2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız çok destek oldunuz bana burada benim sonuçlarim öqleden sonraya kaldı kan verip qeldim gerisi Rabbimin kudretinde inşallah öqleden sonra qüzel haberleri vereyim size

Kızlar ne durumlardasınız bi kaç kişi hariç kimseden pek ses çıkmıyor
Test günüm yaklaştıkça korkuyorum aslında ben ya negatif görmekten.bugun 6. Günüm. 3. Gün embiyosunda en erken kaçıncı günde öğrenilir acaba. Sen nasılsın canım bu arada gruba ara ara girebiliyorum. Hepsini okuyamıyorum bazen. Adet oldun mu

Yok canım olmadım daha 8 yada 9 üncü gün yap şimdi çok erken hemde 3.cü gün için 6 çok erken

Yok canım olmadım daha 8 yada 9 üncü gün yap şimdi çok erken hemde 3.cü gün için 6 çok erken
Pazar gününe kadar beklemeyi düşünüyorum eşim şuan yanımda değil. O gelince yapmak istiyorum sevineceksekte beraber üzüleceksekte beraber olalım istedim. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Pazar gününe kadar beklemeyi düşünüyorum eşim şuan yanımda değil. O gelince yapmak istiyorum sevineceksekte beraber üzüleceksekte beraber olalım istedim. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Amin bence de en güzeli beklemek çok zor ama bir anda da iyi yada kötü öğrenmek işte. Umarım sende de güzel haberler gelir canım

Az önce kaset test yaptım bişey çıkmadı ilk idrarle olmadığı için heralde yarın iğne olmaya gidicem vericem bakalım ya var yada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…