Rabbim kolaylık versin test günün ne zaman gününü bekle üzülüp stres yapma yada yeniden test yap
Ohhhh yarasın bazen yürüyüşte iyi diyorlar ama bizim içimiz rahat etmiyor işte
Ne güzel işte etrafinda pervane bizimki ilk denememiz olduğunda evi ne varsa doldurmuştu ne sevdim istedimse
Merhaba canım regli olup 2 yada 3 cü gün tedavşye başlıyorsun kontrolün muaynen oluyor iğne kullanıyorsun 12 14 gün yumurta gelişimlerine bakıp toplama günü tarihi veriyorlar yumurtalar toplanıp sağlıklı ilerlerse 3.gün 5.ci gün kimi 6.ci güne ulaşıp senin durumuna bakıp ya taze trasfer yapıyorlar yada rahim dinlendirme adı altında 1 2 ay regli süreci verip senin ve rahminin dinlenmesini önerip reglinle yanından transfer işlemine hazırlık sürecin başlıyor o süreçte hemen hemen 15 20 gün sürüyor transfer olup bekliyorsıium bi 12 gün daha sonunda test yapıp pozitif negatif anlıyorsun (aşılama yapıtdın ise iyi bir merkez bul kendine rapor çıkar) öyle sürece başka nerdesin İstanbul'da mı?
Canımıniçi Rabbim kollarını boş koymasın inşallah güzel haberlerini alalım kalbim dualarım seninle
Aşkım sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Hakkında hayırlısı olsun sıkma canını bende henüz olmadım 2.xi regliyi bekliyorum
Yaaaaaa sabahın güzelliği mevlam hepimize bu duyguyu nasip etsin inşallah en kısa ve hayırlı şekilde sağlıklı sıhhatli amin amin amin