- 2 Aralık 2023
- 1.239
- 1.436
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.001
Yanlış girmişimProfilinde 43 yazıyor
Yerleşme kanamasinin yuzde 20 sinde ancak olduğunu okumuztum dun topikteArkadaşlar yerleşme kanaması gebe kalan her kadında olan bir durum mu acaba merak ediyorum bir de özellikle transfer olup tutanlar sizin yerleşme kanaması veya lekelenme oldu mu olduysa transferden ne kadar süre sonra oldu herkesin tarih bir değil muhtemelen ama kafama takıldı
Canımmm sadece adet sancin olduğu için mi kan verdin, başka belirtilerin neydi ?Sonucum çıktı 1.84*sizce yükselirmi 2 gün sonra çok kötüyüm
Benide ekler. Misin grubaKaçıncı denemeniz eklerim tabiki
Benide ekler. Misin gruba26 yaşındayım ilk denemem 5. Gün transferi 25 Kasım transfer günüm
Pek belirtim yoktu bugun adet olma hissi oldu bide 8.gün çıkar diye verdim ama 1.84 çıktı 2 gün sonra yükselirmi doktorum gündüz aramıştı pazartesi kan ver diye bem dinlemedim doktoru bugun verdimCanımmm sadece adet sancin olduğu için mi kan verdin, başka belirtilerin neydi ?
Benim transferim 5 Aralık o yüzden yazdırmadım tabloya Kasım tablosu diyeBnde düzelttim
Aralık'ta var canım sorun yokBenim transferim 5 Aralık o yüzden yazdırmadım tabloya Kasım tablosu diye
Yazarsan canım o zaman 32 yaş 2.tüp bebek denemesi 5.gün embriyosu 5 Aralık transferAralık'ta var canım sorun yokkapımız herkese açık
Canımm kendini üzme erken sonuçta , ne zaman kana karışır tam bilinen bir şey değil , inşallah Allahım nasip ederse yükselir kanında 2 güne , dualarımız seninlePek belirtim yoktu bugun adet olma hissi oldu bide 8.gün çıkar diye verdim ama 1.84 çıktı 2 gün sonra yükselirmi doktorum gündüz aramıştı pazartesi kan ver diye bem dinlemedim doktoru bugun verdim
Canım benim geçmiş olsun yaBenim ürtiker yeniden tetikledi sanırımne yapmalıyım evde geçmesi için yaaa çok yoruldum
Benim evde test yapmaya cesaretim yok o yüzden almadım. Gününü bekleyip kan testine gitmeyi düşünüyorum direk. Bugün adet ağrısı gibi ağrı çekmem modumu düşürdü zaten. Ama hepimiz olumlu sonuçlar alırız peşpeşe inşallahIron Butterfly A Ay Isigi16 1-2 gün arayla öğreneceğiz salı gününden başlarım teste elimde 3 tane test var cuma da kan verir olumlu olumsuz öğrenirim artık
Hiç bir fikrim yokCanım benim geçmiş olsun yaacaba niye tetiklendi
Kuzum benim bir an önce geçsin inşallah Rabbim yardımcın olsunHiç bir fikrim yok
Umutsuz olma yine de canım. Hakkımızda hayırlısı en güzeliyle olsun inşallahBenim pek umudum yok direk kanı bekleyeceğim ben sanırım
Çok kötüyüm ne olur dualarınızı eksik etmeyinCanımm kendini üzme erken sonuçta , ne zaman kana karışır tam bilinen bir şey değil , inşallah Allahım nasip ederse yükselir kanında 2 güne , dualarımız seninle
Eeehhh hoşgeldinYazarsan canım o zaman 32 yaş 2.tüp bebek denemesi 5.gün embriyosu 5 Aralık transfer
İnşallah yaaa akşam olsun istemiyorum artıkKuzum benim bir an önce geçsin inşallah Rabbim yardımcın olsun
Rabbim gönlüne ferahlık versinÇok kötüyüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Adet sancısı bende gebelik belirtisiydi oğluma hamileyken bu ay olmadı derken pozitifi görmüştümBenim evde test yapmaya cesaretim yok o yüzden almadım. Gününü bekleyip kan testine gitmeyi düşünüyorum direk. Bugün adet ağrısı gibi ağrı çekmem modumu düşürdü zaten. Ama hepimiz olumlu sonuçlar alırız peşpeşe inşallah