Arada sırada kullanıyorum ben çok çıkmasa da böyle oyalanıyor işte sonrasındaÇok mu hareketli o yüzden mi?
İşte ben veriyorum kızın eline içiyorYok, birikmiyor artık. İkinci ayda sütüm azalınca memeler sertleşmemeye başlamıştı zaten, anca çekince geliyordu, kendiliğinden sızmıyordu yani. Sonra toparlandım, sertleşmeler yine başladı ama bir daha hiç öyle ilk haftalardaki gibi şırıl şırıl sızmalar olmadı. mochiyi en son taktığımda ( geçen ay falan) saklamaya değmeyecek bir miktar çıkmıştıtemizlemeye uğraştığıma değmez dedim ben de
Ben varya geçen hafta tek bir tane çikolata yemedim çok çok iyiydim, taa ki eşim Almanya dan çikolata getirene kadaryamuna korsede en sonda takıyordum şimdi ortaya gelmişim. Ama işte şimdi çikolata bitene kadar eski halime geri dönücem galiba. Acil annemlerin payını bırakmalıyım
İşte ben veriyorum kızın eline içiyor
Bence birikebilir çünkü benim hala birikiyor
Bazı doktorlar atılmasının gerekmediğini bazıları ise 4 saat emzirmemek o sütü de atmak gerektiğini söylüyor.Bizimki daha anasının gıdısını tutabiliyor ancabir de iki ay önce pompada 10 cc ler 20 ccler gördüğümden beri psikolojim el vermiyor mochi ve pompa kullanmaya
Ya bu arada dişçide işlem yaptıranlar vardı, dolgu vb durumunda sütü sağıp döküyor muyuz, ne kadar sürüyor etkisi? Perşembe randevum var, hemen yapmaz herhalde işlemi de hazırlıklı olayım.
Ben 3 4 saat emzirmeyip biriken sütü de dökmüştüm ama o zaman 40 ı bile çıkmamıştı. Bende de bir çürük daha var onu yaptırmam lazım ama ramazanda aranan anneme ulaşılamıyorBizimki daha anasının gıdısını tutabiliyor ancabir de iki ay önce pompada 10 cc ler 20 ccler gördüğümden beri psikolojim el vermiyor mochi ve pompa kullanmaya
Ya bu arada dişçide işlem yaptıranlar vardı, dolgu vb durumunda sütü sağıp döküyor muyuz, ne kadar sürüyor etkisi? Perşembe randevum var, hemen yapmaz herhalde işlemi de hazırlıklı olayım.
Ben 3 4 saat emzirmeyip biriken sütü de dökmüştüm ama o zaman 40 ı bile çıkmamıştı. Bende de bir çürük daha var onu yaptırmam lazım ama ramazanda aranan anneme ulaşılamıyor
Yok, bu saatten sonra bozmam, o kadarcık sütle sekiz kilo yaptık tosunu neticedeBazı doktorlar atılmasının gerekmediğini bazıları ise 4 saat emzirmemek o sütü de atmak gerektiğini söylüyor.
Süt konusunda moralini sakın bozma bunu en iyi sen biliyorsun.
Kesinlikle öyleYok, bu saatten sonra bozmam, o kadarcık sütle sekiz kilo yaptık tosunu neticedeama mecbur kalmadıkça sağmak istemiyorum, kesin gereksiz strese girerim çünkü. Zaten pek önerilmiyor da, biliyorsun. (İşe gitme durumunda veya böyle hastalık vb surumlarında yapılan zorunlu sağımlar hariç)
Yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Kızlar çok üzgünüm boğazım ağrıyor demiştim çok kötü usutmusum. Bebekle oyun oynarken bayılmışımkomşular bebek ağlama sesine eşimi aramışlar 15 dakika sonra kendime gelmişim. Hastanede ilaç serum falan verildi 48 saat emziremicem. Ve mama denedik içmiyor şu an ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Kızlar çok üzgünüm boğazım ağrıyor demiştim çok kötü usutmusum. Bebekle oyun oynarken bayılmışımkomşular bebek ağlama sesine eşimi aramışlar 15 dakika sonra kendime gelmişim. Hastanede ilaç serum falan verildi 48 saat emziremicem. Ve mama denedik içmiyor şu an ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Sağ ol canım aldırayim eşime inşaallah içerKesinlikle öyle
Yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun.
Aptamilin hazır mamaları var. 200 ml olarak satılıyor migroslarda. Onu da bir denesene
Bepantol sensidaily kullanıyorum ben de nemlendirmesi iyi günlük kullanıma uygun doktorumuz tavsiye etmişti.Bebek yağı daha kullanmadımKızlar bebek yağında nemlendirmesi en yüksek olan hangisi acaba?
Biberona alışkın aslında her sabah ekstra süt sağarım 90 CC kadar. Gece uyutmadan onu veririm çünkü o saatlerde sütüm kalmıyor. Mama içmeyince onu verdik içti ama başka yokÇok geçmiş olsun, biraz toparlanmışsındır umarım şimdi
Acıkınca içer, hiç merak etme. Bizimki de biberona hiç alışık değil, birkaç kez sağılmış sütümden vermemiz gerekmişti. Başta kesinlikle kabul etmedi ama iyice acıkınca lıkır lıkır içti. Yenidoğan değiller artık, üç beş saat açlıkla kan şekerleri düşmez.
Çok geçmiş olsunKızlar çok üzgünüm boğazım ağrıyor demiştim çok kötü usutmusum. Bebekle oyun oynarken bayılmışımkomşular bebek ağlama sesine eşimi aramışlar 15 dakika sonra kendime gelmişim. Hastanede ilaç serum falan verildi 48 saat emziremicem. Ve mama denedik içmiyor şu an ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
HahaAy sesli güldümbizimki de herhalde madem bebek yavaş yavaş ayaklanmaya başladı, hemen yazlık hazırlığına başlayayım diye düşündü ki bu haftasonu bodruma dönmeye karar vermiş
4 saat iyiymiş ya, ben 12 saat falan olur diye korkmuştum. Acık sabretsin o zaman madem
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok üzgünüm boğazım ağrıyor demiştim çok kötü usutmusum. Bebekle oyun oynarken bayılmışımkomşular bebek ağlama sesine eşimi aramışlar 15 dakika sonra kendime gelmişim. Hastanede ilaç serum falan verildi 48 saat emziremicem. Ve mama denedik içmiyor şu an ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?