2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ya bu süreçte forumda o kadar yorum okudum ki bazıları 2003ten falan çok fazla belirtisiz hamile olan gördüm o yüzden hiç sıkma güzel canını
Yok canım sıkkın değil bariz ama işte herşeye hazırlıklı olması gerekir insanın sanırım bende öyle yapmaya çalışıyorum

Yaaaaaaa ne güzel haberler böyle Allah'ım Allah'ım tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Ay çok gerginim kızlar ya belirtim olmaması beni çok üzüyor, eğer gebelik olursa ki inşallah olur belirti olmuyormuş diye bas bas bağıricam burda .
Canım arkadaşım hiç kendini strese sokma belirtim yok diye benim belirtilerim vardı ama ilaçların yan etkisi mi belirtimi anlayamıyordum regli sancısı gibiydi ara ara sadece 7.hün biraz bulantım oldu o kadar çok şükür bugün pozitifi gördüm içini ferah tut inşallah sendedir bebişin güzel düşün güzel olsun inşallah

Yaaaaaaa ne güzel haberler böyle Allah'ım Allah'ım tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah güzel kalplim inşallah hepimiz de pozitif değerleri görüp kalp atışlarını duyarız inşallah Rabbim buradaki bütün kız kardeşlerimin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah hepimizin kucakları dolsun inşallah

Aminnnnn amiinnnn amiiiiinnnnn

Canımm tebrik ederim maşallah , inşallah bebeklerini sağ salim kucağına al canımın içi çok sevindim

Evet canım kan verdim 6.8 çıktı doktorum ilaçları bıraktırmadı kimyasal olma ihtimali çok yüksek ama 17 ile başlayıp doğum yapan hastam vardı Ptesi tekrar kan verelim dedi
Canım benim her şeyin hayırlısı olsun inşallah, inşallah kimyasal olmaz Rabbimin bileceği iş hem doktor da demiş 17 ile başlayan var diye , umarım minik sımsıkı tutunur annesine

Kızlar bu da merak edenler için olsun ben merak ediyordum çünkü size kanda pozitifi gördükten sonra anısı kalsın diye yapıcam demiştim kaset testi de yaptım valla ne yalan söyleyim kandakini görünce bu kadar heyecanlanmadım

Eklentiler

• 464A6534-6CDA-4582-B79A-AB32D5904A28.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 36
Canım benim her şeyin hayırlısı olsun inşallah, inşallah kimyasal olmaz Rabbimin bileceği iş hem doktor da demiş 17 ile başlayan var diye , umarım minik sımsıkı tutunur annesine
Aminnnn canım benim inşallah rabbim biliyor çok istiyorum nolur dua edin müslümanın duası müslümana tutarmış

Kuzummm Tebrikler darisi hepimizin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…