2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yerleşme kanamasinin yuzde 20 sinde ancak olduğunu okumuztum dun topikte

Canımmm sadece adet sancin olduğu için mi kan verdin, başka belirtilerin neydi ?
Pek belirtim yoktu bugun adet olma hissi oldu bide 8.gün çıkar diye verdim ama 1.84 çıktı 2 gün sonra yükselirmi doktorum gündüz aramıştı pazartesi kan ver diye bem dinlemedim doktoru bugun verdim

Pek belirtim yoktu bugun adet olma hissi oldu bide 8.gün çıkar diye verdim ama 1.84 çıktı 2 gün sonra yükselirmi doktorum gündüz aramıştı pazartesi kan ver diye bem dinlemedim doktoru bugun verdim
Canımm kendini üzme erken sonuçta , ne zaman kana karışır tam bilinen bir şey değil , inşallah Allahım nasip ederse yükselir kanında 2 güne , dualarımız seninle

Iron Butterfly A Ay Isigi16 1-2 gün arayla öğreneceğiz salı gününden başlarım teste elimde 3 tane test var cuma da kan verir olumlu olumsuz öğrenirim artık
Benim evde test yapmaya cesaretim yok o yüzden almadım. Gününü bekleyip kan testine gitmeyi düşünüyorum direk. Bugün adet ağrısı gibi ağrı çekmem modumu düşürdü zaten. Ama hepimiz olumlu sonuçlar alırız peşpeşe inşallah

Adet sancısı bende gebelik belirtisiydi oğluma hamileyken bu ay olmadı derken pozitifi görmüştüm belim ve kasıklarım ağrımıştı adet olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…