- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.021
Herkes kullanıyor mu kan sulandırıcı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İcini ferah tut bişey olmayacak. Herkesin vücut direnişi farklı bazı kişiler hiç ağrı çekmez bazıları çeker değişiyor. Yarına kadar hafifler ağrınSağol canım ohss olmaktan korkuyorum gaz sancısı gibi sancılarım var ve oturamıyorım yarın işe dönmem lazım nasıl olcak bilmiyorum Allah yardım etsin
Hmm anladım canım hakkımızda hayırlısı ya sonu güzel olsun da varsın bekleyelimGittim canım ama olmadı yine rahim 3 katman olmamış. Embriyo da fazla olmadığı için riske atmayalım dedi ve ertelendi.
Bana coreasprin verdi doktorum transfere kadar kullanacağımHerkes kullanıyor mu kan sulandırıcı kızlar
Öyle tabi de geçen ayda ertelenmişti bu ay olur diyordum çok heveslenmiştim. adet olunca gel bakalım sonra Protokol değiştirip doğal ilerleyelim dediHmm anladım canım hakkımızda hayırlısı ya sonu güzel olsun da varsın bekleyelim
Opudan sonra doktorum hemen redbul içirdi bana ve bir hafta boyunca günde bir bardak kadar iç dedi ve çok iyi gelmişti şok olmuştumYoooo bilmiyorum ki doktorum bütün hastalara veriyormuş orda tedavi olan tanıdıklarıma da vermiş sanırım bu ganolf falan kanı koyulastırıyomus o sebepten başlıyor belkide bilemiyorum
Üzücü tabi ya ben de çok hevesliyim bu sefer inşallah geri göndermez peki sen estrofem ve coreasprin kullanmış mıydın? Herkese aynı şeyleri mi yaptırıyorlar onu merak ediyorumÖyle tabi de geçen ayda ertelenmişti bu ay olur diyordum çok heveslenmiştim. adet olunca gel bakalım sonra Protokol değiştirip doğal ilerleyelim dedi
Umarım canım cok sağolİcini ferah tut bişey olmayacak. Herkesin vücut direnişi farklı bazı kişiler hiç ağrı çekmez bazıları çeker değişiyor. Yarına kadar hafifler ağrın
Benim 2 denemem de negatif oldu ama herkes çok özenmiyor sanırımİlki olumsuz olunca artık daha dikkat etmem gerekiyor diye düşündüm
Kan sulandırı diye biliyorum oksaparı ben onun için sordumÇoğu doktor oksapar veriyor. Neye göre veriyolar benim doktorum hiç kullandırmadı bana
Benim düzenim normal canım ama opu sonrası ikinci regli geç oluyormuş sanırımTransferden önce bende adet olamadım doktorum progestan iğnesi yaptı aradan bir hafta on gün geçti öyle adet oldum bence sende deneyebilirsin
Bende tam bilmiyorum canım sadece kan sulandırıcı diye biliyorum pıhtılaşma olmasın diye veriliyor diyeYoooo bilmiyorum ki doktorum bütün hastalara veriyormuş orda tedavi olan tanıdıklarıma da vermiş sanırım bu ganolf falan kanı koyulastırıyomus o sebepten başlıyor belkide bilemiyorum
Düzenleme yapılmış canım ondan kimse giremediSabahtan beri giremiyordum siteye ne olduysa
Hakkında hayırlısı olsun canım senin için ne güzelse mevlam yolunu açsıncanlar selammm beni bu ay ertelendi doğal sirküs deneyecektik ama erken yumurtlama olduuu aralık da inş
Genelde 2 3 gün sonra dönebilirsiniz normal hayata diyo doktor ama kimisi test zamanına kadar dikkatli davranıyor canımKızlar transferden kaç gün sonra normal hayata döndünüz dışarı çıkıp işinize devam ettiniz. Ben hala korkudan evden çıkmıyorum
Valla bugün transfer günüm hariç 5.gun hala yatıyorum sadece lavabo için kalkıyorum okdr banyo bile yapmadım çarşamba günü yapmayı düşünüyorum yaKızlar transferden kaç gün sonra normal hayata döndünüz dışarı çıkıp işinize devam ettiniz. Ben hala korkudan evden çıkmıyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme ummadık anda güzel haberler bulsun seniÖyle tabi de geçen ayda ertelenmişti bu ay olur diyordum çok heveslenmiştim. adet olunca gel bakalım sonra Protokol değiştirip doğal ilerleyelim dedi
M minikooommm temsiliValla bugün transfer günüm hariç 5.gun hala yatıyorum sadece lavabo için kalkıyorum okdr banyo bile yapmadım çarşamba günü yapmayı düşünüyorum ya
Sağol canım inşallah hepimiz için en iyisi olsunHakkında hayırlısı olsun canım üzülme ummadık anda güzel haberler bulsun seni
Yok aşkım benim ya 2 gün önce olur ya 2 gün sonra oda çok nadir normalde günü gününe olurumBenimde reglim gelmedi iste geç geldi hemen gttm doktora ama bende adet düzensizliği var
Kullandım canım hiç aksatmadın ama nedense olmadı. Kan verdim sonuçlar kötü değil ama riske atmayalım dedi doktorÜzücü tabi ya ben de çok hevesliyim bu sefer inşallah geri göndermez peki sen estrofem ve coreasprin kullanmış mıydın? Herkese aynı şeyleri mi yaptırıyorlar onu merak ediyorum
Kaynanam ada çayıyla biberiye otunu kaynatıyodu bana içine de azcik süzme bal atıp veriyordu bana bazen oluyordum içtikten sonraYok aşkım benim ya 2 gün önce olur ya 2 gün sonra oda çok nadir normalde günü gününe olurum
Bende senden haber bekliyorum oldum demeniBen henüz regli olmadım
Geçmiş olsun canım kendini sıcak tut ilaç vermedimj doktor 1 güne geçiyor ağrı karında şişkinlik 3 güne falan geçerKızlar saat 11 de opua girdim yarım saate çıkmıştım o zaman hafif sancım vardı eve geldim şimdi sancım arttı yatıyorum ne zaman geçer bu ağrı