2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım kimyasal da biraz artıp sonra düşünüyordu sanırım senin taze transfer miydi hangi merkez bide cnm kaç enbryo konmuştu

Ayyy bu güzel haber kuzum pembe kanama yerleşme kanaması diyorlar forumda bak şimdi bende umutlandım kan gününe kadar bekle Rabbim çok büyük dualarım seninle❤
Canim tebrik ederim silik çizgi var tabii olumlu hamilesin

Canım kimyasal da biraz artıp sonra düşünüyordu sanırım senin taze transfer miydi hangi merkez bide cnm kaç enbryo konmuştu
Evet canım 21 den düştü. çatlatma iğnesinin üzerinden 13 gün geçmişti bilemiyorum kimyasal mı değil mi. Taze transfer 3.gün çift embriyo ankara hrs süleyman akarsu

Gerçekten mi korkudan hala ümitlenmemeye çalışıyorum eşimde işten ayrılacak nasıl olcak gücümüz yetecek mi yeniden denemeye derken, şuan bu habere çok ihtiyacım var allahım benım gibi olan herkese nasip et kızlar ya bu sayfaya yeni üye oldum böyle destek görmek ilaç gibi geldi biliyor musunuz sağolun

Kuzumm ne diceğimi inan bilmiyorum bende biliyorsun çok karışık duygular içindeyim allah tez vakitte evlat nasip etsin çok zor seni çok iyi anlıyorum herzaman yanındayım bunu unutma olur mu

Sabah ilk iş hastaneye gittim canım gece çok ağrım oldu. Değerim 0,1e düşmüş malesef. Yine nasip olmadı
Canim sanirim kimyasal olmus, ama lütfen uzulme hayırlısıyla saglikliysa olsun demekki sağlıksızdi seninle değildi ya nasip ciktik bir yola elimizden geleni hatta fazlasını yapacağız inşallah rabbim daha güzelini doğru zamanda nasip edecektir

Canim istersen kan ver bir an önce de emin ol derim. O zaman hos geldin canim. test günün ne zaman?❤

Aynen kuzum dün doktoruma yazmıştım test yaptım diye bu deger şuan birşey ifade etmez test günün 2 sonra yap dedi gecede öyle leke olunca bi umutlandım açıkcası

Aynen kuzum dün doktoruma yazmıştım test yaptım diye bu deger şuan birşey ifade etmez test günün 2 sonra yap dedi gecede öyle leke olunca bi umutlandım açıkcası
Askim zaten erken yaptin bu zamanlarda 0 ile 5 arasında deger olurmuş Cook daha yeni kanda değer oluşuyor sen korkma yarin kan testini tekrarla insallah bol bol artışın olur dualarımız seninle❤

Canım prpgestan dex için insülin enjektörü mü kullanıyorsun ben bugün başlıycam ama enjektör almadım daha
Canim 2 tane enjektör kullandim kalin olanla 2 ampulü cektim dibine kadar aldim kapagi kapatıp insülin iğne ucuyla değiştirip karnımdan oyle yaptım eger oksapar yapıyorsan diğer tarafa yap muhakkak ❤ canim sana sifa olsun insallah

Askim zaten erken yaptin bu zamanlarda 0 ile 5 arasında deger olurmuş Cook daha yeni kanda değer oluşuyor sen korkma yarin kan testini tekrarla insallah bol bol artışın olur dualarımız seninle❤
Çok sağol kuzum inşallah pozitif çıkar hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…