmedi yerleşme kanaması olma ihtimali var mı?Sanırım bi umut sardı içimi
Canim tebrik ederim silik çizgi var tabii olumlu hamilesinAslında bu sabah dayanamayıp yaptım. 8.günün başındayım daha ve çok korkararak yaptım tek şansım olduğu için. Anlamadım ama canım çok silik bir çizgi var acaba bu olumlu bişey mi hiçte bilmiyorum ilk denemem.
Sabah ilk iş hastaneye gittim canım gece çok ağrım oldu. Değerim 0,1e düşmüş malesef. Yine nasip olmadıCanim bugun kan verdin mi? Sonuçlarını yaz muhakkak dualarımız seninle❤
Ayy bekliyoruz canim sonuçlarını test günün ne zaman?Ben mi kaç gündür görümcemde kalıyordum eşimden test istedim aldıysa eğer yarın yapmayı planlıyorum
Evet canım 21 den düştü. çatlatma iğnesinin üzerinden 13 gün geçmişti bilemiyorum kimyasal mı değil mi. Taze transfer 3.gün çift embriyo ankara hrs süleyman akarsuCanım kimyasal da biraz artıp sonra düşünüyordu sanırım senin taze transfer miydi hangi merkez bide cnm kaç enbryo konmuştu
Gerçekten miAyyy bu güzel haber kuzum pembe kanama yerleşme kanaması diyorlar forumda bak şimdi bende umutlandım kan gününe kadar bekle Rabbim çok büyük dualarım seninle❤
Canim tebrik ederim silik çizgi var tabii olumlu hamilesin❤
Kuzumm ne diceğimi inan bilmiyorum bende biliyorsun çok karışık duygular içindeyim allah tez vakitte evlat nasip etsin çok zor seni çok iyi anlıyorumBen sabah testimi tekrarladım kızlar gece çok ağrım oldı sabahı sabah ettim. Cuma günü beta 21 di. Bugün 0,1zaten hissediyordum olmadığını en başından beri nasip değilmiş. Ya kimyasal gebelik oldu. Ya da 8.gün kan verdiğim için ilaçların etkisiyle 21 çıktı bilemiyorum. Rabbim bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Canim sanirim kimyasal olmus, ama lütfen uzulme hayırlısıyla saglikliysa olsun demekki sağlıksızdi seninle değildi ya nasip ciktik bir yola elimizden geleni hatta fazlasını yapacağız inşallah rabbim daha güzelini doğru zamanda nasip edecektirSabah ilk iş hastaneye gittim canım gece çok ağrım oldu. Değerim 0,1e düşmüş malesef. Yine nasip olmadı
Bugun senin tam olarak kaçıncı gününEvet canım 21 den düştü. çatlatma iğnesinin üzerinden 13 gün geçmişti bilemiyorum kimyasal mı değil mi. Taze transfer 3.gün çift embriyo ankara hrs süleyman akarsu
Perşembe günü aslında test günümAyy bekliyoruz canim sonuçlarını test günün ne zaman?
Canim istersen kan ver bir an önce de emin ol derim. O zaman hos geldin canim. test günün ne zaman?❤Gerçekten mikorkudan hala ümitlenmemeye çalışıyorum eşimde işten ayrılacak nasıl olcak gücümüz yetecek mi yeniden denemeye derken, şuan bu habere çok ihtiyacım var allahım benım gibi olan herkese nasip et kızlar ya bu sayfaya yeni üye oldum böyle destek görmek ilaç gibi geldi biliyor musunuz sağolun
Aynen kuzum dün doktoruma yazmıştım test yaptım diye bu deger şuan birşey ifade etmez test günün 2 sonra yap dedi gecede öyle leke olunca bi umutlandım açıkcasıAyyy bu güzel haber kuzum pembe kanama yerleşme kanaması diyorlar forumda bak şimdi bende umutlandım kan gününe kadar bekle Rabbim çok büyük dualarım seninle❤
Canim tebrik ederim silik çizgi var tabii olumlu hamilesin❤
Canım prpgestan dex için insülin enjektörü mü kullanıyorsun ben bugün başlıycam ama enjektör almadım dahaAyy kesinlikle progestan dex daha rahat sadece sgk karşılamıyor o sıkıntı canim ben de transfer öncesi kullandım
Yaa ben internetten erken gebelik testi söyledim cuma günü bana 6 aralikta gelecek saka gibi eczane yakında olsa gider alirdim beklemezdim bosunaPerşembe günü aslında test günüm
Askim zaten erken yaptin bu zamanlarda 0 ile 5 arasında deger olurmuş Cook daha yeni kanda değer oluşuyor sen korkma yarin kan testini tekrarla insallah bol bol artışın olur dualarımız seninle❤Aynen kuzum dün doktoruma yazmıştım test yaptım diye bu deger şuan birşey ifade etmez test günün 2 sonra yap dedi gecede öyle leke olunca bi umutlandım açıkcası
Canim 2 tane enjektör kullandim kalin olanla 2 ampulü cektim dibine kadar aldimCanım prpgestan dex için insülin enjektörü mü kullanıyorsun ben bugün başlıycam ama enjektör almadım daha
Çok sağol kuzum inşallah pozitif çıkar hayırlısıylaAskim zaten erken yaptin bu zamanlarda 0 ile 5 arasında deger olurmuş Cook daha yeni kanda değer oluşuyor sen korkma yarin kan testini tekrarla insallah bol bol artışın olur dualarımız seninle❤