- 23 Ocak 2022
- 781
- 892
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.981
Çok soru sordum kusura bakmaİnsallah guzel sonuclar aliriz hepimiz
Benim opu dan sonra ilk adetim olacak acaba bu ay mi transfer yaparlar yoksa 2. Adet mi bekletirler sizlerin nasıl oldu acabaİnsallah guzel sonuclar aliriz hepimiz
Benim 2 adet bekletmisti doktorBenim opu dan sonra ilk adetim olacak acaba bu ay mi transfer yaparlar yoksa 2. Adet mi bekletirler sizlerin nasıl oldu acaba
Tuketemeyenler icin çok güzel ekmeğe sürülebilir karışım tadı gerçekten güzel oluyorBen de genelde migros online kullaniyorum umarim yumusak gelir oturdugumuz yer cok yokus genelde online market kullaniyoruz arabamiz olmadigi icin
Aaa öyle mi umarım bu ay transfer yaparlarBenim 2 adet bekletmisti doktor
Yarin muhtemelen ara ogunume yetisir aksamustu deneyecegim tatli olarak tesekkurler tarif icinTuketemeyenler icin çok güzel ekmeğe sürülebilir karışım tadı gerçekten güzel oluyor
1 avakado biraz peynir çatalla ezin içine yarim limon biraz pul biber iyice karıştırın nefis ekmeğe surun güzel oluyor
Tatlı olarak tüketmek de oluyormus
1 avakado 1 olgun muz iyice blenderden geçirin dilerseniz azıcık bal ama gerek duyulmaz zaten tatlı dolapta bekletin 1 saat sonra yiyin afiyetle
Rica ederimYarin muhtemelen ara ogunume yetisir aksamustu deneyecegim tatli olarak tesekkurler tarif icin
Aynen canım yok adet oldum 7 gündür Estofrem kullanıyorum ne kadar kullanırım transfere kadar merak ediyorumİnşallah kasım tablosu bol bol bebişle dolsun
Adet mi bekliyorsun
İnşallah bunlar tutunma belirtisidir üzülme lütfenKızlar ya benim transfer gününü saymazsak 4. Gün bugün transferden sonra kasık ağrısı oldu bende hele bugün ara ara sağlam.bi kasık ağrılarım oldu şuan bile ara ara giriyor ayaklarım bı bakıyorum sıcacık bı bakıyorum buz gibi goguslerimde hassaslasti sizce artık zarından çıkıp tutunmuş mudur yumoslarim adet agrisindan beter bu kasık ağrısı sürekli.degil 5 dk da bir giriyor
Merhaba hayırlı olsun sürecinizkızlar merhaba 3. denemem için çıktım yola. ilk denememde 2019 yılında oğlum oldu. bu sene ocak ayında tekrar denedim olmadı. şimdi 3.üncü deneme için kolları sıvadık. adetimin 3. günü doktora gitti. günde 1 tane infolic combo , ve omega q 10, daha sonra 08.00-1600-24:00 saatlerinde estrofem, 21:00 da prednal kullanacam haftaya perşembe kontrolum var.dondurulmuş son embiryolarım.hatch blast 5bb, full blast 3 bb, blast 3 bb embiyolarım mevcut cift transfer olacak . haftaya perşembe kontrolum var
İnşallah canım ya evde test yapsam çıkar mı acaba 5.gun bugunİnşallah bunlar tutunma belirtisidir üzülme lütfen
Merhaba hayırlı olsun süreciniz
Tok henüz yapma erken 7 yada 8.ci gün yapİnşallah canım ya evde test yapsam çıkar mı acaba 5.gun bugun
Canım seninki de yakındır merak etme 6sı oldu artık gelir kırmızılarBen henüz regli olmadım
İlaç içip içmemekte kararsızım pskolojik baskı var sanki üstümdeCanım seninki de yakındır merak etme 6sı oldu artık gelir kırmızılar
Canım sen ne yaptın gidebildin mi kontrole var mı bir gelişmeHayır canım pazartesi kontrol perşembe ya da Cuma transfer olacak 22 sinde âdet oldum 9 veya 10 unda transfer dedi
Ay içme içme kekik çayı içtin mi hiç dağ kekiği vermişti bi arkadaşım bana tek fincan bile işe yaramıştı bendeİlaç içip içmemekte kararsızım pskolojik baskı var sanki üstümdeağlasam mı gülsem mi bilemedim