- 2 Aralık 2023
- 1.239
- 1.436
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.021
Test gününe daha var demişsin ama umudunu kesme hemen lütfenÇok kötüyüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Canımm Rabbim betanı günden güne kat kat arttırdığını görmeyi nasip etsin Rabbim yardımcınız olsun inşallahÇok kötüyüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Ah canım benim ya sana dokunan bir şey mi var acaba tetikliyor süt ürünü olabilir ya da yediğin başka bir şeyEeehhh hoşgeldin
İnşallah yaaa akşam olsun istemiyorum artık
Canimm gecmis olsun acaba psikolojik olarak mi böyle tetiklendi?Hiç bir fikrim yok
Malesef ben çıkartmadım çıkartamadım eğer burdaki hastanede yaptıracaksam rapor veriyorlarmış ben İstanbulda tedavi gördüğüm için alamadım450 ml için 750 tl 900 ml için 1200 tl ödedim rapor çıkartabildiğim için hep
İlk tüp bebek denememiz. 6. Günümüz bugün. Kasık ağrım var göğüs hassasiyetim var lekelenme olmadı bende çok merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olur inşallahArkadaşlar yerleşme kanaması gebe kalan her kadında olan bir durum mu acaba merak ediyorum bir de özellikle transfer olup tutanlar sizin yerleşme kanaması veya lekelenme oldu mu olduysa transferden ne kadar süre sonra oldu herkesin tarih bir değil muhtemelen ama kafama takıldı
Dün transferin 8.günü dayanamayıp kan verdim 21.5 çıktı. Hevesim kursağımda kaldı tabi. Bugün akşam saatlerinde çok çok şiddetli adet sancısı başladı beni kıvrandırdı resmen. Tuvalete bir gittim kahverengi kan gibi yapışık akıntı gibi bişeyler gelmişArkadaşlar yerleşme kanaması gebe kalan her kadında olan bir durum mu acaba merak ediyorum bir de özellikle transfer olup tutanlar sizin yerleşme kanaması veya lekelenme oldu mu olduysa transferden ne kadar süre sonra oldu herkesin tarih bir değil muhtemelen ama kafama takıldı
Bugün 5. Günüm ilk defa bugün yaşadım öyle ağrı. Adet olmadan öncede oluyordu normaldeKizlar arada alttan iğne batar gibi bi ağrı saplanıyor mu sizde?
Yok canım ben oyle bı sıkıntı yaşamadım da cok kötu kabızdımGecmis olsun ohss oldum bende galiba makata agri vuruyor cok kotu tuvalete gitmeye korkyyorum sizde de boyle olmus muydu
Bize öyle umutlu konuşan sensin lutfen kendınıde yıpratma Kendınede hep olumlu konus. Olumsuz dusunmeeeeeÖyle tabiki ama 3 cü denememyıprandım çok
Sakın ümidini kesme kuzum. Benim de çok korkularım var ama rabbimden ümit kesilmez. Bu site mucize hikayelerle dolu. Mutlaka 2 sonra kan ver inşallah artmış olurSonucum çıktı 1.84*sizce yükselirmi 2 gün sonra çok kötüyüm
İnşallah kuzum benim inşallahSakın ümidini kesme kuzum. Benim de çok korkularım var ama rabbimden ümit kesilmez. Bu site mucize hikayelerle dolu. Mutlaka 2 sonra kan ver inşallah artmış olur
İnşaAllah inşaAllah güzel haberler alırsınız Allah emeklerinizi boşa çıkarmasınDün transferin 8.günü dayanamayıp kan verdim 21.5 çıktı. Hevesim kursağımda kaldı tabi. Bugün akşam saatlerinde çok çok şiddetli adet sancısı başladı beni kıvrandırdı resmen. Tuvalete bir gittim kahverengi kan gibi yapışık akıntı gibi bişeyler gelmişdünyalar başıma geçti.Okudukça okudum her yerde yerleşme kanaması olabilir diyor umarım öyledir. Yarın sabah tekrar kan vereceğim. Dua edin bana ne olur
Off çok üzüldüm çokİnşallah kuzum benim inşallahağlamaktan gözlerim şişti hele eşimin bana belli etmemeye çalışması beni maffetti bana diyorki yanlış yaptık doktorun dediği günde yapsaydık kendini suçluyor ama gözlerinden anlıyorum oda ağlamamak için zor tutuyor beni teselli etmeye çalışıyor eline telefonu aldı çaktırmadan 3 saattir araştırıyor gördüm o farketmeden canım çok yandı be kuzum 6 senedir tek bir hayalimiz var bi bebeğimiz olsun çok zor çok eğer bu olmazsa 2.tüp bebek için hemen yapamayız maddi anlamda çok zor 95bini geçti şimdi aynı doktorum 120bin olmuş bizi çok ama çok zorlar tamam parayı pek düşünmüyor eşim ama bunu bile bilede eşimi zorlayamam allah bu yolda olan herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin
Amin canım Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah çok zor bir süreç çok çetrefilliİnşaAllah inşaAllah güzel haberler alırsınız Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Nasıldı peki ? Yani ben ilk defa yasayackmışım gibiyim. İlkini unutmuşum resmen neler kullanıyorsunuzMerhaba ben ikinci çocuğum için transfer oldum
Canııım nasılsın basıl gidiyor herşey kaç gündür çok yoğundum giremedimRabbim gönlüne ferahlık versin
Peki nerede yaptırdın canım ? Rabbim tez vakitte haberini aldırsınBen canım oldum negatif oldu ilk çocuktan sonra 2 kez olumsuz aldım