2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Ya işte benim de tek derdim o. Buharda pişirici için o para verilmez alırım bir aparat koyarım tencereye. Emzik biberonu da mikrodalgada dezenfekte ediyorum ve tencerede kaynatıyorum valla
Gaza gelmicem sanırım
Bende de tencerenin üst kısmına koyulan bir aparat var onda haşlıyordum su da haşlanınca vitamin değeri kayboluyormuş. O aletleri alınca bir de koyacak yer olmuyor ki evde ev doldu her yer dolap üstüne otoparktan depo kiraladık ama yine sığamıyoruz biz ya bir düzensizlik var. Galiba sorun bende

Teşekkür ederim canım aynı şeyi yaşadığım anneler olmasa kafayı yerdim burası iyi ki var hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ben mama verdiğim halde kilo alımı ortalama bu aylarda emsede mamada alsa kilo alımı bir tık azalıyor. Dediğin gibi sende yakın zamanda ek gıdaya başlarsın 6. Ay itibariylede şu kararsızlıklarımızdan kurtulmuş oluruz umarım

Yok yok yalnız değilsin biz de sığamıyoruz ama evde şekerden pudra şekeri yapma makinesi bile var. Sanki her gün pudra şekeri yapıyormuşum gibi ahshshs daha da komiği sadece bir kere kullandım

Ah canımsın benimki ilk doğduğunda asla ama asla kavrayamadı memeyi. Hastaneden çıktığım gün göğüslerim kızarmaya başlamıştı, uçla da boşaltamadığı için. Aslında kahverengi kısmı alabiliyor, bazı zamanlar çok güzel emiyor. Ama bu aralar sık emmesi ve çevreye duyarlılıktan kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü emerken bir anda sağa sola bakmak istiyor ama memeyi de bırakmadığı için uzattıkça uzatıp emmeye devam ediyor tabi ilk defa bu kadar memeye temas ettiği için de bu süreci yaşıyor olabilirim

Ya işte benim de tek derdim o. Buharda pişirici için o para verilmez alırım bir aparat koyarım tencereye. Emzik biberonu da mikrodalgada dezenfekte ediyorum ve tencerede kaynatıyorum valla
Gaza gelmicem sanırım

Ya şu philipsin wasabi denen gereksizini almayın Allah aşkına ama yoyko bana da mantıklı geldi, hele biberon kullanıyor olsaydım kesin almıştım

Buharda pişirmek için bizim kendimiz için de kullandığımız tencere içi aparatlar gayet iş görüyor ve blender zaten önermiyor doktorlar pürtüklü yemeye alışsın diye ama sterilizasyon dokunuşu dahice olmuş

Gaza getirme beni nolur 3000 lira
Evet biberon olayı çok dahice olmuş

Yok yok yalnız değilsin biz de sığamıyoruz ama evde şekerden pudra şekeri yapma makinesi bile var. Sanki her gün pudra şekeri yapıyormuşum gibi ahshshs daha da komiği sadece bir kere kullandım
Yani düşünün hem öyle bir makine varmış dahası hem de bizim evde

O dördüncü ay güncellemesi işte bizimki de iki cok cok yapıp etrafı seyrediyor. Dön önüne diyorum hemen, meme içmenin bir adabı vardır, öyle çekiştirilmez

Ya bir şey diyeceğim, pudra şekeri normal şekeri blenderdan geçirerek yapılabiliyor zaten, blender olmasın senin o alet

Ya bir şey diyeceğim, pudra şekeri normal şekeri blenderdan geçirerek yapılabiliyor zaten, blender olmasın senin o alet
Nasıl ya dolandırılmışız blenderda hiç denemedim ki yani genel olarak hiç denemedim. Bir kere ilk gelince denemiştim. Valla şimdi bakayım diye aradım makineyi ama üst dolaplarda, üşendim indirmeye

İlk çocuk muydu? Benimki de (8 kg) dönmedi daha, ilk oğlum 5.5- 6. Aylıkken tam dönmüştü, yarım dönüşü ne zamandı hatırlamıyorum. Ellerini de yeni keşfetmeye başladı, henüz kendiliğinden tutmaya başlamadı.

Hiç telaş yapma böyle konularda. Vallahi ben normalde biraz kaygılı bir tipimdir, çocuk konusunda da endişe potansiyelim çok yüksektir ama inan, geç dönsün diye dua ediyorum

Bende böyle bir bilgi yoktu annem bize geldiğinde kurabiye filan yapıyor bir bakıyor pudra şekeri yok kurabiyeye başlamış, koş git al gel hemen diye bir azarlıyor demekki onda da öyle bir bilgi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…