- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.421
İnşallah canım bakalım ne çıkacakİnşallah inşallah tutunma belirtisidir canısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bakalım ne çıkacakİnşallah inşallah tutunma belirtisidir canısı
Neden böyle erken genelde 12 gün verirler test içinYarın test günüm
Valla yavrum teknik arıza var dedi anca öqleden sonra 3 qibiNormalde 1 2 saate çıkar sonuç neden öğleden sonraya kaldı şimdi geldi aklıma
Ay elinde test varsa yapsana kiz ne bekliyorsun benim hiç elimde yok yaa eczanede çok uzak yapıp atsana buraya merak ettim valla zaten kan vermişsin canimValla yavrum teknik arıza var dedi anca öqleden sonra 3 qibi
Anladım canımValla yavrum teknik arıza var dedi anca öqleden sonra 3 qibi
Valla yapmadım daha bide normal qebelik testi tek varAy elinde test varsa yapsana kiz ne bekliyorsun benim hiç elimde yok yaa eczanede çok uzak yapıp atsana buraya merak ettim valla zaten kan vermişsin canim
Birisi yap nolcak sanki kan vermeseydin yapma derdim ama kan verdin zaten bugün öğrenecenValla yapmadım daha bide normal qebelik testi tek var
İyi mi diyorum kötü mü diyorum bilmiyorum ama bir dene istersen sonra bizimle paylaşValla yapmadım daha bide normal qebelik testi tek var
Bence çıkacak öyle hissediyorum yaİyi mi diyorum kötü mü diyorum bilmiyorum ama bir dene istersen sonra bizimle paylaş
Denedim bakalım çok da ısrarcı olmak istemiyorum kimseyeBence çıkacak öyle hissediyorum ya
Tabi canım kendi tercihi ya içinden geçeni yapsın zaten ya okdr su icmeme rağmen idrarımda bir değişik koku var ve aşırı derece koyu rengi neden acabaDenedim bakalım çok da ısrarcı olmak istemiyorum kimseye
Şey acaba sende mi test yapsam adımı testi kız diye değiştireceğimTabi canım kendi tercihi ya içinden geçeni yapsın zaten ya okdr su icmeme rağmen idrarımda bir değişik koku var ve aşırı derece koyu rengi neden acaba
Test yap test yap1 kasımda transfer olan ne çok kişi varmış ya benim test günüm cumartesi evde bir sürü kaset test var ama yapmamak için kendimi zor tutuyorum direkt kan sonucunda kesin sonucu görmek daha iyi sanki ama beklemek çok yorucu resmen şafak sayıyorum
Kiz olsa yapmam mi anam uzak eczane gidemiyorum da çaresizce yarını bekliyorum yaaŞey acaba sende mi test yapsam adımı testi kız diye değiştireceğim
Kuzum benimde cumartesi ama ben Perşembe vericem meraktan madem elinde var yapsan çıkar suan1 kasımda transfer olan ne çok kişi varmış ya benim test günüm cumartesi evde bir sürü kaset test var ama yapmamak için kendimi zor tutuyorum direkt kan sonucunda kesin sonucu görmek daha iyi sanki ama beklemek çok yorucu resmen şafak sayıyorum
Ya yakın olsaydı ben yollardım vallahiKiz olsa yapmam mi anam uzak eczane gidemiyorum da çaresizce yarını bekliyorum yaa
Hahahahhaha valla ya mallık bende almadım önceden gizliceYa yakın olsaydı ben yollardım vallahi
Gamze bence test yapıyor yazmadığına göreYa yakın olsaydı ben yollardım vallahi
Ben transfer olacağım gün 5-6 tane erken gebelik testi alacağım kimseye söylemedenHahahahhaha valla ya mallık bende almadım önceden gizlice