- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.961
Ne zaman yaptınız çizgi hemen mi çıktı yukarıda ki kuruma çizgisine dönmüşArkadaslar bi bakabilir misiniz ikisi arasinda fark varmi dun yaptigim testle bu gün yaptigim test arasinda ilki kimyasal oldugu icin bi tedirginlik var persembe gunu kan vericem 5. Ve 6 . Gun yaptim idrar testini
- Üstteki dun yaptigim test
- Alttaki bu gun yaptigim test sonucu
Ustteki dün yaptığım test alttakini yeni yaptimNe zaman yaptınız çizgi hemen mi çıktı yukarıda ki kuruma çizgisine dönmüş
Masallah şuan pozitif iki çizgiUstteki dün yaptığım test alttakini yeni yaptim
Daha persembeye 4 günün var o zamana kadar daha da değerin çıkar Allah’ın izniyleUstteki dün yaptığım test alttakini yeni yaptim
5. Gün 2 dondurulmus embriyo transfer edildiMasallah şuan pozitif iki çizgiinşallah kanda da pozitif görürsün merak etme 5. Ve 6. Gün biraz erken o yüzden çok belli değildir kaçıncı gün embriyo acaba
Amin inşallah benim de 5.gün donduruldu embriyo adet olmayı bekliyorum güzel sonuçlar alalım inşallah peki 5. Gün embriyo da kaç gün sonra kan testi veriyoruz5. Gün 2 dondurulmus embriyo transfer edildi
Tesekkur ederim allah kimsenin kucani bos birakmasin
10 gun sonra veriyosun kan testini transferin yapildigi günü saymiyosun ertesi gunu 1. Gun olarak sayiyosunAmin inşallah benim de 5.gün donduruldu embriyo adet olmayı bekliyorum güzel sonuçlar alalım inşallah peki 5. Gün embriyo da kaç gün sonra kan testi veriyoruz
İnsallah guzel sonuclar aliriz hepimizAmin inşallah benim de 5.gün donduruldu embriyo adet olmayı bekliyorum güzel sonuçlar alalım inşallah peki 5. Gün embriyo da kaç gün sonra kan testi veriyoruz
Bugun 2.gunu transferin. Transfer gunu aksam inanilmaz bas agrim oldu benim de mideme bile vurdu. Dun gunduz rahattim ama bugun benim de biraz kasik agrim var ozellikle sag tarafta. Cok agir bisi yapmiyorum ama yemek yaptim bugun kahvalti falan hazirladim kendime dagittiklarimi esim topluyor ama:) gunde 1 adet kahve iciyorum cekirdekten taze cekim bir adet standart kahve sutle iciyorum. Sizler nasilsiniz?Sizde durumlar nasil
Cok az kalmis ne guzel10 gun sonra veriyosun kan testini transferin yapildigi günü saymiyosun ertesi gunu 1. Gun olarak sayiyosun
Ben 30ekimde 'de transfer oldum 9 Kasım Perşembe kan vericem
Kaset testte gorhnduguns gore bence pozitif beklemeden de yarin gidip kan verebilirsin sadece biraz dusuk cikabilir beta ama en azindan kanda da pozitifi gormus olursunArkadaslar bi bakabilir misiniz ikisi arasinda fark varmi dun yaptigim testle bu gün yaptigim test arasinda ilki kimyasal oldugu icin bi tedirginlik var persembe gunu kan vericem 5. Ve 6 . Gun yaptim idrar testini
- Üstteki dun yaptigim test
- Alttaki bu gun yaptigim test sonucu
Benim doktorum bana kahve ve adacayi papatya gibi caylari da yasakladi ben sabahlari yarim avakadoyu eziyorum icine yumurta ve labne peynir koyup yiyorum çiğ badem havuç yiyorum bol bol size de oneririmBugun 2.gunu transferin. Transfer gunu aksam inanilmaz bas agrim oldu benim de mideme bile vurdu. Dun gunduz rahattim ama bugun benim de biraz kasik agrim var ozellikle sag tarafta. Cok agir bisi yapmiyorum ama yemek yaptim bugun kahvalti falan hazirladim kendime dagittiklarimi esim topluyor ama:) gunde 1 adet kahve iciyorum cekirdekten taze cekim bir adet standart kahve sutle iciyorum. Sizler nasilsiniz?
İlk transferim kimyasal oldugu icin eşim bu sefer goturmuyo persembe gunu verelim diyo o yuzden mecbur bekliycezCok az kalmis ne guzel
Kaset testte gorhnduguns gore bence pozitif beklemeden de yarin gidip kan verebilirsin sadece biraz dusuk cikabilir beta ama en azindan kanda da pozitifi gormus olursun
Labne yumurta sabahlari ben de yiyorum gun icinde cig kuruyemis de yiyorum ama gunde en az 6 fincan kahve icen biri olarak onu yapamiyorumBenim doktorum bana kahve ve adacayi papatya gibi caylari da yasakladi ben sabahlari yarim avakadoyu eziyorum icine yumurta ve labne peynir koyup yiyorum çiğ badem havuç yiyorum bol bol size de oneririm
Yapacak bir sey yok bekleriz hep beraberİlk transferim kimyasal oldugu icin eşim bu sefer goturmuyo persembe gunu verelim diyo o yuzden mecbur bekliycez
Sonu hayirli olsun yeter ki beklerizYapacak bir sey yok bekleriz hep beraber
Bana doktorum soyledigi icin biliyorum bende kahveci biri degilim hic. Aklima gelmez oyle kahve keyfim yok cay icerim teksem de sallama cay hahahahaLabne yumurta sabahlari ben de yiyorum gun icinde cig kuruyemis de yiyorum ama gunde en az 6 fincan kahve icen biri olarak onu yapamiyorumcay hic sevmiyorum cok mecbur kalirsam elimde surundurerek bir minik bardak belki. Transfer gunu icmedim kahve ama dun ve bugun ictim gunluk 200 mg kafein alabiliyoruz diye biliyorum ama nescafe gibi granul kahve olmamali. Belki de ilk tutunma olana kadar hic icmemek daha iyidir dedigin gibi. Bu konuyu dusunecegim
Yarim avakadoyu ez icine laben ve yumurta ez karistir ye cok faydali ben her sabah yiyorum o seyilde tuket avakado asiri faydali heleki bu surecteYapacak bir sey yok bekleriz hep beraber
Avokado siparisi vereyim yarin ben deYarim avakadoyu ez icine laben ve yumurta ez karistir ye cok faydali ben her sabah yiyorum o seyilde tuket avakado asiri faydali heleki bu surecte
Ben a101 den aldim yumusak olanlari al sert olmasin ezilmiyo yiyemezsin ben 1 defa yaptim o hatayi yiyemedimAvokado siparisi vereyim yarin ben de
Ben de genelde migros online kullaniyorum umarim yumusak gelir oturdugumuz yer cok yokus genelde online market kullaniyoruz arabamiz olmadigi icinBen a101 den aldim yumusak olanlari al sert olmasin ezilmiyo yiyemezsin ben 1 defa yaptim o hatayi yiyemedim