- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Pokişimmm gidelim biz o zaman buralardanMerhaba canım bende opu oldum 1 ay bekleyeceğim sanırken kasıma kaldığımı bu sabah anladım ve düzenleme yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pokişimmm gidelim biz o zaman buralardanMerhaba canım bende opu oldum 1 ay bekleyeceğim sanırken kasıma kaldığımı bu sabah anladım ve düzenleme yaptım
Amin canım amin inşallah Rabbim o zamanları gösterir umudumuz yolumuz nerde tedavi görüyorsunEvet inşallah bu grup çok şanslı gelir hepimize. Burda pozitif testlerimiz, keseler , kalp atışları cinsiyetler de konuşulur inşallah
Kapımız hep açık aşgoooo nereye ben sana dedim hep peşinden geliyorum diye bak işte kanıtPokişimmm gidelim biz o zaman buralardan
İzmir İrenbe de görüyorum opu oldum daha ilk regl olmadım. İkinci reglin ilk günü telefonla ara dedi doktorum boş boş bekliyorum şuan.Amin canım amin inşallah Rabbim o zamanları gösterir umudumuz yolumuz nerde tedavi görüyorsun
İnşallah canım bende 2019 da başladım sürece 2021 de ilk tüp bebek denemem oldu 2022 de ikinci şimdi nasipse 3.cü deneme olacak 27 yaşındayım bendeBundan tam 3 yıl önce 2020 Kasım Gebelik Planlayanlar grubuna girmiştim ilk kez gebelik denediğim aydı. Şimdi 2023 Kasım transfer grubundayım bu da ilk Tüp Bebek denemem. İnşallah bu sefer hayal kırıklığı yaşamam.
Yaa seniii yiriiimmmm pokişimmmmKapımız hep açık aşgoooo nereye ben sana dedim hep peşinden geliyorum diye bak işte kanıt
Al benden de o kadar vallaİzmir İrenbe de görüyorum opu oldum daha ilk regl olmadım. İkinci reglin ilk günü telefonla ara dedi doktorum boş boş bekliyorum şuan.
Canımsın inşaallah mutlu son yakın olur bize hissediyorum bu defa olacak gibi inşallah olurYaa seniii yiriiimmmm pokişimmmm
Peşe güzel haberlerimizle sarılıp sarmalayalım birbirimzii
İnşallah bu sefer olacak. Sizin sorun neydi. Benim eşimde varikosel vardı morfolojisi hep %1 geliyordu ameliyat oldu iyileşme sürecini bekledik bir yıl. Değerler düzelmedi tabi birsürü farklı takviyeler denedik üç kez yumurta takibi çatlatma iğnesiyle denedik bir kez de aşılama olduk.İnşallah canım bende 2019 da başladım sürece 2021 de ilk tüp bebek denemem oldu 2022 de ikinci şimdi nasipse 3.cü deneme olacak 27 yaşındayım bende
Bizim sebebsiz infertilite eşimin de morfoloji 1 di ama çok zorun etmediler neden bilmiyorum diğer değerleri iyidi. Benim zamanla oetaya çıkmaya başladı ilk hsg 2019 da çekindim bişi yok dediler ikinci geçen mayıs ayında çekindim orda hem ragiö t şekli çıktı hem yapışıklık hemde perde var dediler operasyon geçirdim ilk denemede 6 yumurtam oluştu bu tedavimde 13 yumurta topladık dediler 3tanesi 5 ci güne gelebildi ve dondurdular amh 1.13 raporlu tüp bebek tedavisi görüyorum benİnşallah bu sefer olacak. Sizin sorun neydi. Benim eşimde varikosel vardı morfolojisi hep %1 geliyordu ameliyat oldu iyileşme sürecini bekledik bir yıl. Değerler düzelmedi tabi birsürü farklı takviyeler denedik üç kez yumurta takibi çatlatma iğnesiyle denedik bir kez de aşılama olduk.
Benim de eşimin morfoloji %1 e önemli değil demişlerdi hep ama kimyasal gebelik bile geçirmedim. Rahim filminde birşey çıkmadı sadece bir miyomum var ona da çok küçük önemli değil dediler hep. Aşılamam zor oldu rahim ağzı darmış onu da açarız tranferden önce dedi doktorum. Yani ben Kasımda hisetereskopi de çeklicem hem rahim ağzını açmak için hem de transfer öncesi rahim içini bi görelim iyi olur dedi doktorum. Benden de 19 yumurta yoplandı 13 ü olgun geldi hepsi döllendi 3.gün iki tanesi donduruldu diğer 11 i sağlıklı devam ediyor dediler. Bugün 5.günü aramalarını bekliyorum bakalım kaçı gelmiş 5.güneBizim sebebsiz infertilite eşimin de morfoloji 1 di ama çok zorun etmediler neden bilmiyorum diğer değerleri iyidi. Benim zamanla oetaya çıkmaya başladı ilk hsg 2019 da çekindim bişi yok dediler ikinci geçen mayıs ayında çekindim orda hem ragiö t şekli çıktı hem yapışıklık hemde perde var dediler operasyon geçirdim ilk denemede 6 yumurtam oluştu bu tedavimde 13 yumurta topladık dediler 3tanesi 5 ci güne gelebildi ve dondurdular amh 1.13 raporlu tüp bebek tedavisi görüyorum ben
Aaaaa neden peki bişey söylediler mi ?Şimdi merkesden aradılar 5.güne hiç bir embriyom gitmemiş şuan yıkıldım. Sadece iki tane 3.gün embriyom var
Ne desem bilemedim son okuduğumdan sonraBenim de eşimin morfoloji %1 e önemli değil demişlerdi hep ama kimyasal gebelik bile geçirmedim. Rahim filminde birşey çıkmadı sadece bir miyomum var ona da çok küçük önemli değil dediler hep. Aşılamam zor oldu rahim ağzı darmış onu da açarız tranferden önce dedi doktorum. Yani ben Kasımda hisetereskopi de çeklicem hem rahim ağzını açmak için hem de transfer öncesi rahim içini bi görelim iyi olur dedi doktorum. Benden de 19 yumurta yoplandı 13 ü olgun geldi hepsi döllendi 3.gün iki tanesi donduruldu diğer 11 i sağlıklı devam ediyor dediler. Bugün 5.günü aramalarını bekliyorum bakalım kaçı gelmiş 5.güne
Hayır canım doktorumunaradım şuan muayenedeymiş. Bence dondurulan 3.gün embriyoları da tutmayacak ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyümAaaaa neden peki bişey söylediler mi ?
Bana direk günde 3 başlattıŞimdi günde 2 defa ama ayın 10nda 3 doza çıkacak
Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen gayret senden umut Allah'tan nice tek embriyo kalıp gebelik yaşayıp çocuğunu kucağına alanlar var vesvese şeytandan kötü düşünme...Hayır canım doktorumunaradım şuan muayenedeymiş. Bence dondurulan 3.gün embriyoları da tutmayacak ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm
Hayır canım doktorumunaradım şuan muayenedeymiş. Bence dondurulan 3.gün embriyoları da tutmayacak ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm