- 22 Şubat 2023
- 637
- 470
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.121
Alsancakta peki senEvet ya nerde yaptırdın tüp bebeqi
Hakkimizda hayirlisi olsunBenimde kız kardeşinin eşi kalp ameliyatı oldu canım ve küçük çocukları var kardeşimin ama annemde mecbur kaldi gelmeye kaynanasını bıraktı kardeşimde napsin bende evladıyim sonuçta
Manisa qrand medikal hastanesinde yaptırdım canimAlsancakta peki sen
İnşallah canım Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar nasip etsin inşallahBen önceden çok kafama takıyordum ama artık okdr takmıyorum cnku gerçekten elimden geleni yaptım bütün mücadelemi verdim hastanem evime çok uzak sabahtsn gidiyorum aksama anca geliyorum eve otobüs tren vs. Maddi olarakta çok yıprandım bide etrafında ki insanlarda buna şahit oluyor acıyarak bakıyor sana insan nelere nelere alisiyor o iğneleri yaparken ilaçları içerken insan içinden diyo çocuğum için hep sabrediyorum yeri geliyor eşin bile anlamıyor seni ben bu süreçte çok yıprandım inşallah Allahım mucizemi verirse artık rahatlarim
Manisadan bı teyze geliyor bizim doktora tedavi içinManisa qrand medikal hastanesinde yaptırdım canim
Bn aslen Amasya Göynücekli'yimBende Esenyurt'tan gelin geldim İzmir'e annemler Esenyurt ta oturuyor canim
Göynücek yakın bize bende Yeşilözluyum bilir misin acabaBn aslen Amasya Göynücekli'yimİzmir de mi tadavi görüyorsun
Evet kuzum burda oturuyorumBn aslen Amasya Göynücekli'yimİzmir de mi tadavi görüyorsun
Hiç duymadım desem çocuk yaşta geldim buraya pek gitme şansım olmadı memleketimeGöynücek yakın bize bende Yeşilözluyum bilir misin acaba
Allah aşkına boşuna demiyorlar Manisa'da tuttuqunu qetir diyeManisadan bı teyze geliyor bizim doktora tedavi içintüp bebek tedavisi görüyor kadının ikinci evliligiymis adamında aynı şekilde ikisinin de varmış çocukları 4 5 tane 50 küsur yaşındalar dedimki e varmış cocuguniz dyo aşkımızın bı meyvesi olsun istedik ikimizde
Çok yakınız ama canım koylerimiz yakın yani istanbulda nerde oturuyorsunuzHiç duymadım desem çocuk yaşta geldim buraya pek gitme şansım olmadı memleketime
Belalı yer SultangaziÇok yakınız ama canım koylerimiz yakın yani istanbulda nerde oturuyorsunuz
Manisa'da bir kız arkadaşım oturuyor evli bı kızı var adı elif karahan ailesi de Manisa'da oturuyorAllah aşkına boşuna demiyorlar Manisa'da tuttuqunu qetir diyekessin tanıdıklar Manisa çok büyük deqil insanlar soy adlarından bile bir birlerini biliyorlar artık
Allah aşkına boşuna demiyorlar Manisa'da tuttuqunu qetir diyekessin tanıdıklar Manisa çok büyük deqil insanlar soy adlarından bile bir birlerini biliyorlar artık
İstanbul'un her yerinde varya ben şükür kurtuldumBelalı yer Sultangazi
Şimdi pek eskisi gibi değil duruldu ama adı çıktı bi kere işteİstanbul'un her yerinde varya ben şükür kurtuldum
Manisanin neresinde yaşıyor ben merkezdeyim koylerindeyse bilmemManisa'da bir kız arkadaşım oturuyor evli bı kızı var adı elif karahan ailesi de Manisa'da oturuyor
Kuzum Parol verdiler içtim uyumuşum biraz iyiyim ama yine de ayakta duramıyorum çokGeçmiş olsun canımkendini sıcak tut ilaç vermedimj doktor 1 güne geçiyor ağrı karında şişkinlik 3 güne falan geçer
Ben hiç Bir Zaman sevmedim 25 yil yaşadım ama.mecbur ailem orda isim ordaydi ama şuan yaşadığım yer cennet resmen diyorum ki keşke daha önce evlenseydimŞimdi pek eskisi gibi değil duruldu ama adı çıktı bi kere işteben seviyorum İstanbul'u başka yerde yapamam yaaa
İnşallah canım sağolasınCanım biraz dinlendikten sonra geçiyor belki yumurtaların fazla ise o yüzden olmuş olabilir inşallah sağlıkla embriyo oluşur