- 28 Eylül 2023
- 268
- 433
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.401
Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız çok destek oldunuz bana burada benim sonuçlarim öqleden sonraya kaldı kan verip qeldim gerisi Rabbimin kudretinde inşallah öqleden sonra qüzel haberleri vereyim sizeRabbim kolaylık versin test günün ne zaman gününü bekle üzülüp stres yapma yada yeniden test yap
Ohhhh yarasın bazen yürüyüşte iyi diyorlar ama bizim içimiz rahat etmiyor işte
Ne güzel işte etrafinda pervane bizimki ilk denememiz olduğunda evi ne varsa doldurmuştu ne sevdim istedimse
Merhaba canım regli olup 2 yada 3 cü gün tedavşye başlıyorsun kontrolün muaynen oluyor iğne kullanıyorsun 12 14 gün yumurta gelişimlerine bakıp toplama günü tarihi veriyorlar yumurtalar toplanıp sağlıklı ilerlerse 3.gün 5.ci gün kimi 6.ci güne ulaşıp senin durumuna bakıp ya taze trasfer yapıyorlar yada rahim dinlendirme adı altında 1 2 ay regli süreci verip senin ve rahminin dinlenmesini önerip reglinle yanından transfer işlemine hazırlık sürecin başlıyor o süreçte hemen hemen 15 20 gün sürüyor transfer olup bekliyorsıium bi 12 gün daha sonunda test yapıp pozitif negatif anlıyorsun (aşılama yapıtdın ise iyi bir merkez bul kendine rapor çıkar) öyle sürece başka nerdesin İstanbul'da mı?
Canımıniçi Rabbim kollarını boş koymasın inşallah güzel haberlerini alalım kalbim dualarım seninle
Aşkım sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Hakkında hayırlısı olsun sıkma canını bende henüz olmadım 2.xi regliyi bekliyorum
Yaaaaaa sabahın güzelliği mevlam hepimize bu duyguyu nasip etsin inşallah en kısa ve hayırlı şekilde sağlıklı sıhhatli amin amin amin
Kasım listemize eklenmek istermisin kızlar
Test günüm yaklaştıkça korkuyorum aslında ben ya negatif görmekten.bugun 6. Günüm. 3. Gün embiyosunda en erken kaçıncı günde öğrenilir acaba. Sen nasılsın canım bu arada gruba ara ara girebiliyorum. Hepsini okuyamıyorum bazen. Adet oldun muKızlar ne durumlardasınız bi kaç kişi hariç kimseden pek ses çıkmıyor
Hadi hayırlı haberler olsunAllah razı olsun canım benim iyiki varsınız çok destek oldunuz bana burada benim sonuçlarim öqleden sonraya kaldı kan verip qeldim gerisi Rabbimin kudretinde inşallah öqleden sonra qüzel haberleri vereyim size
Dene istersen biBirde erken qebelik testi yapayimmi sizce kan sonucu çıkana kadar
Yok canım olmadım daha 8 yada 9 üncü gün yap şimdi çok erken hemde 3.cü gün için 6 çok erkenTest günüm yaklaştıkça korkuyorum aslında ben ya negatif görmekten.bugun 6. Günüm. 3. Gün embiyosunda en erken kaçıncı günde öğrenilir acaba. Sen nasılsın canım bu arada gruba ara ara girebiliyorum. Hepsini okuyamıyorum bazen. Adet oldun mu
Aminn cümlemizin Çok korkuyorum valla yapamam herhaldeHadi hayırlı haberler olsun
Dene istersen bi
Sen bilirsin o zaman canım yapmak istersen yap ama kan da verdiysen bekleme şansın varsa kan sonucunu bekle zor ama az kaldı inşallah güzel heber alırsınAminn cümlemizin Çok korkuyorum valla yapamam herhalde
Pazar gününe kadar beklemeyi düşünüyorum eşim şuan yanımda değil. O gelince yapmak istiyorum sevineceksekte beraber üzüleceksekte beraber olalım istedim. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızYok canım olmadım daha 8 yada 9 üncü gün yap şimdi çok erken hemde 3.cü gün için 6 çok erken
İnşallah bize güzel haber vereceksin canım. Dualarım seninleBirde erken qebelik testi yapayimmi sizce kan sonucu çıkana kadar
Amin bence de en güzeli beklemek çok zor ama bir anda da iyi yada kötü öğrenmek işte. Umarım sende de güzel haberler gelir canımPazar gününe kadar beklemeyi düşünüyorum eşim şuan yanımda değil. O gelince yapmak istiyorum sevineceksekte beraber üzüleceksekte beraber olalım istedim. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Normalde 1 2 saate çıkar sonuç neden öğleden sonraya kaldı şimdi geldi aklımaBirde erken qebelik testi yapayimmi sizce kan sonucu çıkana kadar
Öylede olur çünkü idrar testinde çıkmaya biliyormuşAmin inşallah canım doktorum sekizinci gün test ver dedi oda cumartesine denk geliyo kan için günümü beklemek istiyorum ama belki yarın tekrarlarım testi başka markayla
Az önce kaset test yaptım bişey çıkmadı ilk idrarle olmadığı için heraldeRabbim kolaylık versin test günün ne zaman gününü bekle üzülüp stres yapma yada yeniden test yap
Ohhhh yarasın bazen yürüyüşte iyi diyorlar ama bizim içimiz rahat etmiyor işte
Ne güzel işte etrafinda pervane bizimki ilk denememiz olduğunda evi ne varsa doldurmuştu ne sevdim istedimse
Merhaba canım regli olup 2 yada 3 cü gün tedavşye başlıyorsun kontrolün muaynen oluyor iğne kullanıyorsun 12 14 gün yumurta gelişimlerine bakıp toplama günü tarihi veriyorlar yumurtalar toplanıp sağlıklı ilerlerse 3.gün 5.ci gün kimi 6.ci güne ulaşıp senin durumuna bakıp ya taze trasfer yapıyorlar yada rahim dinlendirme adı altında 1 2 ay regli süreci verip senin ve rahminin dinlenmesini önerip reglinle yanından transfer işlemine hazırlık sürecin başlıyor o süreçte hemen hemen 15 20 gün sürüyor transfer olup bekliyorsıium bi 12 gün daha sonunda test yapıp pozitif negatif anlıyorsun (aşılama yapıtdın ise iyi bir merkez bul kendine rapor çıkar) öyle sürece başka nerdesin İstanbul'da mı?
Canımıniçi Rabbim kollarını boş koymasın inşallah güzel haberlerini alalım kalbim dualarım seninle
Aşkım sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Hakkında hayırlısı olsun sıkma canını bende henüz olmadım 2.xi regliyi bekliyorum
Yaaaaaa sabahın güzelliği mevlam hepimize bu duyguyu nasip etsin inşallah en kısa ve hayırlı şekilde sağlıklı sıhhatli amin amin amin
6 gün olmuş erken gebelik testi deneseydin onu daha çok kullanıyorlar erken daha hemdeAz önce kaset test yaptım bişey çıkmadı ilk idrarle olmadığı için heraldeyarın iğne olmaya gidicem vericem bakalım ya var yada yok
İyiyim canım sen nasılsınMeehaba kızlar nasılsınız transfer olanlar nasıl gidiyor belirtisi olanlar var mı? :)
Eczanede kalmamıştı .En iyisi bence kan vermek6 gün olmuş erken gebelik testi deneseydin onu daha çok kullanıyorlar erken daha hemde
İnşallah inşallah tutunma belirtisidir canısıİyiyim canım sen nasılsınsuanlik bişey yok arada adet olucakmisim gibi oluyorum ama öyle şiddetli bir şekilde değil geliyor kayboluyor
Şimdi kan verme gününü bekle test fğnün 12 Kasım mıydıEczanede kalmamıştı .En iyisi bence kan vermek
Yarın test günümŞimdi kan verme gününü bekle test fğnün 12 Kasım mıydı