2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım aramıza çift diye kendim mi istedim cnm aynı merkezde mi yaptırıyorsun

Hoşgeldin canım aramıza çift diye kendim mi istedim cnm aynı merkezde mi yaptırıyorsun

Kızlar transferden kaç gün sonra normal hayata döndünüz dışarı çıkıp işinize devam ettiniz. Ben hala korkudan evden çıkmıyorum
Kaçıncı günün canım senin herkes iki günden sonra normal yaşantıya çok ağır iş yapmadan devam edin diyor ama bilemiyorum ki insan korkuyor bende tedavideyim suan dondurulmuş embriyo için çalışıyorum bide transfer den sonra ne yaparım bilemiyorum

Ben
Valla bugün transfer günüm hariç 5.gun hala yatıyorum sadece lavabo için kalkıyorum okdr banyo bile yapmadım çarşamba günü yapmayı düşünüyorum ya
3. Gün duşumu aldım dayanamadım daha. doktorum 2 gün sonra banyonu yaparsın demişti ılık su ile. Sorun olmaz o. Benimde 4. Günüm ama evde çok sıkıldım dışarı çıkmak istiyorum içim razı gelmiyor yat diyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…