2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

:emir_bebek:Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun :emir_bebek:

Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
💘

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!

Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;

yazmanız yeterli🤗🤗🤗🤗🤗

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Embriyo GünTransfer TarihiSonuç
Iron Butterfly Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci günKasım
@merry06261.ci deneme 5.ci gün Kasım
@Xiangwei4.cü deneme3.cü gün
Çift
Kasım
@nesem35352.ci deneme 5.ci gün
Çift
9 Kasım
@madamemeri17293.cü deneme 5.ci gün Kasım
1sevgi1 1sevgi1 241.ci deneme 5.ci gün2 Kasım
@tomrisn241.ci deneme 3.cü gün
Çift
17 Ekim 🥺
@ig_budan331.ci deneme Kasım
@cicekacarumutlar332.ci deneme 3.cü gün
Çift
Kasım
@esrysn333.cü deneme 5.ci gün
Çift
4 Kasım
@nevra07281 ci deneme 5.ci gün
Çift
Kasım
@filozofia311.ci deneme 5.ci gün 19 Kasım
@Kelebenkk341.ci deneme 5.ci gün
Çift
1 Kasım
@Ruyaaam123301.ci deneme 3.cü gün
Çift
Kasım
@Bidebayilistersenferiha292.ci deneme5.ci gün
Çift
Kasım
ersin-tncy ersin-tncy 282.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim
@minikooommm291.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım
@alohomoraaa315.ci gün Kasım
P perisko 393.cü deneme 5.ci gün
Çİft
3 Kasım
@ftmbrr382.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım
@marshmallowa342.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım
@minikbirevhanimi331.ci deneme5.ci gün 23 Kasım
brcn95 brcn95 281.ci deneme 5.ci
gün
Çift
1 Kasım
@Panda34262.ci deneme 5.ci gün
Çift
L LEYLA_3434 391.ci deneme 3.ci gün
çift
4 Kasım

Kızlar ne durumlardasınız bi kaç kişi hariç kimseden pek ses çıkmıyor :KK53: :KK53:

Kızlar ne durumlardasınız bi kaç kişi hariç kimseden pek ses çıkmıyor :KK53: :KK53:
Ben artik bugun ayaklandim biraz bulasik makinesi bosalttim doldurdum simdi de esimle kopekleri cikardim yuruyuse cjma gununden beri ilk defa ciktim evden biraz mide bulantim var ama sinuslerim doldu diye dusunuyorum geniz akintisi yapiyor o da mide bulantisi sansima bu zamana denk geldi sizler nasilsiniz?

Merhabalar herkese. Ben Ocak ayında 2.yılımı dolduracağım evliliğimde ve bu zamana kadar hiç bir gebelik olmadı ne eşimde ne bende sıkıntı görünmüyor daha önce 3 çatlatma bir aşılama denedim olmadı ve sürekli kist problemi oluyordu doğum kontrol hapları veriyorlardı. Artık çok sıkıldım tüp bebeğe karar verdim yeni başlayacak biri için bana biraz bahseder misiniz süreçten 😥

Kızlar ben sabah hastaneye qidicem sonucumu öqrenmeye dua edin bana ne olur hayırlı sonuclar alayım Rabbim kimsenin kucaqini boş birakmasin🤲😭
Canim benim ben inanıyorum bence pozitif olucak içimden öyle geçiyor inşallah 🙏🧿 içini ferah tut öğrenince hemen buraya yaz merak ederim belirtilerimiz de aynı inşallah umut olursun banaaa 🥰🥰

Canim benim ben inanıyorum bence pozitif olucak içimden öyle geçiyor inşallah 🙏🧿 içini ferah tut öğrenince hemen buraya yaz merak ederim belirtilerimiz de aynı inşallah umut olursun banaaa 🥰🥰
İnşallah Rabbim hayirlisiyla saqlikla kucaklarimiza versin bebeklerimizi hemen yazarım inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲

Merhabalar herkese. Ben Ocak ayında 2.yılımı dolduracağım evliliğimde ve bu zamana kadar hiç bir gebelik olmadı ne eşimde ne bende sıkıntı görünmüyor daha önce 3 çatlatma bir aşılama denedim olmadı ve sürekli kist problemi oluyordu doğum kontrol hapları veriyorlardı. Artık çok sıkıldım tüp bebeğe karar verdim yeni başlayacak biri için bana biraz bahseder misiniz süreçten
Merhaba cnm sana kısa özet geçeyim adetin 2nci gunu tedaviye baslaniliyo yumurta geliştirici igne vuruluyosun yumurtalar gelistikten sonra yumurtalar anestizeyle toplanılıyor ağrısız Bi işlem ama ameliyattan sonra biraz agrilar oluyor 1 2 güne geciyo çok kafana takma daha sonra taze yada donmus transfer yapılıyor genelde donmus daha iyi diyolar rahim dinleniyor diye şahsen benimki öyle rahim 1 yada 2 ay dinleniyo sonra adetin 2nci gunu kontrole gidiyorsun ilac veriyo daha sonra transfer 3hafta sonra yapılıyor bende şuan ilaç kullaniyorum transfer olmak için ilk denemem bildiğim kadarıyla kısa anlatmaya çalıştım rqbbim hepimizin kucaklarini doldursun maddi manevi Bi zorluğun altına giriyoruz sizde polikist over mi var

Merhaba cnm sana kısa özet geçeyim adetin 2nci gunu kontrole gidiyorsun yumurta geliştirici igne vuruluyosun yumurtalar gelistikten sonra yumurtalar anestizeyle toplanılıyor ağrısız Bi işlem ama ameliyattan sonra biraz agrilar oluyor 1 2 güne geciyo çok kafana takma daha sonra taze yada donmus transfer yapılıyor genelde donmus daha iyi diyolar rahim dinleniyor diye şahsen benimki öyle rahim 1 yada 2 ay dinleniyo sonra adetin 2nci gunu kontrole gidiyorsun ilac veriyo daha sonra transfer icin rahim ne zmn uygunsa o zmn transfer yapılıyor bende şuan ilaç kullaniyorum transfer olmak için bildiklerimi anlattım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin kucaklarini doldursun bide doktor olarakta ön görüşme yaparsan doktor tek tek anlatır bu arada hangi ildesiniz

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için amiin hepimiz için güzel şeyler olsun inşallah♥️ Aslında gündüzleri çalışıyorum fakat elimde değil ki bi bakıyorum kendimi araştırma yaparken buluyorum:) Ama haklısınız yaratıcıya emanet edip kendini akışta kalmak ne mükemmel bir his 🙏
Bende transfer olmadan önce dayanam diyordum sabırsızim diyordum kendime 2 Kasım günü transfer oldum benim gunlerim çok çabuk geçti sanki😂😂Doktorum perşembe günü test yap dedi bana

X