- 28 Eylül 2023
- 268
- 433
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.081
Ben 3.qun yaptım bence daha çok rahatliyo insan 5 dakikada ılık banyo yapıp hemen çiktim birde yarın yapicamBencede 3.gunden sonra duş alinabilir fakat ben biraz korkuyorum açıkçası herşeyden sonradan pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum yani Allah korusun negatif olursa keşke duş almasaydim belki tutardı demek istemiyorum yada ne bilim keşke yürümeseydim şunu yapsaydim filan bide etrafımda çok insan var tüp bebekle anne olmuş hep onların tavsiyelerini dinledim bu sürece kadar bı akrabamiz 5 kere negatifi görmüş en sonuncusu tuttu eltisininde aynı şekilde ve sonucu alana kadar evden dışarı cikmamislar ama bence bunyeden bünyeye değişiyor ya Rabbim ol dedikten sonra herşey olur
İnşallah canım inşallahHepimizde galiba aynı ağrılar var. Göğüs hassasiyetide başladı bende bazen bacağıma sancı giriyor. İnşallah bunlar bebislerimizin belirtileridir
Öyle canım. Bende günleri sayıyordum. Ama... hayırlısı artıkAy hayırlısı olsun hakkımızda böyle bi an önce olsun bitsin modundayım ben ama geç olsun güç olmasın
Test qunum çarşamba qunu canım evde yapmaya korkuyorumTest günün ne zaman
Ben o zaman 4 5 tane yemiştim 11 mm mi ne olmuştu
Bilemedim ki işte insan bi geriliyor heyecan basıyor sanki
Bi dahakine her gün yiyeceğim. Adet olmak için gün sayacağım artıkTest günün ne zaman
Ben o zaman 4 5 tane yemiştim 11 mm mi ne olmuştu
Bilemedim ki işte insan bi geriliyor heyecan basıyor sanki
İlaçlar yan etki de etmiş oluyor bazen ama inşallah inşallah güzel haberler alırız hepinizdenHepimizde galiba aynı ağrılar var. Göğüs hassasiyetide başladı bende bazen bacağıma sancı giriyor. İnşallah bunlar bebislerimizin belirtileridir
Aynen canım rahatım birazda olsa hamd olsunSoda şişesi çok işe yariyor canım onunla devam et
Benim ilk transferimde ben 4 gun yatmistim sonrasinda disari ciktim araba kullandim ilk gebeligim kimyasal oldu simdi 2. Transfer oldu bu gun 7. günüm ustumde baski var herkes disari ciktigim icin olmadığını dusunuyo aslinda oyle bir sey değil kimyasal gebelik doktorun da alakasi olmadığını soyluyo fakat kimseye bunu anlatamiyosun acikcasi bende tum gun evdeyim artik panikatak olurum diye korkuyorum cikinca bsy olursa bak evde bsy yoktu ciktin oldu derler diye hayirlisiyla test günümü bekliyorum kasimin 9 unda Perşembe günü kan vericemBencede 3.gunden sonra duş alinabilir fakat ben biraz korkuyorum açıkçası herşeyden sonradan pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum yani Allah korusun negatif olursa keşke duş almasaydim belki tutardı demek istemiyorum yada ne bilim keşke yürümeseydim şunu yapsaydim filan bide etrafımda çok insan var tüp bebekle anne olmuş hep onların tavsiyelerini dinledim bu sürece kadar bı akrabamiz 5 kere negatifi görmüş en sonuncusu tuttu eltisininde aynı şekilde ve sonucu alana kadar evden dışarı cikmamislar ama bence bunyeden bünyeye değişiyor ya Rabbim ol dedikten sonra herşey olur
O kadar haklısın ki biraz ayakta kalsam vicdan yapıyorum. Banada herkes bişey diyo onları yapmaya çalışıyorum. Hayırlısı ile şu süreç bı bitseBencede 3.gunden sonra duş alinabilir fakat ben biraz korkuyorum açıkçası herşeyden sonradan pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum yani Allah korusun negatif olursa keşke duş almasaydim belki tutardı demek istemiyorum yada ne bilim keşke yürümeseydim şunu yapsaydim filan bide etrafımda çok insan var tüp bebekle anne olmuş hep onların tavsiyelerini dinledim bu sürece kadar bı akrabamiz 5 kere negatifi görmüş en sonuncusu tuttu eltisininde aynı şekilde ve sonucu alana kadar evden dışarı cikmamislar ama bence bunyeden bünyeye değişiyor ya Rabbim ol dedikten sonra herşey olur
Çarşamba zaten test günün kanını ver ondan sonra yap canım kafan rahat olur yine de sen bilirsinBen 3.qun yaptım bence daha çok rahatliyo insan 5 dakikada ılık banyo yapıp hemen çiktim birde yarın yapicam
Bu Çarşamba ise erken gebelik testi yapabilirsin aslındaTest qunum çarşamba qunu canım evde yapmaya korkuyorum
Bende duruma göre hareket edeceğim sanırım bakalımBi dahakine her gün yiyeceğim. Adet olmak için gün sayacağım artık
Bu sabah kahvalti yapamadım midem almadı ya çiğ fındık yedim ananas suyu içtim havuç yedim kıvi ve muz yedim su içiyorum arada kalkıyorum evin içinde öyle dolanıyorum 1 2 dk ondan sonra yine uzanıyorum ve ben hiç bu kdr yatmadım sırtım ağrıdı yatmaktan ama.mecburum kasiklarima ağrı giriyor ayakta fazla kalınca ya bideO kadar haklısın ki biraz ayakta kalsam vicdan yapıyorum. Banada herkes bişey diyo onları yapmaya çalışıyorum. Hayırlısı ile şu süreç bı bitse
Buqün yapcaktim zaten ablam kızdıÇarşamba zaten test günün kanını ver ondan sonra yap canım kafan rahat olur yine de sen bilirsin
KorkuyorummmmmmmBu Çarşamba ise erken gebelik testi yapabilirsin aslında
Bende duruma göre hareket edeceğim sanırım bakalım
Öyle yap canım bizim elimizden birşey gelmiyor. Herşey olacağına varıyor.Bu Çarşamba ise erken gebelik testi yapabilirsin aslında
Bende duruma göre hareket edeceğim sanırım bakalım
Ben annemi çağırdım hem evde canım sıkılmaz hemde yemeğimi yapar bana yarenlik yapar diye sizin yaninizda kimse yokmu tek misinizBenim ilk transferimde ben 4 gun yatmistim sonrasinda disari ciktim araba kullandim ilk gebeligim kimyasal oldu simdi 2. Transfer oldu bu gun 7. günüm ustumde baski var herkes disari ciktigim icin olmadığını dusunuyo aslinda oyle bir sey değil kimyasal gebelik doktorun da alakasi olmadığını soyluyo fakat kimseye bunu anlatamiyosun acikcasi bende tum gun evdeyim artik panikatak olurum diye korkuyorum cikinca bsy olursa bak evde bsy yoktu ciktin oldu derler diye hayirlisiyla test günümü bekliyorum kasimin 9 unda Perşembe günü kan vericem
Benim ailem istanbulda yasiyo ben samsundayim esimin ailesi de calisiyo esnaflar gun boyu tekim malesefBen annemi çağırdım hem evde canım sıkılmaz hemde yemeğimi yapar bana yarenlik yapar diye sizin yaninizda kimse yokmu tek misiniz
Canim zaten 2 gün kaldı sabret ben hergun duş alan bir insan olarak bu kadar durduysamBuqün yapcaktim zaten ablam kızdı
Canim bende İzmir'de yaşıyorum ailem İstanbul da kaynanamlar da Amasya'da ben de tekim annem mecbur gelmek zorundaydi riske atamazdimBenim ailem istanbulda yasiyo ben samsundayim esimin ailesi de calisiyo esnaflar gun boyu tekim malesef
Keyfini çıkar canım belkide bebeğin sana tutunuyordur annesi ona rahat bi tutunma ortamı sunmak içindir hepsi Allah bilirBugün 4. Günüm canım. Bende bikac gün daha bekliyim diyorum. Kasık ağrım oluyor diyorum belki tutunmaya çalışıyor o zaman yatıyorum yineevdede hiçbir iş yapmıyorum annemlerde kalıyorum o bakıyor bana iyice sıkıldım