2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ah canım eşler bizler gibi de olamıyor çoğu şeyi içinde yaşıyor işte bizde yansıtmasak içimizde büyüyor öyle bi Garip durum ki Allah hepimizin gönlünde kini yakın zamanda nasip etsin gerçekten çok üzücü çok yorucu hem maddi hem manevi

Peki nerede yaptırdın canım ? Rabbim tez vakitte haberini aldırsın
İl çocuğum Bursa daydı çift transfer bi tane tuttu rabbime şükür oda suan 6 yaşında oğlum 3 yaşındayken bidaha deneyim Konya da o tutmadı sonra Bursa oğluma gittiğim yerde bidaha denedim tek transfer tutmadı

Hayırlısı ne ise o olsun demek geliyor içimden ama insan üzülüyor. Kaza ile hamile kalanlar ansızın test yapıp hamile kalanlar inşallah Rabbim sana da nasip olur

Allaha şükür en azından bitane var öyle düşünün
Allaha her zaman şükrediyorum tabii ki Allah hiç bu duyguya sahip olmayıp yürekten isteyen herkese nasip etsin kıymet bilmeyen onca insan var bu evlatları Allahım esirgesin kimse çok zor imtihanlara girmesin inşallah

Amin canım çok sağol senin test günün ne zaman

Canım ben 5.ve 6.gun kaset teste silik gördüm ama sen istersen test gününü bekle bu arada test günün ne zaman

Canım ben keseyle bebeği gördükten iki gün sonra oldu oda serçe parmagim kadarda yoktu 2 gün aralıklarla oldu o kadar

Canım ben keseyle bebeği gördükten iki gün sonra oldu oda serçe parmagim kadarda yoktu 2 gün aralıklarla oldu o kadar
Bu yorum beni rahatlattı gerçekten çünkü bilmiyorum transfer olduğum günden beri bunu görmeyi umuyordum hemen olduğunu sandığım için teşekkür ediyorum

Merhaba. Benim de 5.gün embriyosu 29 Kasim çarşamba transfer edildi. 10 Aralik test günüm ama dayanabileceğimi dusunmuyorum pzt ya da sali gunu erken gebelik testi yapacagim. Hepimiz güzel haberler aliriz insallah
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ama bana test günü 11 Aralık dediler. Bakalım inşallah pozitifi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…