- 28 Eylül 2023
- 268
- 433
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.941
Yapma yapma daha bekle üzülme benim ki buqün yanıma qeldi ben ablamda kalıyorum o bana bakıyor kalk test yapalım diyo kendimi uzemem dedim vallaCuma günü kan vermeye gidicem ben evde hiç hamilelik testim de yok ya çok merak ediyorum
Senin niye test günün erken benim geç anlamadimYapma yapma daha bekle üzülme benim ki buqün yanıma qeldi ben ablamda kalıyorum o bana bakıyor kalk test yapalım diyo kendimi uzemem dedim valla
Valla yavrum benim doktorum öyle bütün hastalarına aynı şeyi yapiyorSenin niye test günün erken benim geç anlamadim
Bende çarşamba günü kan mi versem acabaValla yavrum benim doktorum öyle bütün hastalarına aynı şeyi yapiyor
Ne zaman transfer oldunHeyecanla bekliyorum kasıklarım ağrıyor şuan istersen tabloya benide ekleyebilirsin belki şans getirir bana canımyaş 28 ilk deneme 5.gun embryosu çift embryo sonuç 11 Kasım da gidicem doktora
MaşallahBenim de 2. Transfer ilki kimyasal oldu 5. Gun 2embriyo transfer edildi 5. Gun yaptigim idrar testinde ikinci cizgiyi gördüm inşallah devami gelir 9 kasimda kan vericem
İnşallah canım beklemedeyim halaYarın senin regli gündü dimi
.İlac olarak ne kullaniyorsunuz
Fitil bende kullanıyorum sabah 2 akşam 2 ama hep geri çıkıyor ya sende de oluyor mu.
Progestan fitil, progestan dex, estrofem, folik asit bide vitamin kullanıyorum.
1 Kasım canimNe zaman transfer oldun
Maşallahhoşgeldin
İnşallah canım beklemedeyim hala
Tamam gülüm yazdım1 Kasım canim
İleri doğru itebildigin kadar it bide hemen ayağa kalkma biraz uzan öyle kalk çıkmaz o zaman. Bende hiç geri çıkmadı ama fitil akıntı yapıyor bazen.Fitil bende kullanıyorum sabah 2 akşam 2 ama hep geri çıkıyor ya sende de oluyor mu
İyiyim canım beklemedeyiz. Sen nasılsınKızçeler nasılsınız.... Ancak müsait oldum neler yapıyorsunuz
Valla yavrum sen bilirsin nasıl istersen öyle yap benimki senin kadar uzun olsaydı bende yapardım erkendenBende çarşamba günü kan mi versem acaba
Hamd olsun bende çok şükür hafta sonları fırsat buldukça kaçıyoruz dışarı anca bakabildim burayaİyiyim canım beklemedeyiz. Sen nasılsın
Bende de oluyor çok fazla kullanmaktan oluyormuşFitil bende kullanıyorum sabah 2 akşam 2 ama hep geri çıkıyor ya sende de oluyor mu
Hergun oluyor yaBende de oluyor çok fazla kullanmaktan oluyormuş
Benimd herqun oluyorHergun oluyor ya
Ay inşallah hamileyizdir yaaaBenimd herqun oluyor
İnşallah yavrum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimizeAy inşallah hamileyizdir yaaa