-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.901
Benim ilk ikisi kasik agrisi yapti ilk gunden simdi hic bisey hissetmiyorum sizde bi agri var mi dunden bu guneBenim tedavim doğal siklusla oldu bu kez belki duymussunuzdur ilaçsız transfer oluyor yani o nedenle farklı biraz evet burda bir iki kişi daha o vardı o şekilde transfer olan sizide öyle sandım kusura bakmayın
söylediklern belirti olabilir ama olmayadabilir canım test yapmadan hiç bilemezsin. ama inşallah bunlar bebişinin tutunma belirtileridirMerhaba kizceler bende 1 Kasım'da transfer oldum ilk denemem 28 yaşındayım 5.gun embryosu 4aa kalite transferden beri kasık ağrım ve bel ağrım var sizce tutmuş müdür cumartesi günü test günüm ama ben cuma günü akşam kan vermeyi düşünüyorum benim gibi aynı olan var mı acaba
hm anladım canım bizde hemşire var o da zar zor acıyor tlfnu zorla konusuyor sanki bıkkın bıkkınAsistaniyla konuşuyorum oda doktor beyin mesajlarini falan bana atiyor
Hafif kasık ağrılarım var birde ilk gün şiddetli bir baş ağrısı olduBenim ilk ikisi kasik agrisi yapti ilk gunden simdi hic bisey hissetmiyorum sizde bi agri var mi dunden bu gune
Bende suanlik hic bisey yok bakalim zaman ne gostericekHafif kasık ağrılarım var birde ilk gün şiddetli bir baş ağrısı oldu
Benimde bugün 3. Günüm kasık ve bel ağrım var hafif ama rahatsız edecek gibi değil. Olabilirmiş transferden sonra ağrı normal demişlerdi bana. Bende 2 Kasım'da transfer oldum test günüm 14 ü. Sen kaçında yapcan testi canım.Merhaba kizceler bende 1 Kasım'da transfer oldum ilk denemem 28 yaşındayım 5.gun embryosu 4aa kalite transferden beri kasık ağrım ve bel ağrım var sizce tutmuş müdür cumartesi günü test günüm ama ben cuma günü akşam kan vermeyi düşünüyorum benim gibi aynı olan var mı acaba
Transfer gününü de sayıyor muyuz kisöylediklern belirti olabilir ama olmayadabilir canım test yapmadan hiç bilemezsin. ama inşallah bunlar bebişinin tutunma belirtileridir
Doktorum 11 de gel dedi ama ben önümüzdeki cuma günü kan vermeyi düşünüyorum yaBenimde bugün 3. Günüm kasık ve bel ağrım var hafif ama rahatsız edecek gibi değil. Olabilirmiş transferden sonra ağrı normal demişlerdi bana. Bende 2 Kasım'da transfer oldum test günüm 14 ü. Sen kaçında yapcan testi canım.
Merhaba hoşgeldinizSelamin aleykum bende bugun trasfer oldum cok heyecanli insallah hepimiz pozitif sonucu aliriz insallah
Bende iyi gibiyim ortaya karışıkİyiyim canım sen napiyosun nasılsın
Yarın atarım belki henüz gelen giden de yok bendeVala ben mesaj attım onlar aramıyo zaten Bızımı takıp edecekelrSende at bı Bakalım ben yarında sogan suyu denıcem
ben de iyiuim teşekkürler ancak girebildim hafta sonu memleket telaşı fln. kanamam başldı benimde baya parçalı oluyor kimyasal dan dolayı mı acaba
Elim gitmiyor düzeltmeyekismet artık sonucta degiştiremeyeceksin bu durumu xok zor ama düşünüp düşünüp kendini üzme canım. bu arada benim pozitifi kaldır istersen
Merhaba hoşgeldinizMerhaba kizceler bende 1 Kasım'da transfer oldum ilk denemem 28 yaşındayım 5.gun embryosu 4aa kalite transferden beri kasık ağrım ve bel ağrım var sizce tutmuş müdür cumartesi günü test günüm ama ben cuma günü akşam kan vermeyi düşünüyorum benim gibi aynı olan var mı acaba
Hakkimizda hayırlısı olsun inşallahMerhaba hoşgeldinizinşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bende iyi gibiyim ortaya karışık
Yarın atarım belki henüz gelen giden de yok bende
Elim gitmiyor düzeltmeye
Merhaba hoşgeldinizinşallah güzel haberler alırsınız kan testiniz ne zamansa o zaman yaptın
İnsallahMerhaba hoşgeldinizinşallah güzel sonuçlar alırsınız
Elim gitmiyor düzeltmeye
Merhaba hoşgeldinizinşallah güzel haberler alırsınız kan testiniz ne zamansa o zaman yaptın
Çok aminHakkimizda hayırlısı olsun inşallah
Heyecanla bekliyorum kasıklarım ağrıyor şuan istersen tabloya benide ekleyebilirsin belki şans getirir bana canımÇok aminnasıl gidiyor durumlar
Ben mesaj atıyorum onlar beni ariyolar canımhm anladım canım bizde hemşire var o da zar zor acıyor tlfnu zorla konusuyor sanki bıkkın bıkkın
Yarın senin regli gündü dimiMerhaba hoşgeldinizinşallah güzel sonuçlar alırsınız
Elim gitmiyor düzeltmeye
bende o tarihe kadar beklemem ya evde test yaparımDoktorum 11 de gel dedi ama ben önümüzdeki cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ya
Ya eczane çok uzak ya hiç elimde de test yok eşimde izin vermiyor yapmama negatif çıkarsa kötü olursun diyo bana direk kan verelim diyo bilmiyorum nasıl sabredicembende o tarihe kadar beklemem ya evde test yaparım
Az kaldi sabredelim ben de kasım'da kan vercem insallah hepimiz müjdeli guzel haberlerle döneriz ama cok da dayanamazsaniz 1 gun once de verebilirsinizYa eczane çok uzak ya hiç elimde de test yok eşimde izin vermiyor yapmama negatif çıkarsa kötü olursun diyo bana direk kan verelim diyo bilmiyorum nasıl sabredicem