- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.721
Yok canım sıkkın değil bariz ama işte herşeye hazırlıklı olması gerekir insanın sanırım bende öyle yapmaya çalışıyorumYa bu süreçte forumda o kadar yorum okudum ki bazıları 2003ten falan çok fazla belirtisiz hamile olan gördüm o yüzden hiç sıkma güzel canını
Yaaaaaaa ne güzel haberler böyle Allah'ım Allah'ımBiraz geç oldu bugün buraya gelmem ama pozitif haberimle geldim inşallah beta değerim 278 çıktıherşey yolunda şimdilik çok şükür ilaçları aynen kullanmaya devam pazartesi bi test daha verelim dedi merkezdeki hemşire artışımız nasılmış görelim diye buradaki doktorum da çarşamba günü gel bi muayene edelim biraz erken olur ama belki küçük nir kese görebiliriz dedi çift transfer oldum ama ikiz olup olmadığı en net keselerle belli olur dedi
Kızlar pruluton ignemi yapmaya hastaneye gitmişken testte vereyim dedim bugün 7. Gün bakalım ne olacak merak ediyo
Canım arkadaşım hiç kendini strese sokma belirtim yok diye benim belirtilerim vardı ama ilaçların yan etkisi mi belirtimi anlayamıyordum regli sancısı gibiydi ara ara sadece 7.hün biraz bulantım oldu o kadar çok şükür bugün pozitifi gördüm içini ferah tut inşallah sendedir bebişin güzel düşün güzel olsun inşallahAy çok gerginim kızlar ya belirtim olmaması beni çok üzüyor, eğer gebelik olursa ki inşallah olur belirti olmuyormuş diye bas bas bağıricam burda .
Amin inşallah güzel kalplim inşallah hepimiz de pozitif değerleri görüp kalp atışlarını duyarız inşallah Rabbim buradaki bütün kız kardeşlerimin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah hepimizin kucakları dolsun inşallahYaaaaaaa ne güzel haberler böyle Allah'ım Allah'ımtebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Aminnnnn amiinnnn amiiiiinnnnnAmin inşallah güzel kalplim inşallah hepimiz de pozitif değerleri görüp kalp atışlarını duyarız inşallah Rabbim buradaki bütün kız kardeşlerimin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah hepimizin kucakları dolsun inşallah
Ne zormuş beklemek yaBende de durum aynı o yüzden beklemek yerine şu testi yapıp kurtulmak istiyorum
Canımm tebrik ederim maşallah , inşallah bebeklerini sağ salim kucağına al canımın içi çok sevindimAmin inşallah güzel kalplim inşallah hepimiz de pozitif değerleri görüp kalp atışlarını duyarız inşallah Rabbim buradaki bütün kız kardeşlerimin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah hepimizin kucakları dolsun inşallah
Merhaba canım ben uzun süre kullandım onları imom özellikle 4 4;Buçuk aya kadar kullandımİğneler yanına ekstra bunlardan kullanan var mı ?
Canım benim her şeyin hayırlısı olsun inşallah, inşallah kimyasal olmazEvet canım kan verdim 6.8 çıktı doktorum ilaçları bıraktırmadı kimyasal olma ihtimali çok yüksek ama 17 ile başlayıp doğum yapan hastam vardı Ptesi tekrar kan verelim dedi
Bence kan ver canimEşim izin vermiyor zaten ama yarın iğne günüm eşim acaba acile gitmişken kan mı versek dedi yarın 8.günüm olcak sizce?
Amin inşallah güzel arkadaşım hepimiz sağ Salim alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi sen önden git ben bir Hafta arkandan geliyorum inşallahCanımm tebrik ederim maşallah , inşallah bebeklerini sağ salim kucağına al canımın içi çok sevindim
Amin canım benimmAmin inşallah güzel arkadaşım hepimiz sağ Salim alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi sen önden git ben bir Hafta arkandan geliyorum inşallah
Aminnnn canım benim inşallah rabbim biliyor çok istiyorum nolur dua edin müslümanın duası müslümana tutarmışCanım benim her şeyin hayırlısı olsun inşallah, inşallah kimyasal olmazRabbimin bileceği iş hem doktor da demiş 17 ile başlayan var diye , umarım minik sımsıkı tutunur annesine
Ederim canım benimm siz de duanızı eksik etmeyin üstümüzden , Rabbim bebeğinle kavuştursun seni canımm Allahım kolaylaştırsınAminnnn canım benim inşallah rabbim biliyor çok istiyorum nolur dua edin müslümanın duası müslümana tutarmış
Allah razı olsun canımEderim canım benimm siz de duanızı eksik etmeyin üstümüzden , Rabbim bebeğinle kavuştursun seni canımm Allahım kolaylaştırsın
Kuzummm Tebrikler darisi hepimizin basinaBiraz geç oldu bugün buraya gelmem ama pozitif haberimle geldim inşallah beta değerim 278 çıktıherşey yolunda şimdilik çok şükür ilaçları aynen kullanmaya devam pazartesi bi test daha verelim dedi merkezdeki hemşire artışımız nasılmış görelim diye buradaki doktorum da çarşamba günü gel bi muayene edelim biraz erken olur ama belki küçük nir kese görebiliriz dedi çift transfer oldum ama ikiz olup olmadığı en net keselerle belli olur dedi
Cokca aminn❤Amin inşallah güzel kalplim inşallah hepimiz de pozitif değerleri görüp kalp atışlarını duyarız inşallah Rabbim buradaki bütün kız kardeşlerimin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah hepimizin kucakları dolsun inşallah