- 6 Şubat 2023
- 673
- 957
- 34
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.041
Kontrole gittiğinde de kan mı verdin? benim de reglken gittiğimde e2 değerime falan bakıldı bana çok erken geldi hatta neden bakıyor diye düşündüm içimdenKullandım canım hiç aksatmadın ama nedense olmadı. Kan verdim sonuçlar kötü değil ama riske atmayalım dedi doktor
Ben coraspin ve oksapar kullaniyorumHerkes kullanıyor mu kan sulandırıcı kızlar
Hoşgeldin canım aramıza çift diye kendim mi istedim cnm aynı merkezde mi yaptırıyorsunkızlar merhaba 3. denemem için çıktım yola. ilk denememde 2019 yılında oğlum oldu. bu sene ocak ayında tekrar denedim olmadı. şimdi 3.üncü deneme için kolları sıvadık. adetimin 3. günü doktora gitti. günde 1 tane infolic combo , ve omega q 10, daha sonra 08.00-1600-24:00 saatlerinde estrofem, 21:00 da prednal kullanacam haftaya perşembe kontrolum var.dondurulmuş son embiryolarım.hatch blast 5bb, full blast 3 bb, blast 3 bb embiyolarım mevcut cift transfer olacak . haftaya perşembe kontrolum var
Hoşgeldin canım aramıza çift diye kendim mi istedim cnm aynı merkezde mi yaptırıyorsunkızlar merhaba 3. denemem için çıktım yola. ilk denememde 2019 yılında oğlum oldu. bu sene ocak ayında tekrar denedim olmadı. şimdi 3.üncü deneme için kolları sıvadık. adetimin 3. günü doktora gitti. günde 1 tane infolic combo , ve omega q 10, daha sonra 08.00-1600-24:00 saatlerinde estrofem, 21:00 da prednal kullanacam haftaya perşembe kontrolum var.dondurulmuş son embiryolarım.hatch blast 5bb, full blast 3 bb, blast 3 bb embiyolarım mevcut cift transfer olacak . haftaya perşembe kontrolum var
Evet cnm çok zor giriliyorForumda sıkıntı var mı sizinde ??
Ben dondurulmuş embriyo için tedavideyim suan kullanmıyorum cnmHerkes kullanıyor mu kan sulandırıcı kızlar
Yeni girebildim bendeForumda sıkıntı var mı sizinde ??
Canım biraz dinlendikten sonra geçiyor belki yumurtaların fazla ise o yüzden olmuş olabilir inşallah sağlıkla embriyo oluşurKızlar saat 11 de opua girdim yarım saate çıkmıştım o zaman hafif sancım vardı eve geldim şimdi sancım arttı yatıyorum ne zaman geçer bu ağrı
Bende zor girdimYeni girebildim bende
Kaynanam ada çayıyla biberiye otunu kaynatıyodu bana içine de azcik süzme bal atıp veriyordu bana bazen oluyordum içtikten sonra
Bende senden haber bekliyorum oldum demeni
Düzenleme yapılmış formda sabahtan beri kimse girememiş siteyeForumda sıkıntı var mı sizinde ??
Sabahtan beri diyorum aceba telefonummu bozulduBende zor girdim
Kaçıncı günün canım senin herkes iki günden sonra normal yaşantıya çok ağır iş yapmadan devam edin diyor ama bilemiyorum ki insan korkuyor bende tedavideyim suan dondurulmuş embriyo için çalışıyorum bide transfer den sonra ne yaparım bilemiyorumKızlar transferden kaç gün sonra normal hayata döndünüz dışarı çıkıp işinize devam ettiniz. Ben hala korkudan evden çıkmıyorum
Aynen canım sen nasılsınDüzenleme yapılmış formda sabahtan beri kimse girememiş siteye
Allah korusun canım nasılsın nasıl gidiyorSabahtan beri diyorum aceba telefonummu bozuldu
Temizlik yaptım yine sonunda bel fıtığı olacağım ağır kaldırmaktan söküleyim diyeAynen canım sen nasılsın
İyiyim canım yatış pozisyonundayim sen nasılsın napiyosunAllah korusun canım nasılsın nasıl gidiyor
Allah korusun canım ya bu gece olursun bence senTemizlik yaptım yine sonunda bel fıtığı olacağım ağır kaldırmaktan söküleyim diye
3. Gün duşumu aldım dayanamadım daha. doktorum 2 gün sonra banyonu yaparsın demişti ılık su ile. Sorun olmaz o. Benimde 4. Günüm ama evde çok sıkıldım dışarı çıkmak istiyorum içim razı gelmiyor yat diyorum sonraValla bugün transfer günüm hariç 5.gun hala yatıyorum sadece lavabo için kalkıyorum okdr banyo bile yapmadım çarşamba günü yapmayı düşünüyorum ya
Oyyyy oyyyyİyiyim canım yatış pozisyonundayim sen nasılsın napiyosun
İnşallah canım yaaaa valla gerim gerim geriliyorum ayağımda topuk dikeni çıkmış sanırım herşey üst üste geliyor gelince mübarekAllah korusun canım ya bu gece olursun bence sen