2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba. Bende bu ay transfer olacağım. İlki olumsuz oldu temmuzda denemiştik. Transferden sonra ne tüketip tüketmememiz konusunda bilgisi olan var mı, ayrıca yatış pozisyonu falan önemli mi

Bence direk kan vereyim yaa
Çok heyecan yapma kan verirsen o zaman test gününü bekle yoksa 7 8 gibi erken gebelik testi yap
Kızlar merhaba. Bende bu ay transfer olacağım. İlki olumsuz oldu temmuzda denemiştik. Transferden sonra ne tüketip tüketmememiz konusunda bilgisi olan var mı, ayrıca yatış pozisyonu falan önemli mi
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun sürecin ben iki süreç geçirdim aman aman çok özenmedim
Adet olmayi ki bekliyorsun canim
Evet hemşommm
Parol verdiler içicem canım birazdan onun dışında da bir sürü ilaç verdiler taze transfer düşünüyorlar oksapar falan ekledi
Aaaaa hadi hayırlısı olsun pıhtılaşmanı var sende

İlki olumsuz olunca artık daha dikkat etmem gerekiyor diye düşündüm

Transferden önce bende adet olamadım doktorum progestan iğnesi yaptı aradan bir hafta on gün geçti öyle adet oldum bence sende deneyebilirsin

Yoooo bilmiyorum ki doktorum bütün hastalara veriyormuş orda tedavi olan tanıdıklarıma da vermiş sanırım bu ganolf falan kanı koyulastırıyomus o sebepten başlıyor belkide bilemiyorum

İlki olumsuz olunca artık daha dikkat etmem gerekiyor diye düşündüm
Benimde 3.transferim şuan dikkat ettiklerim Paketli gıda kahve bitkisel çaylar sakatat ürünler tüketmiyorum fındık ceviz avakado badem protein içerikli ve bol meyve sebze beslenmeye dikkat ediyorum onun dışında normal hayatına devam edebilirsin dedi doktorum ağır kaldırma spor vs yasakladi çok yatmakta tavsiye edilmiyor kan akışı olmalı hareket etmeliyiz ki rahim beslensin hatta günlük 10dk falan yürüyüş yapmaya çalışıyorum oksopar da kan sulandırıcı olarak veriyorlar genelde pıhtılaşma vs gibi özel bir durumun yoksa

Ara ara kasık ağrıları normal canım. Çok ağrın oluyorsa sadece parol icebilirsin. Bize o şekilde bildi verilmişti
Bana opudan sonra ağrım var diyince serum olarak parol taktılar hemen ağrım kesilmişti sonrada birdaha ağrım olmamişti ağrı kesici icecek kadar.. bir iki güne daha iyi olursun canım inşallah kaliteli embriyolarin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…