Bende de tencerenin üst kısmına koyulan bir aparat var onda haşlıyordumYa işte benim de tek derdim o. Buharda pişirici için o para verilmez alırım bir aparat koyarım tencereye. Emzik biberonu da mikrodalgada dezenfekte ediyorum ve tencerede kaynatıyorum valla
Gaza gelmicem sanırım
Teşekkür ederim canım aynı şeyi yaşadığım anneler olmasa kafayı yerdim burası iyi ki var hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruzOf gerçekten öyle zaten bir de ona alışırsa iyice unutacak benibu ayda bakalım kendi doktoruna gitsin yine kilo alımı ortalamaysa bu kadar dert etmicem kendime. Vicdanen aç mı acaba mama versem mi diye düşünüyorum ama sütte var açsan içsene diyorum. 5. Ay kontrolünde bir kendi doktoru da baksın da zaten ek gıdaya az kaldı. Dayanabildiğimiz kadar dayanalım Sağlıkları yerinde olsun da hiç önemli değil nasıl beslendikleri, sen elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun. İnşallah düzelicez Galiba ek gıda tadımlarına beş buçuk aylık olunca başlamıştık biz. Çok çok az kaldı
Yok yok yalnız değilsin biz de sığamıyoruz ama evde şekerden pudra şekeri yapma makinesi bile var. Sanki her gün pudra şekeri yapıyormuşum gibi ahshshsBende de tencerenin üst kısmına koyulan bir aparat var onda haşlıyordumsu da haşlanınca vitamin değeri kayboluyormuş. O aletleri alınca bir de koyacak yer olmuyor ki evde ev doldu her yer dolap üstüne otoparktan depo kiraladık ama yine sığamıyoruz biz ya bir düzensizlik var. Galiba sorun bende
Ah inşallah keyifle yesin kuzularımızBoşver sefan olsunAda kuzusuna lezzetli havuçlar patatesler haşlarsın
Ah canımsınSen araştırmışsındır mutlaka, eminim ama söylemeden geçemeyeceğim, biliyorsun emzirme danışmanları genellikle silikon ucu pek önermiyor ve meme ucu yokluğunu geçerli bir gerekçe kabul etmiyor çünkü bebeğin meme emerken aslında meme ucuyla bir işi yok. Yeni doğdukları zaman bazen yalnızca ucunu emmeye çalışıyorlar, o zaman (tabii doğrusunu biliyorsak-eğer bilmiyorsak emzirme acı verici bir deneyim oluyor ne yazık ki) biz bebeği yönlendiriyoruz, bebeği nazikçe meme ucundan ayırıp (serçe parmağımızı falan ağzına sokarak) kahverengi kısmın tamamını almasını sağlıyoruz (hatta yine parmağımızla nazikçe ağzına sokuyoruz falan alt kısmı özellikle) ya, aynı şeyi şimdi denesen fayda etmez mi? Denemişsindir tabii belki, bazen ne kadar denesek de olmuyor maalesef. Ben hatırlatmak istedim sadece. Çok çabalıyorsun, senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı bebiş
Ya işte benim de tek derdim o. Buharda pişirici için o para verilmez alırım bir aparat koyarım tencereye. Emzik biberonu da mikrodalgada dezenfekte ediyorum ve tencerede kaynatıyorum valla
Gaza gelmicem sanırım
Gaza getirme beni nolur 3000 liraYa şu philipsin wasabi denen gereksizini almayın Allah aşkına ama yoyko bana da mantıklı geldi, hele biberon kullanıyor olsaydım kesin almıştım
Buharda pişirmek için bizim kendimiz için de kullandığımız tencere içi aparatlar gayet iş görüyor ve blender zaten önermiyor doktorlar pürtüklü yemeye alışsın diye ama sterilizasyon dokunuşu dahice olmuş
Yani düşünün hem öyle bir makine varmış dahası hem de bizim evdeYok yok yalnız değilsin biz de sığamıyoruz ama evde şekerden pudra şekeri yapma makinesi bile var. Sanki her gün pudra şekeri yapıyormuşum gibi ahshshsdaha da komiği sadece bir kere kullandım
Bir şey söyleyeyim mi, okuduğum anda şeker tüketmeyen insan ne düşünerek bu makineyi almış olabilir dedimYani düşünün hem öyle bir makine varmış dahası hem de bizim evde
İnan ben almadım ama nerden alındı kim aldı onu bile hatırlamıyorumBir şey söyleyeyim mi, okuduğum anda şeker tüketmeyen insan ne düşünerek bu makineyi almış olabilir dedim
Soya ben gerçekten kardeşimle de konuşup siparişimi iptal ettim anam babam usulünden devam bizGaza getirme beni nolur 3000 lira
Evet biberon olayı çok dahice olmuş
Ah canımsınbenimki ilk doğduğunda asla ama asla kavrayamadı memeyi. Hastaneden çıktığım gün göğüslerim kızarmaya başlamıştı, uçla da boşaltamadığı için. Aslında kahverengi kısmı alabiliyor, bazı zamanlar çok güzel emiyor. Ama bu aralar sık emmesi ve çevreye duyarlılıktan kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü emerken bir anda sağa sola bakmak istiyor ama memeyi de bırakmadığı için uzattıkça uzatıp emmeye devam ediyor tabi ilk defa bu kadar memeye temas ettiği için de bu süreci yaşıyor olabilirim
Gerçekten gaza gelme seviyeni ayakta alkışlıyorumSoya ben gerçekten kardeşimle de konuşup siparişimi iptal ettim anam babam usulünden devam bizsonra çorbalara geçeceksin pek ihtiyacın olmucak dedi ve düşündüm gerçekten evde onu koyacak yer kalmadı
Psikolojimin ne kadar bozuk olduğunu görüyorsunuzGerçekten gaza gelme seviyeni ayakta alkışlıyorum
Haha ilk defa duydum öyle bir aletYok yok yalnız değilsin biz de sığamıyoruz ama evde şekerden pudra şekeri yapma makinesi bile var. Sanki her gün pudra şekeri yapıyormuşum gibi ahshshsdaha da komiği sadece bir kere kullandım
Yok yok yalnız değilsin biz de sığamıyoruz ama evde şekerden pudra şekeri yapma makinesi bile var. Sanki her gün pudra şekeri yapıyormuşum gibi ahshshsdaha da komiği sadece bir kere kullandım
Nasıl ya dolandırılmışızYa bir şey diyeceğim, pudra şekeri normal şekeri blenderdan geçirerek yapılabiliyor zaten, blender olmasın senin o alet
Kızlar endişelenmeli miyim hâlâ kendisi elini uzatıp bir şey tutmuyor. Ben kucağına oyuncaklarını yaklaştirinca veya eline degdirince hemen iki elini getirip tutup ağzına götürüyor ama kendisi uzanmıyorbir de üzerinde pijama filan yokken sadece bez varken dönüyor ama üzerinde kıyafet varken ayaklarını bile kaldırmıyor
Bende böyle bir bilgi yoktuYa bir şey diyeceğim, pudra şekeri normal şekeri blenderdan geçirerek yapılabiliyor zaten, blender olmasın senin o alet