2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Kızlar çok özür dileyerek atıyorum bunu ama sadece mama ile besleniyor bebeğim bu ne olabilir ki böyle? Siyah kılcal gibi bir şeyler var.
Yakın zamanda demir ilacına başladınız mı? Ağır gelince bu tarz görünüm yaratabiliyor dışkıda öyle bir durumda doktorunuzla görüşürseniz bir süre ara vermenizi söyleyebilir. Doktorunuza göstermenizi öneririm, çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, kaşıkla içer belki ya da iyice acıkınca dayanamayıp mama da içebilir belki

Ahh çok çok geçmiş olsun şimdi iyi misin

Tadımlara başlayan arkadaşlarım ve deneyimli anneler, bir sorum olacak tadımlara başlarken ufak öğürmeler, tükürmeler normal mi acaba yaşamış mıydınız, ek gıda reddine döner mi acaba yoksa genelde karşılaşılan bir durum mı diye merak ettim

Sen yeter ki iyi ol, o da beslenir üzülme lütfen

Çok çok geçmiş olsun belki d vitamininin damlalığı ile beslenebilir ben ilkinde öyle yapmıştım doğduğunda

Bunu da deneyelim bakalım çok teşekkür ederim hepinize
Çok geçmiş olsun. Bayılmanın nedeni neymiş? Tansiyon ateş vs kaynaklı mı acaba? Ben hayatımda hiç bayılmadım ama geçenlerde tansiyonum çıkmıştı kollarım falan hissizleşti. Ama çabuk toparladım hemen limonlu su içtim kendime geldim. Allah korumuş gerçekten seni de bebeği de. İyiki komşular kapına gelmiş. Benimki sabah akşam krizlere girdiğinde kimse gelip sormamıştı.

Tokilerde oturuyoruz binada herkes birbirini tanır. Bir de tokideki okulda ögretmenim o yüzden komşular daha da iyi davranıyor galiba. Bayılmamın nedeni tansiyonmus. Zaten çok kötü üşütmüştüm, hiç dinlenmeye de vakit olmadı 4. Ay sağ olsun kimsede durmuyor bebeğim. Hem hastalık hem tansiyon hem yorgunluk derken bayılmışım sizin için de üzüldüm Allah korusun insanın başına bir şey gelse öylece kalacak demek ki

Aynen benimde burda komşu yok sanki yabancı yer gibi sana da geçmiş olsun canm

Kızlar günaydın. Bebeklerimiz dört ay itibari ile artık ne kadar süre uyanık kalabilir? Yani kaç saatte bir uykuya yatırıyorsunuz?
Gündüz 3 uyku 4-8 ay arası ama benim kız hala 4 uyku yapıyor son uykusu şekerleme 30 dk.
Gün içinee 3,5-4 saat gündüz 11-12 saat gece uyumaları gerekiyor. Ben tablo yapmıştı atarım bulunca

Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…