2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende transfer olmadan önce dayanam diyordum sabırsızim diyordum kendime 2 Kasım günü transfer oldum benim gunlerim çok çabuk geçti sankiDoktorum perşembe günü test yap dedi bana
Aaaa süpeeer 7. gün oluyo ama E öyleyse bende cumartesi yapayım bakayım nedir durum :) Eğer çift embriyo ise görmekte bir şansımız olabilir

Kızlar ne durumlardasınız bi kaç kişi hariç kimseden pek ses çıkmıyor
Selamlar, ben hala aynı regl beklemedeyim. Geçen hafta çok ağrım olduğunda doktora gittim, baktı ultrasonla bi sorun yok dedi kan aldı. Regl olmam gereken tarihte daha yeni ovülasyon olmuş. Ovulasyon dan sonra aklaşık 12 14 gün sonrasında reg oluyordum. Artık ne zaman olursa. Evde temizlemediğim yer kalmadı kafam dağılsın diye :) benzer durumda olanlar için tarihleri yazıyorum:
21 Eylül opu
27 Eylül 1. regl
28 29 Ekim ovülasyon

Ben duphastona basladım hemsıreyle gorustumde

Arkadaşlar KB yın biraz önce bazı arkadaşların predictor testi için doğru sonuç vermediğini okudum moralim çok bozuldu doğruluk payı var mı sizce

Yorumlara aldırış etme içini rahatlatmak istiyorsan kan testi ver canım . Bu teste göre gebelik var inşallah da vardır Rabbimin emeklerini boşa cikartmasin

Yorumlara aldırış etme içini rahatlatmak istiyorsan kan testi ver canım . Bu teste göre gebelik var inşallah da vardır Rabbimin emeklerini boşa cikartmasin
Amin inşallah canım doktorum sekizinci gün test ver dedi oda cumartesine denk geliyo kan için günümü beklemek istiyorum ama belki yarın tekrarlarım testi başka markayla

Slm cnm ben bu hafta sonu sonuç alcam dün erken gebelik testi yapim dedim tek çizgi çıktı moralim bozuldu buradan da uzaklaştım açıkçası
Rabbim kolaylık versin test günün ne zaman gününü bekle üzülüp stres yapma yada yeniden test yap
Ohhhh yarasın bazen yürüyüşte iyi diyorlar ama bizim içimiz rahat etmiyor işte
Kızlar bende akşamdan beri ağlıyorum Salak gibi ya anam o değil adama yazık ediyorum oda garibim tavşan gibi bana bakıyor daha yeni kendime geldim Kinder süt dilimi yedim de
Ne güzel işte etrafinda pervane bizimki ilk denememiz olduğunda evi ne varsa doldurmuştu ne sevdim istedimse
Merhaba canım regli olup 2 yada 3 cü gün tedavşye başlıyorsun kontrolün muaynen oluyor iğne kullanıyorsun 12 14 gün yumurta gelişimlerine bakıp toplama günü tarihi veriyorlar yumurtalar toplanıp sağlıklı ilerlerse 3.gün 5.ci gün kimi 6.ci güne ulaşıp senin durumuna bakıp ya taze trasfer yapıyorlar yada rahim dinlendirme adı altında 1 2 ay regli süreci verip senin ve rahminin dinlenmesini önerip reglinle yanından transfer işlemine hazırlık sürecin başlıyor o süreçte hemen hemen 15 20 gün sürüyor transfer olup bekliyorsıium bi 12 gün daha sonunda test yapıp pozitif negatif anlıyorsun (aşılama yapıtdın ise iyi bir merkez bul kendine rapor çıkar) öyle sürece başka nerdesin İstanbul'da mı?
Kızlar ben sabah hastaneye qidicem sonucumu öqrenmeye dua edin bana ne olur hayırlı sonuclar alayım Rabbim kimsenin kucaqini boş birakmasin
Canımıniçi Rabbim kollarını boş koymasın inşallah güzel haberlerini alalım kalbim dualarım seninle

Bende transfer olmadan önce dayanam diyordum sabırsızim diyordum kendime 2 Kasım günü transfer oldum benim gunlerim çok çabuk geçti sankiDoktorum perşembe günü test yap dedi bana
Aşkım sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Hakkında hayırlısı olsun sıkma canını bende henüz olmadım 2.xi regliyi bekliyorum
Yaaaaaa sabahın güzelliği mevlam hepimize bu duyguyu nasip etsin inşallah en kısa ve hayırlı şekilde sağlıklı sıhhatli amin amin amin

1 kasımda transfer oldum canım test vermeyi bekliyorum artık :)

Kasım listemize eklenmek istermisin kızlar

Amin inşallah önce bu yolda çabalayan herkese sonra da bana inşallah
Çok şükür gördüm ama fazla da sevinemiyom
Başka gruplarda yaptığım test iyi değil yanlış sonuç verir diye yazılar okudum Allahım inşallah yanılma olmamıştır ilk 2 dakka da çıktı sonucum

Aşkım neden başka yerlere bakıp kafana takıyorsun üzülürsen Miniş üzülür bak ne güzel bak testin de 2 dakika da çıkmış çok kafana takılırsa kan ver ama stres yapma lütfen güzel düşün olumlu düşün elini karnına koy Allah(c.c) 99 ismini oku selavat çek

Ben transfer gününden beri Meryem suresi okuyom o çok rahatlatıcı bence çok faydası var Allahım hepimize nasip etsin inşallah Allah razı olsun senden de sağolasın

Ben transfer gününden beri Meryem suresi okuyom o çok rahatlatıcı bence çok faydası var Allahım hepimize nasip etsin inşallah Allah razı olsun senden de sağolasın
Bak ne kadar güzel maşallah sana şimdi güzel düşün kendine ve bebeğine güzel enerji ver zaten süreçlerimiz çok yıpratıcı yeterince yıpranıyor şimdi bir nebze de olsa nefes al hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…