Nasıl ya dolandırılmışızblenderda hiç denemedim ki yani genel olarak hiç denemedim. Bir kere ilk gelince denemiştim. Valla şimdi bakayım diye aradım makineyi ama üst dolaplarda, üşendim indirmeye
Bende böyle bir bilgi yoktuannem bize geldiğinde kurabiye filan yapıyor bir bakıyor pudra şekeri yok kurabiyeye başlamış, koş git al gel hemen diye bir azarlıyor demekki onda da öyle bir bilgi yok
Bebek yağı değil ama Leyla için sürekli kullandığım bir losyon var sebamedin papatya özlü inanılmaz nemlendiriyor. Bizim kızın cildi baya kuru ama bu iyi nemlendirdi. Gaz masajında da bunu ve doğal yağları kullanıyorum . Denemek istersen ben memnunumKızlar bebek yağında nemlendirmesi en yüksek olan hangisi acaba?
İncia temiz içerikli onu biliyorum kuzu. Ben almıştım ama daha erken diye sadece bir kaç kere ayak masajı yaparken kullandım o kadarKızlar bebek yağında nemlendirmesi en yüksek olan hangisi acaba?
Kızlar bebek yağında nemlendirmesi en yüksek olan hangisi acaba?
Bebek yağı konusunda bir bilgim yok, pek önerilmediği için neredeyse hiç kullanmadım, büyük için mustelanınkini almıştım ama onu da kendimde kullandım sonra. Ben konak için (galiba senin tavsiyenle) evde bebe yağı olmadığı için himdistan cevizi yağı kullanmıştım doktoruna danışıp, onu vücuduna da sürebiliyoruzdur belki ama geniş bölge olduğu için doktora sormak gerekir belki, bilemedim.
Redpanda11 suya da gerek yok ilacı damlalığa çekip yine aynı şişenin içine damlatarak ml ortaya çıkar Ben kidsfer kullanıyorum sabah akşam 7 damla .7 damla 0.25 ml yapıyor.Markaya göre değişiklik gösterir mi bilemedim 14 damla 0.5 ml yapıyor yani
Bebek yağı değil ama Leyla için sürekli kullandığım bir losyon var sebamedin papatya özlü inanılmaz nemlendiriyor. Bizim kızın cildi baya kuru ama bu iyi nemlendirdi. Gaz masajında da bunu ve doğal yağları kullanıyorum . Denemek istersen ben memnunum
İncia temiz içerikli onu biliyorum kuzu. Ben almıştım ama daha erken diye sadece bir kaç kere ayak masajı yaparken kullandım o kadar
Ayyy buna geçen ben de taktım. Eskisi kadar konuşma modunda değil. Tam olarak dediğin gibiO zaman bir endişe ile de ben geldim.
Pera bundan bir kaç hafta öncesine kadar sürekli öten( artık ötmek diyorum siz anlayın) bir bebekti. Gören herkes düşük çeneli olcak sen yandın modundaydı. Fakat yaklaşık üç haftadır falan sesi çıkmıyor pek. Ağzını tükürük yapıyor oynatıyor ama sessiz.
Kaç gündür buna takılmış durumdayım. Eşim sanki konuşacaklarını topluyor gibi davranıyor diyor ama bana daha gerçekçi nedenler lazım
Yani en azından aynı şeyi yaşıyorsak normaldir.Ayyy buna geçen ben de taktım. Eskisi kadar konuşma modunda değil. Tam olarak dediğin gibi
Evet ilk çocukİlk çocuk muydu? Benimki de (8 kg) dönmedi daha, ilk oğlum 5.5- 6. Aylıkken tam dönmüştü, yarım dönüşü ne zamandı hatırlamıyorum. Ellerini de yeni keşfetmeye başladı, henüz kendiliğinden tutmaya başlamadı.
Hiç telaş yapma böyle konularda. Vallahi ben normalde biraz kaygılı bir tipimdir, çocuk konusunda da endişe potansiyelim çok yüksektir ama inan, geç dönsün diye dua ediyorum
Aynısı bizde de var. Birkaç hafta önce çektiğim videolara bakıyorum okuduğum kitapları önüne tuttugumda o da okuyor gibi dakikalarca aguluyordu. Şu sıralar ağlamakla ve huysuz olmakla meşgul diye düşündümO zaman bir endişe ile de ben geldim.
Pera bundan bir kaç hafta öncesine kadar sürekli öten( artık ötmek diyorum siz anlayın) bir bebekti. Gören herkes düşük çeneli olcak sen yandın modundaydı. Fakat yaklaşık üç haftadır falan sesi çıkmıyor pek. Ağzını tükürük yapıyor oynatıyor ama sessiz.
Kaç gündür buna takılmış durumdayım. Eşim sanki konuşacaklarını topluyor gibi davranıyor diyor ama bana daha gerçekçi nedenler lazım
Egzama başlangıcı var. Ne yazıkki kızarıp sonrasında pul pul deri dökülmesi başladı. yağı elimizde iyice ısıtıp kremi sabitlersem nemlendirme oranı daha yüksek olur dedi doktor. Aklıma da gelmedi hangi markayı önerdiğini sormak. krem olarak mustela var, o yüzden güçlü nemlendşrmesi olsun istiyorum. Aksi halde ilerlerse kortizonlu kremlere başlanacak
İki çocuğumda aynı ben biodermanın kullanıyorum ama pek bir faydası yok gibi. Kızarıklık ve pullanma oldu dediğin gibi kortizonsuz geçmiyorEgzama başlangıcı var. Ne yazıkki kızarıp sonrasında pul pul deri dökülmesi başladı. yağı elimizde iyice ısıtıp kremi sabitlersem nemlendirme oranı daha yüksek olur dedi doktor. Aklıma da gelmedi hangi markayı önerdiğini sormak. krem olarak mustela var, o yüzden güçlü nemlendşrmesi olsun istiyorum. Aksi halde ilerlerse kortizonlu kremlere başlanacak
Yani en azından aynı şeyi yaşıyorsak normaldir.
En ufak sese dönüp bakmasa işitme testini bile tekrarlatırdım
Bence ataktan konuşmayı değil gülmeyi de unuttularO zaman bir endişe ile de ben geldim.
Ahsh bu bebeler aynı gerçekten.Aynısı bizde de var. Birkaç hafta önce çektiğim videolara bakıyorum okuduğum kitapları önüne tuttugumda o da okuyor gibi dakikalarca aguluyordu. Şu sıralar ağlamakla ve huysuz olmakla meşgul diye düşündüm
Ya gece uykusuna 20.30/21.30’da geçen bebekler sabah 7-8 gibi uyanıyor her yerde bu sekilde okudum hep az önce bir arkadasımız da yazmış hatta. Benim bebeğim asla uyumuyor 23.00-23.30’sa geçiyor bazen on ikiye bile kaydığı oluyor. Geç uyuduğu için geç uyanması gerekmiyor mu? 7-8 gibi benimkide ayakta.yagmurcicegii sorun yanıtsız kalmasın. Günden güne çok değişse de hala 2 saatte bir uyuyor.
Benim de altını açtığımda ayaklarını görünce onlara uzanmaya başladı kapalıyken uzanmıyor. Altını açmam onu çok mutlu ediyor hemen gülücüklerŞüşko bebek olmanın cezaları diyelim o zamanama galiba kıyafetle rahat değil çünkü altını açtığım gibi totoyu ve ayakları havaya dikip sağa sola dönüyor. Kıyafet giydirmeye çalışınca bacaklarını kapatıp sıkıyor
Bu makineyi ilk defa duydum. Evde yoksa şekeri rondodan geçirince pudra şekeri oluyor zatenYok yok yalnız değilsin biz de sığamıyoruz ama evde şekerden pudra şekeri yapma makinesi bile var. Sanki her gün pudra şekeri yapıyormuşum gibi ahshshsdaha da komiği sadece bir kere kullandım
Niye iptal ettin aaaSoya ben gerçekten kardeşimle de konuşup siparişimi iptal ettim anam babam usulünden devam bizsonra çorbalara geçeceksin pek ihtiyacın olmucak dedi ve düşündüm gerçekten evde onu koyacak yer kalmadı
Ben de bu losyonu kullanıyorum yağını da aldım ama 6 aydan önce tavsiye edilmiyordu o bekliyor. Losyon çok güzel papatya özlü olduğu için de gaz zamanı rahatlatıyor.Bebek yağı değil ama Leyla için sürekli kullandığım bir losyon var sebamedin papatya özlü inanılmaz nemlendiriyor. Bizim kızın cildi baya kuru ama bu iyi nemlendirdi. Gaz masajında da bunu ve doğal yağları kullanıyorum . Denemek istersen ben memnunum
Hayır bence kaçta uyurlarsa uyusunlar hep aynı saatte kalkıyorlar en azından benim kız böyleYa gece uykusuna 20.30/21.30’da geçen bebekler sabah 7-8 gibi uyanıyor her yerde bu sekilde okudum hep az önce bir arkadasımız da yazmış hatta. Benim bebeğim asla uyumuyor 23.00-23.30’sa geçiyor bazen on ikiye bile kaydığı oluyor. Geç uyuduğu için geç uyanması gerekmiyor mu? 7-8 gibi benimkide ayakta.
Aaa bu bilgi senden başka bir de tabikiBu makineyi ilk defa duydum. Evde yoksa şekeri rondodan geçirince pudra şekeri oluyor zatenben de smotie böyle mi yazılıyordu emin olamadım bir hevesle aldım iki yıl önce pek kullanmadım ama kar zarar diye bakarsak ileriye yatırım kardayim