-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.921
9 kasimda demeyi unutmusumAz kaldi sabredelim ben de kasım'da kan vercem insallah hepimiz müjdeli guzel haberlerle döneriz ama cok da dayanamazsaniz 1 gun once de verebilirsinizbir gun bir gündür
Test günüm cumartesi ama cuma akşamı gidip vermeyi düşünüyorumAz kaldi sabredelim ben de kasım'da kan vercem insallah hepimiz müjdeli guzel haberlerle döneriz ama cok da dayanamazsaniz 1 gun once de verebilirsinizbir gun bir gündür
Belirtin varmı canim9 kasimda demeyi unutmusum
Yok sıfır belirti hatta bilmesem transfer oldugumu rüya gördümü düsünücemBelirtin varmı canim
Çatlama iğnesi vuruldunuz mu ?Benim de 2. Transfer ilki kimyasal oldu 5. Gun 2embriyo transfer edildi 5. Gun yaptigim idrar testinde ikinci cizgiyi gördüm inşallah devami gelir 9 kasimda kan vericem
Hayir benim 2. Transfer dondurulmus transfer oldugu icin catlatma ignesi kullanmadimÇatlama iğnesi vuruldunuz mu ?
Hayırlı olsun. Sağlıcakla ilerler inşallah.Hayir benim 2. Transfer dondurulmus transfer oldugu icin catlatma ignesi kullanmadim
Göğüs hassasiyeti de var bendeYok sıfır belirti hatta bilmesem transfer oldugumu rüya gördümü düsünücem
ay cok sevindim 5. gün bile baya belirgin hafi inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde seninledir. bu arada kimyasal kanamasından hemen sonra transfer oldun mu bekledin mi ben de kimyasal oldu dün kanamam başladı o yüzden merak ettimBenim de 2. Transfer ilki kimyasal oldu 5. Gun 2embriyo transfer edildi 5. Gun yaptigim idrar testinde ikinci cizgiyi gördüm inşallah devami gelir 9 kasimda kan vericem
yaa cok heyecanliiBenim de 2. Transfer ilki kimyasal oldu 5. Gun 2embriyo transfer edildi 5. Gun yaptigim idrar testinde ikinci cizgiyi gördüm inşallah devami gelir 9 kasimda kan vericem
Benim eşimde aynı. Az kaldı biraz daha sabredelim yaparız testleri. Ben kan testinden önce evde kaset test yaparım ama yinede. İnşallah pozitifi görcezYa eczane çok uzak ya hiç elimde de test yok eşimde izin vermiyor yapmama negatif çıkarsa kötü olursun diyo bana direk kan verelim diyo bilmiyorum nasıl sabredicem
İlac olarak ne kullaniyorsunuzBenim eşimde aynı. Az kaldı biraz daha sabredelim yaparız testleri. Ben kan testinden önce evde kaset test yaparım ama yinede. İnşallah pozitifi görcez
Doktorum iki adet olmam gerektigini soyledi 2 ay bekledikay cok sevindim 5. gün bile baya belirgin hafi inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde seninledir. bu arada kimyasal kanamasından hemen sonra transfer oldun mu bekledin mi ben de kimyasal oldu dün kanamam başladı o yüzden merak ettim
Sizde durumlar nasilyaa cok heyecanlii
Canim aynı uaştayiz aynı qün transferimiz olmuş ama benim çarşamba qunu test qunum hayirlisi olsun inşallah hepimiz içinMerhaba kizceler bende 1 Kasım'da transfer oldum ilk denemem 28 yaşındayım 5.gun embryosu 4aa kalite transferden beri kasık ağrım ve bel ağrım var sizce tutmuş müdür cumartesi günü test günüm ama ben cuma günü akşam kan vermeyi düşünüyorum benim gibi aynı olan var mı acaba
Mrb canım birşey sorucam prednol kullandın mi sen transferden önce yada sonraCanim aynı uaştayiz aynı qün transferimiz olmuş ama benim çarşamba qunu test qunum hayirlisi olsun inşallah hepimiz içinve benimde çift embriyo
Yok canim hiç kullanmadım transfer öncesi estrofem progestan fitil sonrası aynı ek olarak coraspirin hap 3 ilaç tek blve bendede 2.qunden beri kaşık aqrilarim var buqün azaldilarMrb canım birşey sorucam prednol kullandın mi sen transferden önce yada sonra
Benim kasık ağrılarım gittikçe şiddetleniyor şuanda da aşırı şekilde var ve belim çok ağrıyorYok canim hiç kullanmadım transfer öncesi estrofem progestan fitil sonrası aynı ek olarak coraspirin hap 3 ilaç tek blve bendede 2.qunden beri kaşık aqrilarim var buqün azaldilar
Valla benim vardı artık ara ara olmaya başladı ama devam ediyor benimdeBenim kasık ağrılarım gittikçe şiddetleniyor şuanda da aşırı şekilde var ve belim çok ağrıyor
Cuma günü kan vermeye gidicem ben evde hiç hamilelik testim de yok ya çok merak ediyorumValla benim vardı artık ara ara olmaya başladı ama devam ediyor benimde