2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim tedavim doğal siklusla oldu bu kez belki duymussunuzdur ilaçsız transfer oluyor yani o nedenle farklı biraz evet burda bir iki kişi daha o vardı o şekilde transfer olan sizide öyle sandım kusura bakmayın
Benim ilk ikisi kasik agrisi yapti ilk gunden simdi hic bisey hissetmiyorum sizde bi agri var mi dunden bu gune

söylediklern belirti olabilir ama olmayadabilir canım test yapmadan hiç bilemezsin. ama inşallah bunlar bebişinin tutunma belirtileridir

Benimde bugün 3. Günüm kasık ve bel ağrım var hafif ama rahatsız edecek gibi değil. Olabilirmiş transferden sonra ağrı normal demişlerdi bana. Bende 2 Kasım'da transfer oldum test günüm 14 ü. Sen kaçında yapcan testi canım.

Doktorum 11 de gel dedi ama ben önümüzdeki cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ya

Selamin aleykum bende bugun trasfer oldum cok heyecanli insallah hepimiz pozitif sonucu aliriz insallah
Merhaba hoşgeldiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız
İyiyim canım sen napiyosun nasılsın
Bende iyi gibiyim ortaya karışık
Vala ben mesaj attım onlar aramıyo zaten Bızımı takıp edecekelr Sende at bı Bakalım ben yarında sogan suyu denıcem
Yarın atarım belki henüz gelen giden de yok bende
ben de iyiuim teşekkürler ancak girebildim hafta sonu memleket telaşı fln. kanamam başldı benimde baya parçalı oluyor kimyasal dan dolayı mı acaba

kismet artık sonucta degiştiremeyeceksin bu durumu xok zor ama düşünüp düşünüp kendini üzme canım. bu arada benim pozitifi kaldır istersen
Elim gitmiyor düzeltmeye
Merhaba hoşgeldiniz inşallah güzel haberler alırsınız kan testiniz ne zamansa o zaman yaptın

Yarın senin regli gündü dimi

Ya eczane çok uzak ya hiç elimde de test yok eşimde izin vermiyor yapmama negatif çıkarsa kötü olursun diyo bana direk kan verelim diyo bilmiyorum nasıl sabredicem
Az kaldi sabredelim ben de kasım'da kan vercem insallah hepimiz müjdeli guzel haberlerle döneriz ama cok da dayanamazsaniz 1 gun once de verebilirsiniz bir gun bir gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…