2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hafif yürüyüş yapabilirsin dışarı çıkıp ama çok merdiven inip çıkma

Kontrole gittiğinde de kan mı verdin? benim de reglken gittiğimde e2 değerime falan bakıldı bana çok erken geldi hatta neden bakıyor diye düşündüm içimden
Regliyken gittiğimde sorun yok dedi (geçen sefer kist çıkmıştı) kan vermedim. Bugün gittiğimde rahim yeteri kadar kalın değil kan ver olmadı bantla ilaç yazayim dedi. Sonuçlar çıkınca aradı erteleyelim dedi.

Opu sonrası günüm karıştı 6 Ekim'de regli oldum uygulamada 1 Kasım gün gözüküyordu olmadım bugün olmam gerek 6 Kasım olmadım ne zaman olurum da bilmiyorum karman çormanım vallaha
Canım ben bi kere form doğadan kayısı çayı ve yeşil çay içince hemen adet olmuştum günümden 4 gün önceydi hemde

Keske nar tüketseydin canım kalınlaşma da yardımcı diye biliyorum

Bugün 4. Günüm canım. Bende bikac gün daha bekliyim diyorum. Kasık ağrım oluyor diyorum belki tutunmaya çalışıyor o zaman yatıyorum yine evdede hiçbir iş yapmıyorum annemlerde kalıyorum o bakıyor bana iyice sıkıldım

Niye kendine dikkat etmiyosun kız Topuk dikeni bendede var Allah'ım yardımcın olsun bu dönemde
Ediyorum aslında geceden beri buz koyuyorum ayağımın altına sonra soğuk soda şişesi üzerine koyup masaj yapmaya çalışıyorum bugün biraz daha iyiyim şimdi yine yapacağım aynısını aklında bulunsun sende yap

Bencede 3.gunden sonra duş alinabilir fakat ben biraz korkuyorum açıkçası herşeyden sonradan pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum yani Allah korusun negatif olursa keşke duş almasaydim belki tutardı demek istemiyorum yada ne bilim keşke yürümeseydim şunu yapsaydim filan bide etrafımda çok insan var tüp bebekle anne olmuş hep onların tavsiyelerini dinledim bu sürece kadar bı akrabamiz 5 kere negatifi görmüş en sonuncusu tuttu eltisininde aynı şekilde ve sonucu alana kadar evden dışarı cikmamislar ama bence bunyeden bünyeye değişiyor ya Rabbim ol dedikten sonra herşey olur

Ay hayırlısı olsun hakkımızda böyle bi an önce olsun bitsin modundayım ben ama geç olsun güç olmasın

Kızlar buqün benim 5.qunum ama kasıklarımda sürekli aqrılar var birde sanki tek bir yerde yara varmiş qibi aqri var bu qece hiç uyuyamadım heyecandan
Test günün ne zaman
Yedim canım ama 1 2 tane oda işe yaramamış. Bilseydim daha çok yerdim
Ben o zaman 4 5 tane yemiştim 11 mm mi ne olmuştu
Bence hiç bişey yapma kendi qelsin ben bekledim kendi qeldi o sıralar bitki çaylari hiç birşey kullanmadim
Bilemedim ki işte insan bi geriliyor heyecan basıyor sanki

Kızlar buqün benim 5.qunum ama kasıklarımda sürekli aqrılar var birde sanki tek bir yerde yara varmiş qibi aqri var bu qece hiç uyuyamadım heyecandan
Hepimizde galiba aynı ağrılar var. Göğüs hassasiyetide başladı bende bazen bacağıma sancı giriyor. İnşallah bunlar bebislerimizin belirtileridir

Soda şişesi çok işe yariyor canım onunla devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…