- 19 Ocak 2023
- 956
- 1.205
- 27
Teşekkür ederim canım. Maalesef buzluktaki sütü içmiyor gün içinde sagilmissa içiyor. İçmiyor hâlâ mamaÇok geçmiş olsun canımBuzlukta sütün yokmuydu hiç ?
Doktor başka bir şey önermedimi acabaTeşekkür ederim canım. Maalesef buzluktaki sütü içmiyor gün içinde sagilmissa içiyor. İçmiyor hâlâ mama
Yakın zamanda demir ilacına başladınız mı? Ağır gelince bu tarz görünüm yaratabiliyor dışkıda öyle bir durumda doktorunuzla görüşürseniz bir süre ara vermenizi söyleyebilir. Doktorunuza göstermenizi öneririm, çok geçmiş olsunKızlar çok özür dileyerek atıyorum bunu ama sadece mama ile besleniyor bebeğim bu ne olabilir ki böyle? Siyah kılcal gibi bir şeyler var.
Çok geçmiş olsun, kaşıkla içer belkiKızlar çok üzgünüm boğazım ağrıyor demiştim çok kötü usutmusum. Bebekle oyun oynarken bayılmışımkomşular bebek ağlama sesine eşimi aramışlar 15 dakika sonra kendime gelmişim. Hastanede ilaç serum falan verildi 48 saat emziremicem. Ve mama denedik içmiyor şu an ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Ahh çok çok geçmiş olsun şimdi iyi misinKızlar çok üzgünüm boğazım ağrıyor demiştim çok kötü usutmusum. Bebekle oyun oynarken bayılmışımkomşular bebek ağlama sesine eşimi aramışlar 15 dakika sonra kendime gelmişim. Hastanede ilaç serum falan verildi 48 saat emziremicem. Ve mama denedik içmiyor şu an ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Sen yeter ki iyi ol, o da beslenir üzülme lütfenKızlar çok üzgünüm boğazım ağrıyor demiştim çok kötü usutmusum. Bebekle oyun oynarken bayılmışımkomşular bebek ağlama sesine eşimi aramışlar 15 dakika sonra kendime gelmişim. Hastanede ilaç serum falan verildi 48 saat emziremicem. Ve mama denedik içmiyor şu an ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Olsun üzme kendini mecbur kalıp içicek acıkıncaTeşekkür ederim canım. Maalesef buzluktaki sütü içmiyor gün içinde sagilmissa içiyor. İçmiyor hâlâ mama
Çok çok geçmiş olsunKızlar çok üzgünüm boğazım ağrıyor demiştim çok kötü usutmusum. Bebekle oyun oynarken bayılmışımkomşular bebek ağlama sesine eşimi aramışlar 15 dakika sonra kendime gelmişim. Hastanede ilaç serum falan verildi 48 saat emziremicem. Ve mama denedik içmiyor şu an ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Yok maalesef önermedi acil doktoruydu . Çok uzun süre içmezse süt verecek birini bulacaz galibaDoktor başka bir şey önermedimi acaba
Endişe etme ama acıkırsa içer mamayı
Çok şükür iyiyim canım teşekkürlerAhh çok çok geçmiş olsun şimdi iyi misin
Demir ilacından böyle olmuşKızlar çok özür dileyerek atıyorum bunu ama sadece mama ile besleniyor bebeğim bu ne olabilir ki böyle? Siyah kılcal gibi bir şeyler var.
Bunu da deneyelim bakalım çok teşekkür ederim hepinizeÇok çok geçmiş olsunbelki d vitamininin damlalığı ile beslenebilir ben ilkinde öyle yapmıştım doğduğunda
Çok geçmiş olsun. Bayılmanın nedeni neymiş? Tansiyon ateş vs kaynaklı mı acaba? Ben hayatımda hiç bayılmadım ama geçenlerde tansiyonum çıkmıştı kollarım falan hissizleşti. Ama çabuk toparladım hemen limonlu su içtim kendime geldim. Allah korumuş gerçekten seni de bebeği de. İyiki komşular kapına gelmiş. Benimki sabah akşam krizlere girdiğinde kimse gelip sormamıştı.Bunu da deneyelim bakalım çok teşekkür ederim hepinize
Bir kere kullandım halbuki sadece o da cumartesi günüydü.Demir ilacından böyle olmuş
Tokilerde oturuyoruz binada herkes birbirini tanır. Bir de tokideki okulda ögretmenim o yüzden komşular daha da iyi davranıyor galiba. Bayılmamın nedeni tansiyonmus. Zaten çok kötü üşütmüştüm, hiç dinlenmeye de vakit olmadı 4. Ay sağ olsun kimsede durmuyor bebeğim. Hem hastalık hem tansiyon hem yorgunluk derken bayılmışımÇok geçmiş olsun. Bayılmanın nedeni neymiş? Tansiyon ateş vs kaynaklı mı acaba? Ben hayatımda hiç bayılmadım ama geçenlerde tansiyonum çıkmıştı kollarım falan hissizleşti. Ama çabuk toparladım hemen limonlu su içtim kendime geldim. Allah korumuş gerçekten seni de bebeği de. İyiki komşular kapına gelmiş. Benimki sabah akşam krizlere girdiğinde kimse gelip sormamıştı.
Ay Allah razı olsun canım valla az da olsa beslendi bu şekilde biberondan içmiyor hâlâÇok çok geçmiş olsunbelki d vitamininin damlalığı ile beslenebilir ben ilkinde öyle yapmıştım doğduğunda
Aynen benimde burda komşu yok sanki yabancı yer gibi sana da geçmiş olsun canmÇok geçmiş olsun. Bayılmanın nedeni neymiş? Tansiyon ateş vs kaynaklı mı acaba? Ben hayatımda hiç bayılmadım ama geçenlerde tansiyonum çıkmıştı kollarım falan hissizleşti. Ama çabuk toparladım hemen limonlu su içtim kendime geldim. Allah korumuş gerçekten seni de bebeği de. İyiki komşular kapına gelmiş. Benimki sabah akşam krizlere girdiğinde kimse gelip sormamıştı.
Gündüz 3 uyku 4-8 ay arası ama benim kız hala 4 uyku yapıyor son uykusu şekerleme 30 dk.Kızlar günaydın. Bebeklerimiz dört ay itibari ile artık ne kadar süre uyanık kalabilir? Yani kaç saatte bir uykuya yatırıyorsunuz?
Çok çok geçmiş olsunKızlar çok üzgünüm boğazım ağrıyor demiştim çok kötü usutmusum. Bebekle oyun oynarken bayılmışımkomşular bebek ağlama sesine eşimi aramışlar 15 dakika sonra kendime gelmişim. Hastanede ilaç serum falan verildi 48 saat emziremicem. Ve mama denedik içmiyor şu an ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?