- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.001
Dağ kekiğim yok normal olmaz mı ki acepAy içme içme kekik çayı içtin mi hiç dağ kekiği vermişti bi arkadaşım bana tek fincan bile işe yaramıştı bende
Ağrı kesici vermediler mi canım ağrım olursa bana parol vermişlerdi ama ben hiç bişey kullanmadımKızlar saat 11 de opua girdim yarım saate çıkmıştım o zaman hafif sancım vardı eve geldim şimdi sancım arttı yatıyorum ne zaman geçer bu ağrı
Bence direk kan vereyim yaaTok henüz yapma erken 7 yada 8.ci gün yap
Adet olmayi ki bekliyorsun canimDağ kekiğim yok normal olmaz mı ki acep
Parol verdiler içicem canım birazdan onun dışında da bir sürü ilaç verdiler taze transfer düşünüyorlar oksapar falan eklediAğrı kesici vermediler mi canım ağrım olursa bana parol vermişlerdi ama ben hiç bişey kullanmadım
Çok heyecan yapma kan verirsen o zaman test gününü bekle yoksa 7 8 gibi erken gebelik testi yapBence direk kan vereyim yaa
Merhaba hoşgeldinizKızlar merhaba. Bende bu ay transfer olacağım. İlki olumsuz oldu temmuzda denemiştik. Transferden sonra ne tüketip tüketmememiz konusunda bilgisi olan var mı, ayrıca yatış pozisyonu falan önemli mi
Evet hemşommmAdet olmayi ki bekliyorsun canim
Aaaaa hadi hayırlısı olsun pıhtılaşmanı var sendeParol verdiler içicem canım birazdan onun dışında da bir sürü ilaç verdiler taze transfer düşünüyorlar oksapar falan ekledi
İlki olumsuz olunca artık daha dikkat etmem gerekiyor diye düşündümÇok heyecan yapma kan verirsen o zaman test gününü bekle yoksa 7 8 gibi erken gebelik testi yap
Merhaba hoşgeldinizhayırlı olsun sürecin ben iki süreç geçirdim aman aman çok özenmedim
Evet hemşommm
Aaaaa hadi hayırlısı olsun pıhtılaşmanı var sende
Ara ara kasık ağrıları normal canım. Çok ağrın oluyorsa sadece parol icebilirsin. Bize o şekilde bildi verilmiştiKızlar saat 11 de opua girdim yarım saate çıkmıştım o zaman hafif sancım vardı eve geldim şimdi sancım arttı yatıyorum ne zaman geçer bu ağrı
Transferden önce bende adet olamadım doktorum progestan iğnesi yaptı aradan bir hafta on gün geçti öyle adet oldum bence sende deneyebilirsinÇok heyecan yapma kan verirsen o zaman test gününü bekle yoksa 7 8 gibi erken gebelik testi yap
Merhaba hoşgeldinizhayırlı olsun sürecin ben iki süreç geçirdim aman aman çok özenmedim
Evet hemşommm
Yoooo bilmiyorum ki doktorum bütün hastalara veriyormuş orda tedavi olan tanıdıklarıma da vermiş sanırım bu ganolf falan kanı koyulastırıyomus o sebepten başlıyor belkide bilemiyorumÇok heyecan yapma kan verirsen o zaman test gününü bekle yoksa 7 8 gibi erken gebelik testi yap
Evet hemşommm
Sağol canım ohss olmaktan korkuyorumAra ara kasık ağrıları normal canım. Çok ağrın oluyorsa sadece parol icebilirsin. Bize o şekilde bildi verilmişti
Gittim canım ama olmadı yine rahim 3 katman olmamış. Embriyo da fazla olmadığı için riske atmayalım dedi ve ertelendi.Canım sen ne yaptın gidebildin mi kontrole var mı bir gelişme
Benimde 3.transferim şuan dikkat ettiklerim Paketli gıda kahve bitkisel çaylar sakatat ürünler tüketmiyorum fındık ceviz avakado badem protein içerikli ve bol meyve sebze beslenmeye dikkat ediyorum onun dışında normal hayatına devam edebilirsin dedi doktorum ağır kaldırma spor vs yasakladi çok yatmakta tavsiye edilmiyor kan akışı olmalı hareket etmeliyiz ki rahim beslensin hatta günlük 10dk falan yürüyüş yapmaya çalışıyorum oksopar da kan sulandırıcı olarak veriyorlar genelde pıhtılaşma vs gibi özel bir durumun yoksaİlki olumsuz olunca artık daha dikkat etmem gerekiyor diye düşündüm
Bende giremedim güncelleme falan mı oldukiSabahtan beri giremiyordum siteye ne olduysa
Aynen canım sabahtan beri sürekli deniyorum bi türlü açılmadı neyseki açıldıBende giremedim güncelleme falan mı olduki
Bana opudan sonra ağrım var diyince serum olarak parol taktılar hemen ağrım kesilmişti sonrada birdaha ağrım olmamişti ağrı kesici icecek kadar.. bir iki güne daha iyi olursun canım inşallah kaliteli embriyolarin olsunAra ara kasık ağrıları normal canım. Çok ağrın oluyorsa sadece parol icebilirsin. Bize o şekilde bildi verilmişti